ewt sırplar kazandı. hll olsun ne diyelim.konu dısı diye actım.sro yla ne alakası war demeyin.
Peki Sizce kim kazanmalıydı??
ya cıldırcam bu yarısmada bile siyaset yapıolar kıbrıslı rumlar yine yunanlılara 12 verdi valla bizim sarkımız en guzeliydi sabaha kadar objektif bakalım oleydi kenan doguluda cok guzel show yaptı soledi ama yine siyaset ve yine Türklerin internasyonel bi kulvarda yanlızlıgı
quote:
Orijinalden alıntı: bigturk_tr
ya cıldırcam bu yarısmada bile siyaset yapıolar kıbrıslı rumlar yine yunanlılara 12 verdi valla bizim sarkımız en guzeliydi sabaha kadar objektif bakalım oleydi kenan doguluda cok guzel show yaptı soledi ama yine siyaset ve yine Türklerin internasyonel bi kulvarda yanlızlıgı
1 kere kazandık yeter :P
quote:
Orijinalden alıntı: Pinheadtr
1 kere kazandık yeter :P
Alıntıları Göster
onu bunu geçinde nasıl ermenistana 12 verik aklım almıyo onlar bize 0 verdi biz onlara 12 ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: tolga190507
onu bunu geçinde nasıl ermenistana 12 verik aklım almıyo onlar bize 0 verdi biz onlara 12 ilginç
Alıntıları Göster
UKRAYNA nın 2. olmasına inanamıyorum , ben kesinlikle %18990844 sonuncu oalcaklarına 0 puan alacaklarına inanıyordum.Hayatımda böyle iğrenç gösteri ve böyle iğrenç şarkı görmedim !
quote:
Orijinalden alıntı: tolga190507
Alıntıları Göster
yaa biz veririz zaten hep bole oluo yunanlılara veririz ermeniye veririz kıbrıslıya veririz.ben anlamıomki ermenistana hangi Türkler oy atıo hayır Türkiyede kac tane ermeni varki eninde sonunda Türkler atıo nasıl vicdanları el verio anlamıorum
quote:
yaa biz veririz zaten hep bole oluo yunanlılara veririz ermeniye veririz kıbrıslıya veririz.ben anlamıomki ermenistana hangi Türkler oy atıo hayır Türkiyede kac tane ermeni varki eninde sonunda Türkler atıo nasıl vicdanları el verio anlamıorum
Alıntıları Göster
ermeni ve ukraynalı spikerleri beğendim :P
quote:
Orijinalden alıntı: EvilPhoenix
ermeni ve ukraynalı spikerleri beğendim :P
Alıntıları Göster
türkiye gitti ermenilere 12 verdi
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
türkiye gitti ermenilere 12 verdi
Alıntıları Göster
ukrayna nasıl 2. oldu onu anlamadım. şarkı güzel deil. şakıcı güzel sölüyemio. show yoq. ne bu yaa. kenan doğulu en az 2. olmalıydı. ama bunuda şükür
1- Beyaz Rusya 2- Yunanistan 3- Türkiye 4- Sırbistan
Bence böyle olmalıydı( 1-2-3 aralarında değişebilir ) Tüm şarkıları dinlemedim çoğunuda hatırlamıyorum ama Türkiye'den Ermenistan'a 12 oy verilmesine çok uyuz oldum. "Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hırant Dinkiz" saçmalığından oldu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bigturk_tr
Tüm ülkelerde de öyle oldu.Yunanistan ve kıbrıs rum.Tabiki olcak.Bizdede Almenya,Belçika,Hollanda gibi ülkelerde Türkler çok olduğu için bize çok puan verdi.4. lük yeter benim için.
yunanistana ve ermenistana yüksek puanlar verilmesi benim zoruma gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
yunanistana ve ermenistana yüksek puanlar verilmesi benim zoruma gitti.
Yazık oldu valla bize.
quote:
Orijinalden alıntı: Goldstein
Yazık oldu valla bize.
Alıntıları Göster
ewt ama 1.olanların şarkısı cok güseldi... söyleyene bi okadar gıcık oldum ama sağlık olsun 4.de kötü deil seneye finnallerden baslıcas
quote:
Orijinalden alıntı: Symposium
ewt ama 1.olanların şarkısı cok güseldi... söyleyene bi okadar gıcık oldum ama sağlık olsun 4.de kötü deil seneye finnallerden baslıcas
Alıntıları Göster
shake it up shekerim miş nerde operalar, petroller,
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
shake it up shekerim miş nerde operalar, petroller,
Alıntıları Göster
sro ile ne alakası var
quote:
Orijinalden alıntı: Orkun_gs
sro ile ne alakası var
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Orkun_gs
sro ile ne alakası var
Nası ne alakası var ya adamlar nota combo çaktılar görmedin mi ? ... ayrıca duyduğum kadarıyla kenan doğulunun kostümü de +10 sosunmuş Ne kadar kıroca konuştum ben ya iğğğ Bana
quote:
Orijinalden alıntı: Twinblade
quote:
Orjinalden alıntı: Orkun_gs
sro ile ne alakası var
Nası ne alakası var ya adamlar nota combo çaktılar görmedin mi ? ... ayrıca duyduğum kadarıyla kenan doğulunun kostümü de +10 sosunmuş Ne kadar kıroca konuştum ben ya iğğğ Bana
Alıntıları Göster
male germent 37 seti elinde sword
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
male germent 37 seti elinde sword
Alıntıları Göster
kardeşim neden verlim ermelilere turkiyede yaşıyan ermeniler verdi sizde