Şimdi Ara

Bi iceri girin abilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba DH. Ben 14 yasindayim, bir tane 6 yasinda kardesim var. 8.sinifa gidiyorum teog puanim 410 civari. Sizden bir taktik gibi birsey istiyorum. Annem ve babam surekli kardesimi tutuyor. O bana vuruyor ben ona yavasca vurunca agliyor e haliyle annem ve babamda bana kiziyor ve soylemedigini birakmiyor. Bugun yine ayni bi olay oldu. Hergun ailem ile kavga ediyorum bu konuda ve ne yaparsam yapiyim inandiramiyorum takmiyorlar. Bana surekli salak, sen insan degilsin falan diyorlar hergun ve artik kendime yediremiyorum. Hep ayni seneryo. Annem ile kavga ettik az once diyor simdi benim duami almassin sen 2 yakan bir araya gelmez, okumazsin sen salak cocuk falan diyorlar. Hep ayni yani surekli hakaret. Ergenlikte oldugum icin ben hakliyim diye goruyorum siz ne dersiniz abilerim. Artik hepsine kin besliyorum. Bos yere beddua gibi seyler soyluyorlar tutar mi gercekten. Ve ben bir gun dahi ne kufrettim ne bisey dedim artik tak etti. Ne yapmam gerek abilerim bana yol gosterin. Ergenlikte oldugum icin dusunemiyorum, saglikli olmaz yani. Konus demeyin ailem ile takmazlar yani cunku sevmiyorlar beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla takma kafana sonuçta kardeşin o senin ufak tefek çikolata tarzı şeylerle ona küçük süprizler yap abisi olduğunun farkına varsın

• Abi hic sevmiyorum onu. Ama denemekte fayda var. Sag ol.

• Kardeştir o sen sevmediğini sanıyorsun sadece. Onun eline çöp batsa senin ciğerin yanar. Sadece yaşamamışsın abisi yaşarsan anlarsın. Dünya da yanında alienden başka kimseye güvenemeyeceğini de biran önce kabullen.
  • Abiciğim neden yalan söylüyorsun hemen anneme Söyleyeyim dayak is coming

• Dont 2001

• Sert vur bakalım söylüyor mu? Söylerse daha sert vur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trolleyenler gelmis. Dogru abi ama yediremiyorum artik surekli azar. Ben ona vurursam ben dayak yiyorum, azar isitiyorum. O kadar kolay degil iste oyle yoksa varya... Abi dogru soyluyosun ama neden boyle yapiyorlar anlamiyorum.

• Anneni babanı Kardeşini toplu em

• Liseyi yatılı oku
  • çare rüşvet yada tehdit kardeşim. adam olmaz daha kardesin.tehdit şöyle olabilir herşeyi gözü alabiceğini hissettirip çok sağlam döveceksin sonra tehdit edeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyi anneannemin yaninda okuyacagim. Gitmeden tek amacim iyi bir dayak atmak ona. Daha rusvetten anlamiyor.

• Amaaaan koy döte ergenlikde olur öyle

• Sonradan da diyorum ki o benim kardesim gerek yok boyle soylere. Liseyi uzakta okuyacagim nasil olsa. Sag olun abilerim yorumlar icin.

• Legendmen123 L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim suç çok çok normal bunlar daha yeni ergenliktesin aynısını ablam ile yaşıyordum ama şuan fark ediyorum bir o kadar haksız binmişim şuan ablam şehir dışında okuyor hergün burnumda tütüyor kardeşinde büyüdüğü zaman geçicek sen liseye geç stresini at şuan biraz atarlısın

• volftaym carinin sifresini verirsen bidaha sikayet etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çükünü keserim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bie

Kardeştir o sen sevmediğini sanıyorsun sadece. Onun eline çöp batsa senin ciğerin yanar. Sadece yaşamamışsın abisi yaşarsan anlarsın. Dünya da yanında alienden başka kimseye güvenemeyeceğini de biran önce kabullen.

Burnumu sizlattin kardeş.

• Haksız yere edilen bedduadan korkma. Sen çok olay çıkartma boşver. Zaten kız daha 6 yaşında. Çocuk bile değil. Boşver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc varsa webcam açık tut elinde kanıt bulundur. Daha kucuksunuz buyuyunce gecer bu durumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.