Şimdi Ara

Bi Bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim ben bi kaç güne kadar mp3 player alcam ama daha karar veremedim 220 milyona kadar ne alabilirim aklım t30 yada zen nano plus sizce hangisini almalıyım yada bunların dışındada önerileriniz varsa bi yardımcı olabilirmisiniz... (bide sony de olabilir).... ses kalitesi benim için çok önemli bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim...
    şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the devil -- 13 Nisan 2006; 23:31:33 >

• creative muvo slim kullanıyorum gayet iyi ama senin zevkine uyarmı bilmem.. Ayrıca fiyat olarak da cazip bi ürün ses olayı ise tartışılmaz harika ses veriyor...
  • Ben T30 al derim.. Aldırdığım hiçbir arkadaşım pişman olmnadı şimdiye kadar.. Ancak fiyatı 290 ytl..
  • ses kalitesi senin için çok önemli ise verdiğin rakamda en kaliteli sesi iriver dan alabilirsin. ifp-899 1gb olabilir ama o da 300 civarında. Ses çıkışı 18mW yani H10 ile aynı. ifp serisi taş gibi sağlam gerçekten :) T10 da uygun ama radyo yok, ancak gittigidiyorda sıfır ve radyolu modelleri satılıyor, garanti istemezsen oradan T10 bulabilirsin. bu cihazlar hdd falan olmadığı için sen vurup kırmadığın sürece bozulma şansları sıfır gibi, bence o yüzden radyosuz garantili cihaz almak yerine radyolu garantisiz cihaz almak daha mantıklı. 300ytl çok geliyorsa 200-250 arası ifp-895 bulabilirsin ama 512mb. yine 18mW çıkış gücü. artı bunların hepsinde 3d eq var.
  • bencede t30 çok güzel ben kullanıyorum bi tavsiye sonucu aldım ve çok memnunum.bişey alacaksan iriver almanı öneririm pisman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.