Şimdi Ara

Bİ FİKRİ olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu diğer forumda da açtım fakat cevap alamadım acil bi araç alacam aylardır araştırıyorum şimdi sizden ricam

Günde 50 km yapacam mecidiyeköy halkalı arasına git gel yapmak için araba almaya hatta kredisini bile çektim para hazır fakat karar veremedim ilk hedef klasik olarak az yakıt ikinci hedefim az sorun çıkaracak ben sıralama yapayım bilgisi olan arkadaşlar bir fikir versin Lütfen

1) FORD FİESTA 2005 model eski kasa ortalama fiyat 16000 (ufak kazalar benim için sorun değil km önemli )dizel

2)FİAT PUNTO grande multijet 2005 model ortalama fiyat 16000

3)WV POLO 2004 model fakat pahalı :( yani bütçeme göre 18000

4) NİSSAN MİCRA az yakan şeker bir araba olduğu için ama markadan model den hiçbir nilgim yok :(

5) SKODA FABİA 2004-2006 model arası 16000-17000 arası

6)SEAT İBİZA 2004 model 1.4 dize çok asi bir görünüşü var diye hoş duruyor yakıt ortalama aynı fakat marka algısından dolayı piyasası pek yok :(

ve genel fikir olarak C3 ve peouget 206 getz elere pek bakmıyorum
    araçların hepsi dizel ve HATCHBACK 5 kapı , bir kaç ufak darbesi var tabiki alırken mutlaka servis e götürecem ama öncelik olarak bir marka model de kalmam gerek sizce hangisi en sağlam ve sorunsuz olandır
    şimdiden herkese TEŞEKKÜRLER

• Kriterlerimiz aynı.

Ama ben kesinlikle ve kesinlikle Skoda fabia 2004-2006 model arası 1.4 16 valf ve 101 BG'nin dışında bakmıyorum. Sana bol şans :)
  • portativ teşekkür ederim cevap için peki neden böyle ucuz ve pek müşterisi yok yani aylarca satılık ilan kalıyor fiyatta 16000 tl fabia için soruyorum mesela

BAŞKA FİKRİ OLAN VAR MI
  • 2004 puntom vardı 150000km de 14500 e satmıştım 16000 isteyen 15500 e bırakırsa iyi bir tercih multijet motor ağır bakımları 100000km de 1 birde temiz denk getirirseniz size çok arabalık yapar
  • cevap için ve öneri için teşekkürler bu saydığım araç arasında kullanan yada test eden bilgisi olan kimse yok mu :( sizce en sağlamı hangisi hor kullanılmamış olanlardan tabi
  • Fiyatlar uygun geldi bana o fiyatlarda temizini bulamamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilktt

cevap için ve öneri için teşekkürler bu saydığım araç arasında kullanan yada test eden bilgisi olan kimse yok mu :( sizce en sağlamı hangisi hor kullanılmamış olanlardan tabi

yardımcı olayım diye yattığım yerden klavyeye uzandım yazıyorum:). 2005 puntomuz vardı 2010da sattık. satana kadar en ufak bir memnuniyetsizliğimiz olmadı. o dönemde aracın tamamı italyada üretiliyor artık türkiye üretimli diye biliyorum ve gerçekten hala yolda gördüğümde (sattığımız aracı bazen görüyorum) hoş bir araç algısı oluyor bende
  • punto ve fiestanın bahsettiğin modellerini kullandım. İkisi de seni üzmeyecek arabalar, tabi temiz olurlarsa... Bu ikisi arasında tasarım, donanım ve ekonomi olarak punto bir adım öndedir bana göre. Diğer araçlar hakkında bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için çok teşekkür ederim aklıma en çok FİESTA yatıyor gibi ama onların da şirket arabaları çok var satılık ve km ler sözde 190000 bence en az 250 000 de ama araba temiz duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.