Şimdi Ara

Bİ BAKARMİSİNİZ PEUGEOT 407 İş yaparmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dijital ekranı hariç sağlam araba ama maksimum iki senede bir dijital ekranını değiştirmen gerekir fiyatıda 450-500 lira civarı

• Kesin bozulurmu dijital ekran bide niye bozuluyo ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• sıcaktan bozuluyor. yazları aracı gölgeye ve camları aralıklı bırakırsanız biraz daha uzun dayanabilir sanırım kendiside içten ısınan bir yapısı var ondan çabuk bozuluyor onun dışında burnu biraz uzun olduğu için ilk defa geçilen yerlerde fazla hız yapmamak gerekiyor ani bir kasise veya çukura bodoslama düşmemek için. kasislerden, eğimli otopark girişlerinden, arabalı vapurlardan inerken binerken hep çapraz geçmeniz gerekiyor. Bunların dışında gayet forslu bir arabadır camları koyultulmuş siyah bir 407'ye trafikte pek öyle kolay kolay selektör atan artistik yapana denk gelmezsiniz gider taksi durağına çekersiniz bıdı bıdı yapmaya bile gelmezler yanına o derece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Vay be ne 407ymiş.

• Ti'ye mi alıyorsun aklınca benim söylediklerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Haziran 2015; 19:02:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sıcaktan bozuluyor. yazları aracı gölgeye ve camları aralıklı bırakırsanız biraz daha uzun dayanabilir sanırım kendiside içten ısınan bir yapısı var ondan çabuk bozuluyor onun dışında burnu biraz uzun olduğu için ilk defa geçilen yerlerde fazla hız yapmamak gerekiyor ani bir kasise veya çukura bodoslama düşmemek için. kasislerden, eğimli otopark girişlerinden, arabalı vapurlardan inerken binerken hep çapraz geçmeniz gerekiyor. Bunların dışında gayet forslu bir arabadır camları koyultulmuş siyah bir 407'ye trafikte pek öyle kolay kolay selektör atan artistik yapana denk gelmezsiniz gider taksi durağına çekersiniz bıdı bıdı yapmaya bile gelmezler yanına o derece.

407 yi ortalama bi fiyatla cam karartmasi hafif modifiye kaça kapatirim fiyat olarak

• fiyat konusunda piyasasını pek takip etmiyorum artık o aracın ben sattığımda 5-6 sene önce falandı

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

fiyat konusunda piyasasını pek takip etmiyorum artık o aracın ben sattığımda 5-6 sene önce falandı

Kaça satdin bide sende ne var simdi ?

• Bi arkadasta vardi. Bakimlari pahali ve biraz sorunlu bi arac. Pek tercih edilmiyor. Ancak 1.6 dizel motoru guzel tasiyor o kasayi

• Bi tanıdıkta 1 yıldır var çok memnun sorun çıkarmadı.
    Bende Bi kaç kez bindim gerçekten çok konforlu Bi araç 30 bin tl param olsa direk 407 alırım

Bide bana göre 407 siyah olmalı
    Siyah cam kabartma plaka bide uygun jant çok güzel görünüyor zaten o paraya o kadar gösterişli başka araç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 7 Haziran 2015; 16:35:40 >
  • 2008 yılında 4000km de 1.6hdı aldım 2015 mart ayına kadar sorunsuzca bindim 113000 kmde sattım ekran kararması dışında hiçbir problem çıkartmadı alırken çoğu kişi alma demişti ama iyiki almışım dedim severek bindim yakıtı gerçekten az ekranı 4 yılda falan karamaya başladı yeni ekranlarda kararma olmuyor fiyatıda zannedersem 250-300tl arası birşey serviste kısacası ben çok memnundum hala tip olarak en çok hoşuma giden araçlardan birisi düşük km li bulursanız tavsiye ederim
  • Bi arkadasimda var 200 küsür binde 1.6 hdi gayet memnunlar

• Yakıtı nasıl ? Kimse bahsetmemis.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.