Şimdi Ara

bi bakar mıydınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sınav sonucum beklediğimden çok daha iyi geldi, 10000 civarı beklerken 6000lerde bir derecem var. (mf3 ve mf4) Aynı zamanda tm1 derecem 2176. Lisedeyken sürekli tıp, mimarlık ve işletme arasında gidip geldim. Ama fen lisesi çıkışlı olduğumdan tm için pek bir şey yapamadım. Eğer sıralamam 10000lerde olsaydı direkt 1. tercihe İTÜ, 2. tercihe ODTÜ Mimarlık yazıp hangisi geliyorsa ona gitmeyi düşünüyordum ama sonucum beklediğimden daha iyi gelince (hala bi yanlışlık olabilir mi diye düşünmüyo değilim :D) çok arada kaldım.

MF3 için uludağ ve eskişehir tıp; acıbadem ve yeditepe tıp %50 burslu
    MF4 için İTÜ Mimarlık, (bölümün sıralamasındaki düşüşün nedenini bilen var mı?)
    TM içinse Sabancı ve Bilkent işletme tam burslu ve Galatasaray İşletme düşünüyorum.

Aklım çok karışık ve sürekli karar değiştirip duruyorum. Yurtdışı imkanları açısından kıyas yapabilecek, bana yardımcı olabilecek, fikrini belirtecek birileri var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalalelley -- 15 Temmuz 2017; 20:1:56 >

• yu ka rı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir tıp.

• LePrestıge kullanıcısına yanıt
    nedenlerini de belirtirseniz harika olur :D

• Bu ülkede tıp dışında hiçbir meslek dalını seçmem de önermem de..Eskişehir şehri olsun eğitimi olsun harika bir yer..Öğrenci için cennet gibi o yüzden eskişehir ;)

• LePrestıge kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)

• Belli bir meslek hayalin yok sanırım. İyice araştır en yatkın olduğunu ilgilendiğini yaz bence. Yani tıp okuyabilirim doktorluk da bana göre diyorsan çok güzel bir sıralaman var heba etme tıp yaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    maalesef, üçüne de eşit uzaklıktayım. seçim yapmak çok zor.. teşekkür ederim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.