Şimdi Ara

Bi Bakın Pnp.lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Rankedde ''The only Nunu'cuk'' gibi bir şey yapacam :S Hangi build daha uygundur not buildler denenmiştir.

VARAN 1 [AS NUNU OP NUNU] : Wriggle-Günateşi-Banshee-Randuin-Aklın Sonu-İonia
    VARAN 2 [AP NUNU OP NUNU] : Hayalet İfrit-Demir Solari-Rylai-Ruh Gömleği-Hiçlik-Ninja Tabi Tabi
    VARAN 3 [TANK NUNU OP NUNU] : Antik Golem-Demir Solari-Frozen Heart-Ruh Gömleği-Randuin-Ninja Tabi Tabi

Tabii ki maç içinde değişiklik gösterecek hepsiyle oynadım karar veremedim bir yol yordam gösterin bana

• Full ap diyorum coook op
    En son e attigim lucinin caninin %75i gitmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full Ap evet daha zevkli ama teama da yararım olmasını istiyorum bence full ap ultisi faillenirse o kadar da etkili olmaz tamam tek atar ama dayanıklılıktan kaybeder belki de ben yanlış düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExPixLee

Full Ap evet daha zevkli ama teama da yararım olmasını istiyorum bence full ap ultisi faillenirse o kadar da etkili olmaz tamam tek atar ama dayanıklılıktan kaybeder belki de ben yanlış düşünüyorum

Biraz tanky ap kasarsan(ayarinda olacak ama) yine guzel oluyor

• O Varan 2 oluyor sanırım
  • Nunu ultisini açtığı zaman zhonya bassa hala ultisi devam eder mi acaba?
    Not:Varan 3 takıma daha etkilidir bence.
  • Tank nunu ölmeden ADC kesiyor tank nunu qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off ap
  • Hafif ap gerisi tank cehennem asası ve rylai çıkıp gerisi tank olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ExPixLee

Beyler Rankedde ''The only Nunu'cuk'' gibi bir şey yapacam :S Hangi build daha uygundur not buildler denenmiştir.

VARAN 1 [AS NUNU OP NUNU] : Wriggle-Günateşi-Banshee-Randuin-Aklın Sonu-İonia
    VARAN 2 [AP NUNU OP NUNU] : Hayalet İfrit-Demir Solari-Rylai-Ruh Gömleği-Hiçlik-Ninja Tabi Tabi
    VARAN 3 [TANK NUNU OP NUNU] : Antik Golem-Demir Solari-Frozen Heart-Ruh Gömleği-Randuin-Ninja Tabi Tabi

Tabii ki maç içinde değişiklik gösterecek hepsiyle oynadım karar veremedim bir yol yordam gösterin bana

Full ap nunu = Ölüm ateşi + e teq
    Zyraya oyun sonu teq atmıştım :D

• nunuya rylai çıkmanın mantığı nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.