Bildirim
bi bakarsanız sevinirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: batuahn
arkadaşlar resim koyamıyorum ama anlatmaya çalışim.
şimdi birisine sonda attım gelen raporda adamın sadece kaç metali felan olduğunu gösteriyo ama başkasanı gönderince savunma vsss. güzüküyo o adamın savunması var mı????gözükmeyenin
savunması falan gözükmeyen adamın casusluk tekniği yüksektir biraz ondan herşeyi ayrıntılı göremessin görmek için daha fazla casus sondası atman lazım -
Örnek veriyorum senin Casusluk seviyen 6'dir onun 7-8 dir detaylı göremezsin hatta fazla sayıda sonda attığında sondalarının patlama riskide var..
Ama sen casusluk seviyesi 3-4 olan birine sonda attığında donuna kadar görürsün..
Her zaman Casusluğu ön plana al ve yükselt...! -
şans işi ama %12 ile patladı sonda %84 le patlamadı -
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_erken
şans işi ama %12 ile patladı sonda %84 le patlamadı
Düşün ne kadar şanslı olduğunu%12 ile patlatmışsın yada patlatmışlar -
quote:
Orjinalden alıntı: kemins
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_erken
şans işi ama %12 ile patladı sonda %84 le patlamadı
Düşün ne kadar şanslı olduğunu%12 ile patlatmışsın yada patlatmışlar
-
quote:
Orjinalden alıntı: .KafKef.
quote:
şimdi birisine sonda attım gelen raporda adamın sadece kaç metali felan olduğunu gösteriyo ama başkasanı gönderince savunma vsss. güzüküyo o adamın savunması var mı????gözükmeyenin
savunması falan gözükmeyen adamın casusluk tekniği yüksektir biraz ondan herşeyi ayrıntılı göremessin görmek için daha fazla casus sondası atman lazım
ben öyle olan kişilere 5, 6 sonda atı yorum gerçi ozamanda bazılarını gösteriyo bazılarını göstermiyo ama iyi bi taktik
-
quote:
Orjinalden alıntı: .KafKef.
quote:
savunması falan gözükmeyen adamın casusluk tekniği yüksektir biraz ondan herşeyi ayrıntılı göremessin görmek için daha fazla casus sondası atman lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X