Arkadaşlar Casper Nirvana w965sun marka dizüstü bilgisayarım var ,yaklaşık 7 yıllık bilgisayar. Geçen sene Windows 10 çıktığında bi aptallık edip bu tarihi eseri windows 10'a yükselttim.Ne oldu bilmiyorum,windows 10 da daha önce usb yi takıp kullanabildiğim aygıtlar nedense artık kullanılamıyor, yani bilgisayar görmüyor. Telefon,Mp3,Kamera flash bellek hatta blutooth fareyi bile tanımıyor , fakat nedense yeni eklediğim donanımların driverlarını yükleyip kuruyor ve çalıştırıyor.Donanımların driverlarını silip tekrar bağlanmayı denedim olmadı cCleanerden kayıt defterlerini onarmasını istedim olamadı.Şimdilik Mouse çalışsın yeter dedim farenin driverini sitesinden indirmek istedim driver yok muş :S ,şuan evde değilim ve mobil internetten giriyorum , eve gidince windows 7 ye kesin dönüş yapacağım fakat şimdilik en azından farem çalışsın oyun bari oynayayım diyorum.Çözüm önerinizi bekliyorum .Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme