Şimdi Ara

Bİ BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MacBook Pro 13.3 lük modelin en üst modelini almayı düşünmekteyim profesyonel olarak fotoğraf ve müzikle uğraşıyorum aynı zamanda küçük çapta yazılımlarla uğraşıyorum birde lol ve benzeri oyunlar oynuyorum bu yazdıklarım için bu MacBook Pro ve ekran kartı yeterlimidir.birde şuan kullandığım harddiskimi okumada yada dosya aktarımında sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaertan -- 5 Nisan 2014; 21:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP UP UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok mu acalen var, dikkat cekmek icin bi böyle bir baslik aciyorsun anlamadim? Profosyonel olarak is yapiyorsan yeterli ingilizcen vardir sanirim, yabanci forumlarda gerekli benchmark sonuclarina buradan daha kolay ulasirsin.
  • Bence yeter gibi gözüküyor ancak, yine de kullanacağın programların sistem gereksinimlerine bakmak daha faydalı olacaktır. En azından hangi programları kullanacağını belirtirsen daha iyi olur. Bir de başlığı daha etkili bir hale getirebilirsin

Ayrıca harddisk okumada ya da aktarmada bir sorun yaşamazsın, harddisk ntfs ise, ekstra paragon ya da tuxera gibi bir program kullanman gerekecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.