Şimdi Ara

bı bakarmısınz yardıma ıhtıyacım warr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar benım nısanlım askerdede doguda dogum gunu yaklasıyor hedıye gondermek ıstıyorum ne alacagım konusunda kararsızım carsıyada cıkamıyor :(

• Ona seni sewiyorum anlamında bir kolye al. Senden geldiğini bilmesi ve onu hep boynunda taşıması ona seni hatırlatır. Kolyeyi ona göndermeden once 1 hafta kendin kullan. Kolyeyi ona gönderirken de içine bir mektup yaz. Duygulandırıcı bir mektup olsun ama. Mesela "Aşkım seni çok özledim teskereni alacağın ünü 4 gözle bekliyorum. Bu kolyeyi ben bir hafta boynumda taşıdım we sana hediye olarak böyle bir şey düşündüm taktığın sürece beni hatırla falan filan(ben mektup yazamam artık başkasından yardım al ama kendi duygularınla yazman en doğrusu olur.)" İnan bu mektubu okuduğunda duygulanıcaktır ve o kolyenin kendi gözünde manevi değeride artacaktır. O kolyeyi hep takması ona seni hatırlatıp bu olayları azda olsa aklından geçirerek mutlu olucaktır. Bence bu onun için en değerli hediye olur.

Bir erkeğin sevgilisinden beklentileri buna benzer şeyler olabilir ayrı olduğu durumlarda. Peki ben yazın 2. Defa görebileceğim en çok sevdiğim arkadaşıma(kız) ne alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet daha oncede mektup yazmıstım ne kadar soylemesede konusmasından bıle bellı oluyordu mutlu oldugunu aslında cok ıyı bı fıkır manevı yondende tesekkur ederım fıkrın ıcın :)
  • senın sorun eger yapablırsen yanı kendı becerınle bı kolye bılezık yapabılırsın yada peluş bir ayı alabılırsın uzerınde senı sevıyorum yazan gayet hos olur peluş ayı bence
  • Ona doğum gününde gitar çalmıştım kendi çalışmamla yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. 3 ay önce düşünmüştüm bu hediyeyi. Çok güzel olmasada mutlu olmuştu. Sadete gelelim. :) El becerim çok kötü. Seni seviyorum derken bazı olayları işin içine katmazsak o benim en iyi arkadaşım. Seni seviyorum falan olmaz çünkü daha yeni nişanlandı. İlk gittiğimde yanına alel acele bır saat almıştım ama hediye onu mutlu etmedi benım onu görmek istememem ve beni görmesi mutlu etti. Yine maneviyat olarak bir şey olsa(becerim 0 (: ) daha iyi olur. Bir fikir verebilirsen aklıma yatarsa iyi olur. Hiç bir şey aklına gelmedi diyelim canın sağolsun. Bu arada rica ederim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok afedersin hanı oyle deyınce sevdıgın sandım cıdden kusuruma bakma o zaman 2 bulusma dıyorsun fotografınız yoktur ama photoshoptan ayarlayabılırsen ıkınızın resmınden guzel bı calısma yapıp cerceveletebılırsın sonucta gormek mutlu edıyormus :) el becerın kotuymus o zaman bı arkadsından yardım alabılırsın yapmak ıstersen yaparsanda cok hos olur manevı yonden daha cok hosuna gıder :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.