Şimdi Ara

Bi bakın YAWS.... Yeni sistem topladım. Nasıl sizce??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ayrıca 64 bit cpu yu kullanacak program varmı ki? olsa bile çok az boşuna şimdiden 64 bit kasmanın anlamı yok... siz önce 32 bit cpu ların hakkını verin sonra konuşun... :))) Hanginiz oyun harici kullanımda cpu usage kısmında % 90 ları gördünüz merak ediyorum....

(no smoke)
  • Allahım Amd64 varken hala P4'ler
  • hayırlı olsun.ama p4 ve amd nin 64 bitleri piyasada iken normal işlemci almak pek mantıklı değil.
  • İntel hoş olmuş Ben bir AMD Karşıtı olarak beğendim
    LCD SONY alasydın ii olurdu bide Anakart asus olmalıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Arkadaşlar HDD'ler SATA... :)

ayrıca 64 bit cpu yu kullanacak program varmı ki? olsa bile çok az boşuna şimdiden 64 bit kasmanın anlamı yok... siz önce 32 bit cpu ların hakkını verin sonra konuşun... :))) Hanginiz oyun harici kullanımda cpu usage kısmında % 90 ları gördünüz merak ediyorum....

(no smoke)

fazla teknoloji göz çıkarmaz.ayrıca 64bit windows çıktı üreticiler driver da yayınlamaya başladılar.1 yıl içinde
    iyicene yerleşirse o zaman her yerde 64 bit yazısını ve logolarını görüp iç geçirisin heralde..
    ses sistemi olarak da x530 5200 den daha üstün bir settir...

• quote:

Orjinalden alıntı: kesikbaba

İntel hoş olmuş Ben bir AMD Karşıtı olarak beğendim
    LCD SONY alasydın ii olurdu bide Anakart asus olmalıydı

Senin iki mesajından birisi AMD'yi kötülemek
  • Arkadaşım teknoloji çok hızlı gelişiyo 1 seneye kalmaz bütün yazılım şirketleri 64 bit yazılımlarını çıkartırlar sende öyle ağzını ayırıp aval aval bakarsın

Keşke almada önce bi sorsaydın yaa aldıktan sonra sorulurmu hiç.

• İşlemcin 64 Bit olsun. Fakat AMD DDR2 desteklemiyor, DDR2 için de Intel toplanır mı, onu daha bilmiyorum, bende karar veremedim...
  • Aldıysan hayırlı olsun arkadasım ama almadıysan degerlendiremelri dinle 64 bit al
  • aaaaaa onbası olmusum kim verdi bana rütbeyi ve ne işe yarar onbasılık ben general olmak isterimmmmmmmmmmmmm....

• arkadaşların dediğigibi amd toplasan daha iyi olurdu.. fiyatta daha ucuza gelirdi performansta da lga dan daha iyi genede iyi hayırlı olsun
  • arkadaşların dediğigibi amd toplasan daha iyi olurdu.. fiyatta daha ucuza gelirdi performansta da lga dan daha iyi genede iyi hayırlı olsun
  • oldukça guzel
  • bence amd al intelin devri kapandı
  • nekadara mal oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx2

nekadara mal oldu

Güzel Bi soru
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.