ayrıca 64 bit cpu yu kullanacak program varmı ki? olsa bile çok az boşuna şimdiden 64 bit kasmanın anlamı yok... siz önce 32 bit cpu ların hakkını verin sonra konuşun... :))) Hanginiz oyun harici kullanımda cpu usage kısmında % 90 ları gördünüz merak ediyorum....
(no smoke)
Allahım Amd64 varken hala P4'ler
hayırlı olsun.ama p4 ve amd nin 64 bitleri piyasada iken normal işlemci almak pek mantıklı değil.
İntel hoş olmuş Ben bir AMD Karşıtı olarak beğendim LCD SONY alasydın ii olurdu bide Anakart asus olmalıydı
quote:
Orjinalden alıntı: ErTech
Arkadaşlar HDD'ler SATA... :)
ayrıca 64 bit cpu yu kullanacak program varmı ki? olsa bile çok az boşuna şimdiden 64 bit kasmanın anlamı yok... siz önce 32 bit cpu ların hakkını verin sonra konuşun... :))) Hanginiz oyun harici kullanımda cpu usage kısmında % 90 ları gördünüz merak ediyorum....
(no smoke)
fazla teknoloji göz çıkarmaz.ayrıca 64bit windows çıktı üreticiler driver da yayınlamaya başladılar.1 yıl içinde iyicene yerleşirse o zaman her yerde 64 bit yazısını ve logolarını görüp iç geçirisin heralde.. ses sistemi olarak da x530 5200 den daha üstün bir settir...
quote:
Orjinalden alıntı: kesikbaba
İntel hoş olmuş Ben bir AMD Karşıtı olarak beğendim LCD SONY alasydın ii olurdu bide Anakart asus olmalıydı
Senin iki mesajından birisi AMD'yi kötülemek
Arkadaşım teknoloji çok hızlı gelişiyo 1 seneye kalmaz bütün yazılım şirketleri 64 bit yazılımlarını çıkartırlar sende öyle ağzını ayırıp aval aval bakarsın
Keşke almada önce bi sorsaydın yaa aldıktan sonra sorulurmu hiç.
İşlemcin 64 Bit olsun. Fakat AMD DDR2 desteklemiyor, DDR2 için de Intel toplanır mı, onu daha bilmiyorum, bende karar veremedim...
Aldıysan hayırlı olsun arkadasım ama almadıysan degerlendiremelri dinle 64 bit al
aaaaaa onbası olmusum kim verdi bana rütbeyi ve ne işe yarar onbasılık ben general olmak isterimmmmmmmmmmmmm....
arkadaşların dediğigibi amd toplasan daha iyi olurdu.. fiyatta daha ucuza gelirdi performansta da lga dan daha iyi genede iyi hayırlı olsun
arkadaşların dediğigibi amd toplasan daha iyi olurdu.. fiyatta daha ucuza gelirdi performansta da lga dan daha iyi genede iyi hayırlı olsun
oldukça guzel
bence amd al intelin devri kapandı
nekadara mal oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fx2
nekadara mal oldu
Güzel Bi soru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme