Şimdi Ara

Bi kiz var beyler, napsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya simdi bi kiz var 3 aydir taniyorum, real'de pek takildigimiz olmadi ama face'de cok kaynattik beraber, her gun konusuyorduk, taki ben face'yi kapatana kadar... Simdi bu kiz 17 yasinda, okulunun basketbol takiminda ve benden 25cm uzun, ben 1.80, siz kizi dusunun iste (:
    Olay su, kizin cep telefonu olmadigi icin, artik konusamiyoruz, o yuzden gecen aglamis, benimle konusmuyor diye, annesine felan soylemis, kiz da moral 0, bende annesine tel. al dedim ama ses yok, ben universite'de oldugum icin kizin lisesine de gitmek istemiyorum (bizim de bi karizmamiz var yani).

Simdi kiz fena degil, uzun ama guzel bi yuzu var, disleri biraz tarla gibi ama olsun, kiz ile ciksam bu yaz universiteye baslicak, hem de bedavaya kampuste kalicak, gider yanina yerlesirim, ama burda 18 alti ile iliski girmek yasak gibi, napsam yavv ciksam bi dert ciksamam baska dert..

• 2 metre kızmı olur abi ayrıca parçala behçet
  • sorun da o be abicim, simdi ciksak, millet ters ters bakicak bize, uyuma bak diyee.. zaten kiz alay konusu oluyo arkadaslari arasinda boyu yuzunden, ben dayanamam patlatirim birisinin agzini

bu arada benim yas 20, 3 yas kucuk birisi ile de cikmayi pek istemiyorum acikcasi..

edit..imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkwashere -- 9 Şubat 2011; 17:34:26 >
  • çıkarların doğrultusunda bu kızla birlikte olmalısın
  • Karizmana kurban senin
  • Evlenecegin kisi belkide 4-5 yas kucuk olursen o yüzden yaş sıkıntı olmaz ama boy bilemicem ilk defa 2m kız duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

sorun da o be abicim, simdi ciksak, millet ters ters bakicak bize, uyuma bak diyee.. zaten kiz alay konusu oluyo arkadaslari arasinda boyu yuzunden, ben dayanamam patlatirim birisinin agzini

bu arada benim yas 20, 3 yas kucuk birisi ile de cikmayi pek istemiyorum acikcasi..

edit..imla

Sen milletin ne dediğine bakma , kendi yolunu çiz.. Ayrıca Kızı da Kaçırma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler bi yardim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi zengin olursunuz

kız döver seni
  • Kızın boyu 2 metre ise ayaklarını düşünemiyorum ıyykk
  • belki bu senin kaderin evlenegin kişidir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voody

Kızın boyu 2 metre ise ayaklarını düşünemiyorum ıyykk

Ayak Fetişisti Detected
  • evir çevir zıplat
  • bugün bende bi kızla buluştum , ilk başta heycan vardı ama sonra hohbeti açınca işi götürdüm :)
  • aga boyu 2,05 e geliyor benim matematiğe göre gamova diye kız var oda tam süper zayıfsa çık ama kızla birlikte ilişki kurman yorucu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

aga boyu 2,05 e geliyor benim matematiğe göre gamova diye kız var oda tam süper zayıfsa çık ama kızla birlikte ilişki kurman yorucu olur.

Çok ciddi pozisyon sorunları çıkabilir ortaya
  • ya kiz guzel ama cok ta guzel degil.. benim tiksindigim taraf kiz giyecegi elbiseleri ozel siparis veriyo
    ayrica kiz bakire sanirim, daha once 1 kere erkek arkadasi olmus, o da uzun surmemis
  • resmini koy ona göre daha iyi yardım edebiliriz sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

ya kiz guzel ama cok ta guzel degil.. benim tiksindigim taraf kiz giyecegi elbiseleri ozel siparis veriyo
    ayrica kiz bakire sanirim, daha once 1 kere erkek arkadasi olmus, o da uzun surmemis

cidden bakiremi oha

ulan amerikadamı yaşıyorsun 17 yaşındaki kızcağıza bakiremi sanıyorsun...Sananda türkiyede bekaret yaşı 13 töbe töbe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.