Şimdi Ara

Bi akıl verin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben str priest oynamayı sevmiyorum evet güzel gerçekten ama nedense sevmiyorum.Int priest yapmaz diyorlar.Ama benim düşündüğüm priest şekli şöyle 188 e kadar int shell giyecek kadar geri kalan hep str?Nasil olur?Str e göre attackım düşük olur orasını biliyorum?ßaşka neler kaybederim neler kazanırım?ßi tane +7 smite hammer bide tanede +7 dol olacak charda.Nasil sizce iyimi?Vs de iş yaparmı? Hiç denemedim oynayanlar falan vardır belki bi akıl almış olurum.

Yorumlarınızını bekliorum şimdiden tşkler

ps : 72 level için bu yazdıklarım 72 olmadan cz yok :)

• bence güzel char
  • Teşekkürler :) iş yapar diosun yani
  • up
  • zaten priestlerde yeni moda o yari int yari str fakat senin dedigin sekilde vs ler de bir sey yapamazsin .Cunku eline alacagin slahlarin sana verecegi attack cok dusuk olacakdir
  • +7 smite hammer iyi değilmi?Ee ne alayim ozmana elime :D
  • smite hammer la iş görürsün lvl in arttıkca daha ii silahta alabilirsin suan ne olur bilmem ama hb bile alabilirsin belki güzel cz de iş yaparsın ama eziklere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nie eziklere olsunki vs biraz daha uzun olur olabilir bence.188 int ( 2 int 1 str vererek ) 53 leveldemi ne oluyo sanırım.Geri kalan hep str 60 dan sonra 5 5 geliyor statlar.72 e kadar kaç olur ?
  • Shell giyecek kadar int,gerisini str yaparsan attack'ın o kadar fazla olmaz ama defansla attack orantılı olur.Bir warriora yakın defansın,iyi bir silahın olursa da warrior'dan fazla attack'ın olur.
  • ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djozir

ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)

bunlar full int bir video daha vardi yari int yari str en iyi charla vs yapiyordu ve hepsini aliyordu onu bulamadim
  • İnş bulursun :) Elime silah olarak ne önerirsin?
  • 72 oldktan sonra o skille smite 7 le gene çoğu adam alırsın ztn sana fazla vurabilinde olmadğından uzun vadede sen avantajlı çıkarsın
  • Eger Pk yapma istiyorsan +7 iron impact (Reduce) alacak kadar str ye bas . Tabi boyle bir priest yapmak icin extrem itemler gerekiyor. Ama yapdigin zaman hem attack hem defans acayip bir sey cikiyor ortaya.Keske o video yu bulabilseydim.
  • Gerçekten merak ettim bak şimdi o video yu 72 de charı heal rez yaparım veya 3 holy e veririm malice için.
  • smitenin atağı kaç
  • Darkness_?
  • GüzeL Bi Char oLr. MaLice De oLrsa Çou Kişiyi aLırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.