Şimdi Ara

Bi gelin beyler dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler ben lise 1 öğrencisiyim şimdi 2 zayıfım var zaten fizik hocası sözlüme 55 verse geçiyorum 45 vermiş 41 de kaldım sizce yarın e-okul açık olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne diyon??? türkçe kursuna git hele
  • Kusura bakmayın beyler zaten hem moralim bozuk hemde telefondan yazamıyorum imla kurallarına dikkat edemiyorum .

• 85 olsa AA dusecek olan dersim 84le BA dustu.

• ee nolmuş?

2.dönem diye bir şey vardı ben lise okurken.kalktı mı o?
  • Yarın açıkmidir e-okul yani hoca sözlü notunu yükseltebilirmi ?

• Bu konuyu buraya değil liseler bölümüne aç. Biri şikayet ederse 15 gün uçarsın.

• Ya onu bunu bırakın ciddi cevaplar verin ya .

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

85 olsa AA dusecek olan dersim 84le BA dustu.

la olm senin ki ne 9 tane ders var 6 tane si 1 ile 3 puan aşağı kalıyor bi üst notun mesela 74 ten CC 59 dan FD 89 dan BA kafayı yersin .D

liselim kaldıysan kaldında adama ne yaptında bu kadar kıt kanaat not verdi normalde hep tamamlarlar demek ki hem derslerin kötü hemde hocaya yağ çekememişsin 2si olmazsa tabi zayıfın olur ders çalışmak istemiyorsan yağlamayı öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar009

Ya onu bunu bırakın ciddi cevaplar verin ya .

Valla lise sondayken 2.donem mat 42(43de olabilir)den 1 dustu. Hocadan sozluye kalkmayi istedim falan, beni fircaladi ve gonderdi. O derste 1 dusmustu. Sen burdan anla iste.

• Bu yaşadığın durumu, içine düştüğün duyguları bir daha yaşamak istermisin düşün önce snra bi karar ver.
    ? Neden notların senin hayatını bu kadar rezil hale getirsinki altı üstü bi 70 almak ne kadar zor olabilirki.
    Zaman hızlı geçir bir bakmışsınki bu günler arkada tekrar kalmış yine düşmüşsün gafletten
    Böyle giderse vakit gebe yeni sancılara huzursuzluklara yaşamın için bi karar vermen gerek. Ne kadar devam ederki böyle?

Hacı bence üzül ama içten üzül.pişmanlık yaşa ancak öyle geçer acı biliyorum evet zor istemiyorsun ama senin kararların sonucu bu durum.
    İyi.geceler. Uyku ilaç gibi.gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

la olm senin ki ne 9 tane ders var 6 tane si 1 ile 3 puan aşağı kalıyor bi üst notun mesela 74 ten CC 59 dan FD 89 dan BA kafayı yersin .D

liselim kaldıysan kaldında adama ne yaptında bu kadar kıt kanaat not verdi normalde hep tamamlarlar demek ki hem derslerin kötü hemde hocaya yağ çekememişsin 2si olmazsa tabi zayıfın olur ders çalışmak istemiyorsan yağlamayı öğren

Dur daha 4 dersin final notlari aciklanmadi ve 3unden bute gircem buyuk ihtimalle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

Dur daha 4 dersin final notlari aciklanmadi ve 3unden bute gircem buyuk ihtimalle.

benim bi der gitti işte 59 dan FD 150 lira git gel yapmayayım ankaraya die öbür dönem alttan alacam 1 puan için sınıfın ortalaması 58 ,geçme notu 70 sen düşün halimizi :D Allah belanı versin Ankara Üniversitesi bak güzel gitti akşam akşam

• Adama e-okul acıkmı dedik depresyona soktu bizi

• Evet öyle bir şey demişti ışte ondan bu kadar merak ediyorum ya

• Yarın aynısını soracam bakalım niye vermemiş neyse yardimlarimiz için teşekkürler .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.