Ben hunter lıkla ilgli bişi sorcam.Bunla ilgili bi topic var gordum ama o kadar asağılardaki kimsenin vakmicanı dusundum o yusde kızmassaanıs sevinirim.O topic de ''Hunter lar koruduğu deveden gelen kazancın %25 ini alır'' die bi cumle vardı.Bu nasıl gerceklesiyor,traderlar parayı elden mi verio yoksa otomatik mi gelio bi de trader ın para yı vermeme sansı var mı bi açıklarsanız sevinirim
ama keşke otomatik olarak alsalar..böyle olunca bi hunter arkadaşı olmadıkça bi kerwan korumuyor ki..öyle giyiyor hunter suit i sonra çıkıo boş boş gezip thief görürse öldürüo saçma sapan bişey oluyo buda bence..eğer otomatik olarak bi kısmını alıo olsaydı bence çok güzel olurdu bu şekilde oyunun tüm rpg özelliği ölüyor..ne biliyim hunterlar trade shop un orda beklerlerdi trader gelir beğendiğini seçer :D anlaşırlar sonra giderler adamda para alamama korkusu olmıcağı için rahat rahat korurdu..ha tabi hunter ın bırakıp kaçamaması içinde şu trader in transport undan belli bi uzaklıktan daha fazla gidememesi gibi aynı zorunluluğu falan olurdu..güzel olurdu işte ama napalım =(
çok haklısın keşke otomatik olsa sen hayatını tehlikeye at trader ları koru sonunda ya sana para vermezler yada hak ettiğini alamzsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme