Şimdi Ara

Bi Bakarmısınız Arkadaşlar 2.el HTC Desire Almak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yaza telefonu değiştirmeyi düşünüyorum elimde nokia 500 var ama iyice kabak tadı vermeye başladı.0 telefon alacam ama en fazla 450 tl cıkabilir bende o fiyattaki telefonları beğenmedim.Kafamda 3 tane Htc modeli vardı desire,hd2 ve desire z.
    Sahibinden deki ilanlarda gayet temiz telefonlar var özellikle GET olayı da cok iyi ilk olarak hd2 düşündüm onuda 65 k renk ve android portu yaptıgım zaman ne kadar stabil çalışacak o aklımı celdi bide diğerlerine göre biraz daha eski telefon gibi.Desire z var onunda işlemcisi ve klavyenin sorun olacağından korktuğum için pek cazip gelmedi.Simdi desire düşünüyorum ama sizin vereceğiniz bilgilerde eçok önemli benim için 350 tl gibi fiyatlarada temiz desire gördüm telefonun özellikleri beni tatmin etti ama değermi bilmiyorum işte cevap verecek arkadaslara simdiden teşekkürler

• lütfen cevap arkadaşlar
  • Alma o telleri. Temiz desire hd alman daha iyi olur.
  • hd2 gibi bi efsane telefon varken o kiytiriktan telefonlar yaninda tirt kalir hd2 al emin ol android hic sorunsuz calisiyor bende s3 var hala hd2 diyorum düsün artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Desire mi kiytirik? ehehe

HTC desire o segmentte, AOSP'u en temiz kullanacagin telefon. Oxygen Based Mildwild rom ile insanı kullanırken hızından dolayı korkutur :P Nexus ONE'dan ötürü Nexus serisi dışında gördüğüm en temiz AOSP'ları koşturan alettir.

Memorysi az diyenlere de, Google> A2SD
  • ikisi arasında çok kaldım şimdi sahibinden den alacam ama hiç ikinci el telefon almadım ben nasıl olur kandırılma gibi bi olayın varmı korkuyorum bunlardan da
  • arkadaşlar 2.si arasında kaldım hd2 yi çok istiyorum ama hd2 nin ekranı amoled olmaması ve 65 k renk olması beni çok düşündürüyor napmalıyım arkadaşlar lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.