Şimdi Ara

Bi Bakın tavsiye verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim bilemedim nereye açacağımı.
    1.SORU fraps gibi video kaydeden ama o kadar yer kaplımıyacak 15dk süren bi video 10 gb filan oluyo öyle olmuyacak az yer kaplıyacak bi program söylermisiniz.
    2.SORU telefonun içini kaydeden bi program söyleyin ıphone 6 da kendiliğindenmi ne varmış
    3.SORU benim telefonum türkcell t50 bu kamera 13mps diyodu ama iğrenç çekiyor arkadaşın teki güncelleme yap güzelleşir dedi pek iplemedim ama aklıma takıldı varmı böyle birşey.
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• up
  • The Partysquad kullanıcısına yanıt
    ben 3. sorunu ancak cevaplayabilirim. benim telefonum da turkcell t50. öncelikle şunu belirteyim fotoğrafın güzel olmasında mp in pek bir önemi yoktur. fotoğrfın kaliteli olmasını belirleyen sensör ve önündeki objektiftir. yani 30mp lik telefon olsa da objektif ve sensör iyi değilse kötü fotoğraf çeker.
    yazılım güncelleme konusuna gelirsek evet az biraz iyileşiyor fotoğraf çekimi,ama çok büyük bir farkta bekleme. ha birde t50 in objektifi biraz çukurda kaliyor çok toz falan toplanıyor lensinde sıksık gözlük silme beziyle merciği temizle tozlarda bulanık çıkmasını sağlıyor fotoğrafın
    turkcell t50 sonuçta 700tl lik telefon 1500tl lik telefonla kıyasyamakta olmaz. ne kadar ekmek o kadar köfte.

1.inci soruna yanıtsa bak bu video da var 4.dakikadan itibaren seyret orada anlatmış video kalitesiyle alakalı değişiyor GB miktarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcudur_abbas -- 26 Kasım 2015; 15:07:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Modem Tavsiye Edin Dostlar
    9 yıl önce açıldı
    Kendinize İyi Bakın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.