Şimdi Ara

Bi akıl verin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben str priest oynamayı sevmiyorum evet güzel gerçekten ama nedense sevmiyorum.Int priest yapmaz diyorlar.Ama benim düşündüğüm priest şekli şöyle 188 e kadar int shell giyecek kadar geri kalan hep str?Nasil olur?Str e göre attackım düşük olur orasını biliyorum?ßaşka neler kaybederim neler kazanırım?ßi tane +7 smite hammer bide tanede +7 dol olacak charda.Nasil sizce iyimi?Vs de iş yaparmı? Hiç denemedim oynayanlar falan vardır belki bi akıl almış olurum.

Yorumlarınızını bekliorum şimdiden tşkler

ps : 72 level için bu yazdıklarım 72 olmadan cz yok :)

• bence güzel char
  • quote:

Orijinalden alıntı: øsan

bence güzel char
    Teşekkürler :) iş yapar diosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djozir

Teşekkürler :) iş yapar diosun yani

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    zaten priestlerde yeni moda o yari int yari str fakat senin dedigin sekilde vs ler de bir sey yapamazsin .Cunku eline alacagin slahlarin sana verecegi attack cok dusuk olacakdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

zaten priestlerde yeni moda o yari int yari str fakat senin dedigin sekilde vs ler de bir sey yapamazsin .Cunku eline alacagin slahlarin sana verecegi attack cok dusuk olacakdir

Alıntıları Göster
    +7 smite hammer iyi değilmi?Ee ne alayim ozmana elime :D
  • quote:

+7 smite hammer iyi değilmi?Ee ne alayim ozmana elime :D

Alıntıları Göster
    smite hammer la iş görürsün lvl in arttıkca daha ii silahta alabilirsin suan ne olur bilmem ama hb bile alabilirsin belki güzel cz de iş yaparsın ama eziklere
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquaflame

smite hammer la iş görürsün lvl in arttıkca daha ii silahta alabilirsin suan ne olur bilmem ama hb bile alabilirsin belki güzel cz de iş yaparsın ama eziklere

Alıntıları Göster
    Nie eziklere olsunki vs biraz daha uzun olur olabilir bence.188 int ( 2 int 1 str vererek ) 53 leveldemi ne oluyo sanırım.Geri kalan hep str 60 dan sonra 5 5 geliyor statlar.72 e kadar kaç olur ?

• quote:

Nie eziklere olsunki vs biraz daha uzun olur olabilir bence.188 int ( 2 int 1 str vererek ) 53 leveldemi ne oluyo sanırım.Geri kalan hep str 60 dan sonra 5 5 geliyor statlar.72 e kadar kaç olur ?

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=f29MCf9uo7I&eurl senin icin bir video buldum

• quote:

Alıntıları Göster
    Shell giyecek kadar int,gerisini str yaparsan attack'ın o kadar fazla olmaz ama defansla attack orantılı olur.Bir warriora yakın defansın,iyi bir silahın olursa da warrior'dan fazla attack'ın olur.

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=f29MCf9uo7I&eurl senin icin bir video buldum

Alıntıları Göster
    ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)

• quote:

ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Djozir

bunlar full int bir video daha vardi yari int yari str en iyi charla vs yapiyordu ve hepsini aliyordu onu bulamadim
  • quote:

quote:

bunlar full int bir video daha vardi yari int yari str en iyi charla vs yapiyordu ve hepsini aliyordu onu bulamadim

Alıntıları Göster
    İnş bulursun :) Elime silah olarak ne önerirsin?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    72 oldktan sonra o skille smite 7 le gene çoğu adam alırsın ztn sana fazla vurabilinde olmadğından uzun vadede sen avantajlı çıkarsın

• quote:

İnş bulursun :) Elime silah olarak ne önerirsin?

Alıntıları Göster
    Eger Pk yapma istiyorsan +7 iron impact (Reduce) alacak kadar str ye bas . Tabi boyle bir priest yapmak icin extrem itemler gerekiyor. Ama yapdigin zaman hem attack hem defans acayip bir sey cikiyor ortaya.Keske o video yu bulabilseydim.
  • quote:

Eger Pk yapma istiyorsan +7 iron impact (Reduce) alacak kadar str ye bas . Tabi boyle bir priest yapmak icin extrem itemler gerekiyor. Ama yapdigin zaman hem attack hem defans acayip bir sey cikiyor ortaya.Keske o video yu bulabilseydim.

Alıntıları Göster
    Gerçekten merak ettim bak şimdi o video yu 72 de charı heal rez yaparım veya 3 holy e veririm malice için.

• quote:

Gerçekten merak ettim bak şimdi o video yu 72 de charı heal rez yaparım veya 3 holy e veririm malice için.

Alıntıları Göster
    smitenin atağı kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

smitenin atağı kaç

Alıntıları Göster
    http://www.kodb.info/newunweapons.php?name=Smite+Hammer
  • quote:

http://www.kodb.info/newunweapons.php?name=Smite+Hammer

Alıntıları Göster
    Darkness_?
  • quote:

Darkness_?

Alıntıları Göster
    GüzeL Bi Char oLr. MaLice De oLrsa Çou Kişiyi aLırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.