Şimdi Ara

Bi akıl verin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pk yapmak tabikide istiyorum :) Darkness bu arada sh nin ap sini sordun cvp yok ? :)
  • sana en idealini soleyim +7 chitins et str basılı uniqler full +7 iron mpact veya +8 +7 smita +7 dol sahsen68 lvlde bile adam alıorum :)
  • Ben ce shell giyecek kadar int'e ver gerisini str yap bide rezzer +heal ol seni kesebilen olmaz
  • Hell Braker olabilir mesela str - int iyi ayarlarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkDaqqerl -- 14 Nisan 2007; 14:32:38 >
  • Takılar nasıl olsun.Arkadaş 3 healt gerisi str dedi.Görev takisi dediler.bense uniq düşünüyordm?Ve ßide sette healt yerine str bassak ya attack için?
  • Bence int priest da harika ancak tek başına iş yapamazsın.

4 intci priest videosu var. Sen yanına 4-5 tane 62+ intci priest yap, eğer oynamayı biliyorsanız süper pk olur.

Ancak str ye verme, o yeni moda diyorlar ama o yeni modalıların çoğunu kesiyorum ve eğer ben yarı int yarı str olacam diyorsan parasite ve malice aç
  • Malice kesinlikle açıcam buff heal düşünüodum açıkcası 3 holy e vericektim malice için hem buf hem malice falan :) deneriz olmassa parasite de açarız.
  • eline hb alacak kadar str ver(+6=170 istiyor) sonra int ver(shell giyecek kadar) yine bosta stat kalırsa str e ver bulursan +8 chitin giy daha iyi olur takılar hp str veren unique olsun defans zaten var fazlasıyla. sanırım +8 chitin ve +7yada +8 hb ikisini giymek için 73 olmak gerekiyormus tam bilmiyorum ama öyle bir sey
  • bigstone tşkler yorumun için.iyi kötü yorumlara açığım :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.