Şimdi Ara

Bi iceri girin abilerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şaka Şaka
  • Pöfff. Blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gutartigen

Sert vur bakalım söylüyor mu? Söylerse daha sert vur

Sen nediyosun bilader küçük kardeşlerimizi burada çok yanlış yönlendiriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeri girmeye niyetli değilim
  • Kiz degil abi erkek. Elimde kanit bulundursam da beni hakli cikarnaz bunlar merak etmeyin. Her sey zaten onlarin gozu onunde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendmen123

Merhaba DH. Ben 14 yasindayim, bir tane 6 yasinda kardesim var. 8.sinifa gidiyorum teog puanim 410 civari. Sizden bir taktik gibi birsey istiyorum. Annem ve babam surekli kardesimi tutuyor. O bana vuruyor ben ona yavasca vurunca agliyor e haliyle annem ve babamda bana kiziyor ve soylemedigini birakmiyor. Bugun yine ayni bi olay oldu. Hergun ailem ile kavga ediyorum bu konuda ve ne yaparsam yapiyim inandiramiyorum takmiyorlar. Bana surekli salak, sen insan degilsin falan diyorlar hergun ve artik kendime yediremiyorum. Hep ayni seneryo. Annem ile kavga ettik az once diyor simdi benim duami almassin sen 2 yakan bir araya gelmez, okumazsin sen salak cocuk falan diyorlar. Hep ayni yani surekli hakaret. Ergenlikte oldugum icin ben hakliyim diye goruyorum siz ne dersiniz abilerim. Artik hepsine kin besliyorum. Bos yere beddua gibi seyler soyluyorlar tutar mi gercekten. Ve ben bir gun dahi ne kufrettim ne bisey dedim artik tak etti. Ne yapmam gerek abilerim bana yol gosterin. Ergenlikte oldugum icin dusunemiyorum, saglikli olmaz yani. Konus demeyin ailem ile takmazlar yani cunku sevmiyorlar beni.

bak ben sana bişey söyliyim, burda konuşanlara kulak asma benimde çocukluğum az çok böyleydi. eğer sen suçsuz olduğuna inanıyorsan annenin laflarında korkma yok iki yakan bir araya gelmez yok beddua ederim vs vs. eğer doğruyu kendin idrak edebiliyorsan anlıyorsan birşey olmayacağınıda bilirsin annen tanrı değil peygamber değil sonuçta. akılcı ol, ota boka laf ederler seni korkuturlar korkma. direnmen gerekiyosa diren. şimdi yine bu dediklerime laf atan kamiller olacaktır sen onlarıda dinleme, annen baban tabi bişey demiyorum ama bu yaptıkları haksızlık. ergenliğe giriş dönemindesin aşağı yukarı bu dönemde aldığın psikolojik yaralar asla kapanmaz, sorunlu biri olur çıkarsın. ya çok ezik olursun ya aşırı tepkiler veren biri olursun, uçlarda olursun yani. kendine değer ver, hiç olmadı baktın hala çok fazla üstüne geliyolar senin için çok zor olur ama yatılı okuyacam ben de. ciddi olduğunu anlasınlar belki kar eder. başka sorunun olursa pm atarsın yardımcı olmaya çalışırım

• Abi gercekten cok dogru diyorsun, ayni benim halimi soyluyorsun. Her seye asiri tepki veriyorum. Var ol abi.

• Bemde tutmaz diyorum abi Allah biliyor ben hakliyim. Bak az once disari ciktik geldi ayagima takildi dustu agladi abim yapti dedi. Yine azar isittim soylemedigi sey kalmadi ama suan iyiyim ailemle sorun yok. Bi an boyle oluyor dayanamiyorum artik soylediklerine. Anneannemin yaninda okuyacagim zaten liseyi kafama koydum bunu. Seni okuldan aliriz boyle davranirsan diyorlar essek gibi calisirsin diyorlar ondan korkuyorum. Elimde bir meslek olsun istiyorum ben surunmeyeyim en azindan. Beni dershaneye de yollamiyorlar, evimizde internet de yok. İnan abi anlamiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.