|
Bi Citizen vardı noldu ?
-
-
Hocam? -
Valla ben de özellikle evliliğini merak ediyorum ama özel hayatı, sormak ayıp olur diye soramıyorum. Neler yapıyor, işleri nasıl, evliliği nasıl, çocuk sahibi oldu mu, kariyeri nasıl gidiyor, bundan sonrasında ne yapacak biraz anlatsa da bilgilensek güzel olurdu aslında kendisini sevenleri olarak @Citizen
-
Güzel günlerdi...
-
nu çok konuşuyor diye site yönetimi süresiz banlamıştı galiba zaten sonra evlendi çoluk çocuğa karıştı
-
Sağolun hocam sorduğunuz için eyv siz nasılsınız @C0NSI @Whippoorwill @Haykıran Bıngıldak
Forumun çoğu sayfası .nete geçtiğinden beri her şeyle aynı anda birden ilgilenmeyi bıraktım. Eskiden forumun bilmediğim bir özelliği olmazdı, şimdi bir sürü var.
Evlilik maşaallah iyi gidiyor hocam sorduğunuz için çok teşekkürler, çocuk yok. Hanımın yeğeni var çok tatlı, gördükçe çocuk yapasım geliyor.
-
Mutluluğunuz daim olsun hocam.
Umarım her şey gönlünüzce olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenSağolun hocam sorduğunuz için eyv siz nasılsınız @C0NSI @Whippoorwill @Haykıran Bıngıldak
Forumun çoğu sayfası .nete geçtiğinden beri her şeyle aynı anda birden ilgilenmeyi bıraktım. Eskiden forumun bilmediğim bir özelliği olmazdı, şimdi bir sürü var.
Evlilik maşaallah iyi gidiyor hocam sorduğunuz için çok teşekkürler, çocuk yok. Hanımın yeğeni var çok tatlı, gördükçe çocuk yapasım geliyor.
penguene noldu hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenSağolun hocam sorduğunuz için eyv siz nasılsınız @C0NSI @Whippoorwill @Haykıran Bıngıldak
İyi hocam maşallah valla sevindim, Allah gönlüne göre versin sağlıklı, akıllı, zeki, bıcır bıcır çocukların olur inş sen de istiyorsan. Hiç değişmemişsin hala eskisi gibi pozitif, hep gülen, mutlu Özlemişiz cidden Aileye selamlar, kolay gelsin
-
Bir zaman makinası olsa da citizenin forumu çökerttiği döneme geri dönebilsek keşke.
-
Sağol hocam Allah razı olsun.
@Whippoorwill amin, sizin de gönlünüzce olsun hocam.
@HayatınıYaşayamayanAdam avatar testi yapa yapa gitti kayboldu.
-
Çok güzel zamanlardı gerçekten. O zamanlar ne kadar küçük dertlerimiz varmış. Donanım haber, sık sık çöken haber sitesi diye takılırdık
-
Bir Citizen bir de Ciddi Kedi unutulmaz kendinize iyi bakın -
Yine bimden fotoğraf atın hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güzel günlerdi... |
Sağolun hocam sorduğunuz için eyv siz nasılsınız @C0NSI @Whippoorwill @Haykıran Bıngıldak Forumun çoğu sayfası .nete geçtiğinden beri her şeyle aynı anda birden ilgilenmeyi bıraktım. Eskiden forumun bilmediğim bir özelliği olmazdı, şimdi bir sürü var. Evlilik maşaallah iyi gidiyor hocam sorduğunuz için çok teşekkürler, çocuk yok. Hanımın yeğeni var çok tatlı, gördükçe çocuk yapasım geliyor. |
Çok güzel zamanlardı gerçekten. O zamanlar ne kadar küçük dertlerimiz varmış. Donanım haber, sık sık çöken haber sitesi diye takılırdık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X