Şimdi Ara

Bi insanda şans olacak şans..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her an kafayı yiyebilirim arkadaş bi insanın hiç mi bi işi düzgün gitmez ?

Başlayım öncelikle.

Lise 3teyim şuan.
    Neyse ilk yazılılar fena değildi 2 tane zayıf vardı. İkinci yazılılara kurtarırım dedim. Çalışmaya başladım, okul müdürümüz sırf bizim sınıfa gıcık olduğu için hocalarla konuşmuş, ve hocalar ikinci yazılıları cidden çok zor yaptılar. İlk yazılılarda doğru düzgün çalışmadığım dersten bile en kötü 40 alırken ikinci yazılılarda 15-16lar doldu. Şuan 5 tane zayıf var ve sadece birer yazılı kaldı,kurtarmam zor gözüküyor büyük ihtimal yaza kalacak.
    Bu başlangıç.

4 senedir sevdiğim bi kız vardı. Yaklaşık 5 ay çıkmıştık tam 4 sene önce. Hala da deli gibi seviyorum,hiç unutamadım. 2 gün önce geri dönmek istediğini söylemişti, bende biraz düşünmeye karar verdim. Çünkü 5 ayın sonunda aldatıldığımı öğrenmiştim ve yine ilişkisi olduğunu öğrendim yani beni tekrar mal yerine koymak istiyordu. Verdim veriştirdim gönderdim. Ama hala unutamıyorum bazen aptal olduğumu düşünüyorum. Yok mudur bu unutabilmenin bi çaresi ?

Yozgat'ta yaşıyorum. Yarın akşam yola çıkıp İstanbul'a gideceğiz ailemle. Abime kız istemek için. Yarın saat 4te sınıf turnuvalarında maçımız var ve biz yola 5.30 da çıkıyoruz. Maç 1 saat bi de arası falan maçı yaptıktan sonra duş alıp otobüse yetişmem gerekiyor.

3 haftadır uğraştığım bi slayt vardı son düzenlemeleri yapıp yarın teslim etmem gerekiyordu. Babam slaytta kullandığım resimleri silmiş bunlara ne gerek var diye. Şimdi kurtarma programlarıyla resimleri kurtarıp slaytı tekrar hazırlamam gerekiyor.

Ayrıca pazar günü Galatasaray-Beşiktaş derbisine gidecektik kuzenle. Ailem çok karşı çıkmıştı. Baya baya uğraştım ikna ettim. Şimdide kuzenimin babası(dayım) sorun çıkarmış gitmeyin evde oturup izleyin falan demiş.

Şimdi soruyorum ya bi insanın hiç mi bi işi düzgün gitmez?
    Birazcık şans olacak ya cidden yeter artık bıktım bıktım..

Hayatım hep böyle karmaşalarla geçiyor. Tamam oldu derken saçma bişey çıkıyo ve bütün uğraşım boşa gidiyo bu hiç düzelmeyecek mi ?

Dalga geçecekler lütfen yazmasın cidden çok sinirliyim şuan.

• Düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Eagle-

Düzelir..

Keşke düzelse. Bugün düzelecek yarın düzelecek düzelmiyor yok.
    Sanki herşey benim hayatımda terslik çıkarmak için var olmuş.
    Bi günlük bu haftalık bi aylık bişey değil ki bu sürekli bi sorun sürekli bi sorun .
  • Merak etme herkesin bri derdi var
  • Don't worry, be happy.
  • Hani bazen herşey üstüste gelir sığınacak bi liman ararsınız ya.
    Birinin omzuna yatıp geberene kadar ağlamak,derdini paylaşmak,içini dökmek.
    İşte öyle biri yok hayatımda..

Dokunsalar ağlayacaksın,ama hiç dokunmuyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForgetMeForever -- 3 Mayıs 2012; 0:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Eagle-

Merak etme herkesin bri derdi var

+1 benim derdim de var onun derdi de var yani yalnız senin değil.
  • Benim akvaryumda da lepistes ölcek gibi valla ben napayım yan yan dolanıyo balık
  • Kardeşim, en ufak şeyi sorun etmen sağlığına zararlı. Yapma bunu. Gs - Ts maçına gidemedin, ne olacak sanki? Beşiktaşla olan maça gidersin. Slayt resimleri için de sistem geri yüklemeyi dene, olması gerek. Olmazsa da vardır bir çözümü elbet. Sınıf turnuvası için de, ilk yarı oynar gidersin. Yerine başkası girer. Son sınavlardan alabildiğin kadar iyi not almaya çalış ve hocan da sözlüyle geçirebilir. Ayrıca 5 zayıftan 2sini kurtarsan ortalamayla geçiyorsun sanırım. Hadi 5 zayıftan hiçbirini kurtaramadın diyelim, ortalama yükseltme sınavlarında sıkı çalışıp halledersin. Unutma konusunda ise kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kardeşim, en ufak şeyi sorun etmen sağlığına zararlı. Yapma bunu. Gs - Ts maçına gidemedin, ne olacak sanki? Beşiktaşla olan maça gidersin. Slayt resimleri için de sistem geri yüklemeyi dene, olması gerek. Olmazsa da vardır bir çözümü elbet. Sınıf turnuvası için de, ilk yarı oynar gidersin. Yerine başkası girer. Son sınavlardan alabildiğin kadar iyi not almaya çalış ve hocan da sözlüyle geçirebilir. Ayrıca 5 zayıftan 2sini kurtarsan ortalamayla geçiyorsun sanırım. Hadi 5 zayıftan hiçbirini kurtaramadın diyelim, ortalama yükseltme sınavlarında sıkı çalışıp halledersin. Unutma konusunda ise kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.

Haklısın hocam bu ara herşeyi çok kafama takmaya başladım.
    Beşiktaşla olan maça gidecektik zaten dayım karşı çıktı işte onada o da öyle kaldı. 17 yaşımdayım Ali Sami Yen yıkıldı daha gitmedik,arenayı hiç görmedim. İstanbul'da yaşamıyorum sürekli İstanbul'a gidip gelme şansım yok herşeyi ayarlamıştım bu sefer yine kaldı.Sınıf turnuvası galiba dediğin gibi ilk yarı oynayabileceğim artık bi şekilde ayarlayacağız. Bizim sınıfa genel olarak hocaların özellikle müdürün bi gıcığı var sözlülerle geçireceklerini hiç sanmıyorum,çalışıyorum elimden geldiği kadar hayırlısı bakalım.
    Yorumun için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForgetMeForever

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kardeşim, en ufak şeyi sorun etmen sağlığına zararlı. Yapma bunu. Gs - Ts maçına gidemedin, ne olacak sanki? Beşiktaşla olan maça gidersin. Slayt resimleri için de sistem geri yüklemeyi dene, olması gerek. Olmazsa da vardır bir çözümü elbet. Sınıf turnuvası için de, ilk yarı oynar gidersin. Yerine başkası girer. Son sınavlardan alabildiğin kadar iyi not almaya çalış ve hocan da sözlüyle geçirebilir. Ayrıca 5 zayıftan 2sini kurtarsan ortalamayla geçiyorsun sanırım. Hadi 5 zayıftan hiçbirini kurtaramadın diyelim, ortalama yükseltme sınavlarında sıkı çalışıp halledersin. Unutma konusunda ise kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.

Haklısın hocam bu ara herşeyi çok kafama takmaya başladım.
    Beşiktaşla olan maça gidecektik zaten dayım karşı çıktı işte onada o da öyle kaldı. 17 yaşımdayım Ali Sami Yen yıkıldı daha gitmedik,arenayı hiç görmedim. İstanbul'da yaşamıyorum sürekli İstanbul'a gidip gelme şansım yok herşeyi ayarlamıştım bu sefer yine kaldı.Sınıf turnuvası galiba dediğin gibi ilk yarı oynayabileceğim artık bi şekilde ayarlayacağız. Bizim sınıfa genel olarak hocaların özellikle müdürün bi gıcığı var sözlülerle geçireceklerini hiç sanmıyorum,çalışıyorum elimden geldiği kadar hayırlısı bakalım.
    Yorumun için teşekkür ederim.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim. Allah'a emanet ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.