Şimdi Ara

bi bakabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki konuyu yanlış yere açtım ama açabileceğim başka yer yoktu.benim onyo nanopad"im var..android2.2' işletim sistemim var. ama oyun lazım bana. şöyle linkle atabileceğiniz bir oyun varmı?

bu sistemin çalıştırabileceği oyunlar lazım bana lütfen eğer bir bilginiz varsa iletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyGS -- 5 Mart 2012; 23:04:59 >

• wifi ile baglanıp android markete bi göz gezdirsen cevabının çogu orda mutlaka bulursun eğer yardımcı omuyosa tam sorunu belirt yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkld

wifi ile baglanıp android markete bi göz gezdirsen cevabının çogu orda mutlaka bulursun eğer yardımcı omuyosa tam sorunu belirt yardımcı olayım

android markettekiler çoğunluklu paralı oluyor sanırım. başka birşey yapabilirmiyiz?
  • paralıda var ücretlide senin aradığın ne ona göre yardımcı olayım
  • bedava en iyisi şaka şaka ücretli derken net faturasına yansıyorsa o problem olmaz.
  • şimdi okuyunca gördüm :)))))) ne yazmışım ben yaaaa paralı ve ücretli bu ne yaaa paralıda var bedavada var android markette google yazsan bile bulursun şimdi bende onyo smart tablet var android marketten çok indirdim senin istediğin özellikle aradığın bi oyun varsa söle bakıyım yada oyunlardan oluşan bi paket hazırlıyım onu göndereyim senin ne istediğin önemli söle her türlü yardımcı olurum saygılar
  • quote:

paralıda var ücretlide senin aradığın ne ona göre yardımcı olayım

Üzülerek söylüyorum ss alındı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

paralıda var ücretlide senin aradığın ne ona göre yardımcı olayım

Üzülerek söylüyorum ss alındı...

• arkadaşlar yanlış yazmışım yahu farketmedim üstüme gelmeyin yaaa :)))))) ama yazdıgıma sonradan bakınca çok güldüm gerçekten
  • quote:

arkadaşlar yanlış yazmışım yahu farketmedim üstüme gelmeyin yaaa :)))))) ama yazdıgıma sonradan bakınca çok güldüm gerçekten

Aslında ilk normal anladım sonra beyin dank etti.
    Tamam tamam sorun yok sadece arşivdesin...
  • quote:

arkadaşlar yanlış yazmışım yahu farketmedim üstüme gelmeyin yaaa :)))))) ama yazdıgıma sonradan bakınca çok güldüm gerçekten

Her insan böyle komik hatalar yapabilir
  • omerkld cevap biraz geç oluyo ama istersen bana ole bir paket hazırlayıp yollayabilirsin sanırım sende varmış. pm den atma direk konu altına at diğer arkadaşlarımda yararlansın. Ne var bu pakette isimleri ne oyunların ?

bu arada olur böyle komik hatalar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.