Merhaba arkadaşlar.Ben str priest oynamayı sevmiyorum evet güzel gerçekten ama nedense sevmiyorum.Int priest iş yapmaz diyorlar.Ama benim düşündüğüm priest şekli şöyle 188 e kadar int shell giyecek kadar geri kalan hep str?Nasil olur?Str e göre attackım düşük olur orasını biliyorum?ßaşka neler kaybederim neler kazanırım?ßi tane +7 smite hammer bide tanede +7 dol olacak charda.Nasil sizce iyimi?Vs de iş yaparmı? Hiç denemedim oynayanlar falan vardır belki bi akıl almış olurum.
Yorumlarınızını bekliorum şimdiden tşkler
ps : 72 level için bu yazdıklarım 72 olmadan cz yok :)
bence güzel char
quote:
Orijinalden alıntı: øsan
bence güzel char
Teşekkürler :) iş yapar diosun yani
quote:
Orijinalden alıntı: Djozir
Teşekkürler :) iş yapar diosun yani
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
zaten priestlerde yeni moda o yari int yari str fakat senin dedigin sekilde vs ler de bir sey yapamazsin .Cunku eline alacagin slahlarin sana verecegi attack cok dusuk olacakdir
quote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
zaten priestlerde yeni moda o yari int yari str fakat senin dedigin sekilde vs ler de bir sey yapamazsin .Cunku eline alacagin slahlarin sana verecegi attack cok dusuk olacakdir
Alıntıları Göster
+7 smite hammer iyi değilmi?Ee ne alayim ozmana elime :D
quote:
+7 smite hammer iyi değilmi?Ee ne alayim ozmana elime :D
Alıntıları Göster
smite hammer la iş görürsün lvl in arttıkca daha ii silahta alabilirsin suan ne olur bilmem ama hb bile alabilirsin belki güzel cz de iş yaparsın ama eziklere
quote:
Orijinalden alıntı: aquaflame
smite hammer la iş görürsün lvl in arttıkca daha ii silahta alabilirsin suan ne olur bilmem ama hb bile alabilirsin belki güzel cz de iş yaparsın ama eziklere
Alıntıları Göster
Nie eziklere olsunki vs biraz daha uzun olur olabilir bence.188 int ( 2 int 1 str vererek ) 53 leveldemi ne oluyo sanırım.Geri kalan hep str 60 dan sonra 5 5 geliyor statlar.72 e kadar kaç olur ?
quote:
Nie eziklere olsunki vs biraz daha uzun olur olabilir bence.188 int ( 2 int 1 str vererek ) 53 leveldemi ne oluyo sanırım.Geri kalan hep str 60 dan sonra 5 5 geliyor statlar.72 e kadar kaç olur ?
Alıntıları Göster
Shell giyecek kadar int,gerisini str yaparsan attack'ın o kadar fazla olmaz ama defansla attack orantılı olur.Bir warriora yakın defansın,iyi bir silahın olursa da warrior'dan fazla attack'ın olur.
ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)
quote:
ßunu biliyorum birazda bundan esinlendim denilebilir. :) Adamlar güzel iş yapıo bence whynot? :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Djozir
bunlar full int bir video daha vardi yari int yari str en iyi charla vs yapiyordu ve hepsini aliyordu onu bulamadim
quote:
quote:
bunlar full int bir video daha vardi yari int yari str en iyi charla vs yapiyordu ve hepsini aliyordu onu bulamadim
Alıntıları Göster
İnş bulursun :) Elime silah olarak ne önerirsin?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
72 oldktan sonra o skille smite 7 le gene çoğu adam alırsın ztn sana fazla vurabilinde olmadğından uzun vadede sen avantajlı çıkarsın
quote:
İnş bulursun :) Elime silah olarak ne önerirsin?
Alıntıları Göster
Eger Pk yapma istiyorsan +7 iron impact (Reduce) alacak kadar str ye bas . Tabi boyle bir priest yapmak icin extrem itemler gerekiyor. Ama yapdigin zaman hem attack hem defans acayip bir sey cikiyor ortaya.Keske o video yu bulabilseydim.
quote:
Eger Pk yapma istiyorsan +7 iron impact (Reduce) alacak kadar str ye bas . Tabi boyle bir priest yapmak icin extrem itemler gerekiyor. Ama yapdigin zaman hem attack hem defans acayip bir sey cikiyor ortaya.Keske o video yu bulabilseydim.
Alıntıları Göster
Gerçekten merak ettim bak şimdi o video yu 72 de charı heal rez yaparım veya 3 holy e veririm malice için.
quote:
Gerçekten merak ettim bak şimdi o video yu 72 de charı heal rez yaparım veya 3 holy e veririm malice için.