Şimdi Ara

Bi kız var.. Nereden başlamalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dalga gecmek gibi olmasın ama bu yazdıklarını üniversitede yazarsan "ruh ikizi" kavramını anca o zaman anlarsın. 10.sınıftaki aşk meşk işleri bana safca geliyor ama tabi bunlar benim fikrim ama belkide ilerde evleneceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anonimadam34 kullanıcısına yanıt
    wp dan yazarsın diye numara iste dedim o senin bilecegin iş artık hangisi daha kolayına gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Hocam dalga gecmek gibi olmasın ama bu yazdıklarını üniversitede yazarsan "ruh ikizi" kavramını anca o zaman anlarsın. 10.sınıftaki aşk meşk işleri bana safca geliyor ama tabi bunlar benim fikrim ama belkide ilerde evleneceksiniz

Biliyorum ama daha yakından tanımaya başlayınca asıl ruh ikizimi değil mi o zaman anlayacağım. Şu anlık gözlemlerime bakarsak hareketleri vs. bana çok yakın geliyor. Sadece oda değil ister istemez aşıkta oluyorsun yani hadi şuna aşık olayım demekle aşık olunmaz ki. Aklına giriyo bi şekilde boşver diyorsun bu seferde uzaklaşınca içinde bi sıkıntı oluyo.
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
    İşte o anki cesaretime göre birisini derim bakalım ne olacak..
    haberdar et durumdan
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü bizim son ders kızın katındaki laboratuvarda çıkış olunca kızı durdurup başlayacağım olaya.. Tabi görürsem inşallah.
  • Kardeşim numarasını iste. Faceden ekleme. Bakma bile facebookuna kızın. Cesur ol yahu azıcık. Madem bu kadar etkilendin. Bak seviyorsun asiksin demiyorum. Etkilenmissin işte.

Peki ne yapmak istiyorsun? Sadece kızı tanımak istiyorsun. Bundan fazla bişey dusunmemelisin. Burda bi anlasalim. Sana uygun mu değil mi ilerde görürsün.

Kız sence haftada 3- 4 teklif mi alıyor? Büyük ihtimalle Hayır. Git ve kızın kafasına gir. Asla derin mevzulara girme. Telefonunu verirse güzel. Ama hemen vermesi iyiye işaret değil zaten. Net ol sert ol. Arkadaşın gibi davranma.

Kız zaten acaba diye sormaya başlayacak. Hızlı davran. Gözlerinin içine bak. Sağa sola yere bakma. Arada duraksa ve sadece bak. Konuşma o an. Karşındaki aptal değil ve bi kalbi var. İllaki etkilenecek.

Tipin önemli ama kızın devreleri tipin yakamaz. Sözlerinle beyninde bir yer bul ve orayı genişlet.

Daha sonra ilgiyi azaltacagin yeri unutma. En kesin çözüm. Arayı sogutmuyorsun ama bekleyip sabırla görüyorsun seni kafasından atmış mı atmamis mi diye.

Rahat ve güvenilir ol. Tedirgin olursa senden belki 1 hakkın kalır onu rahatlatmak için. Yoksa zaten o açar arayı.

Olmazsa bile mutlu olacaksın bak gör. Ama şimdi mutsuzsun.

• Mesajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalKardeslik

Kardeşim numarasını iste. Faceden ekleme. Bakma bile facebookuna kızın. Cesur ol yahu azıcık. Madem bu kadar etkilendin. Bak seviyorsun asiksin demiyorum. Etkilenmissin işte.

Peki ne yapmak istiyorsun? Sadece kızı tanımak istiyorsun. Bundan fazla bişey dusunmemelisin. Burda bi anlasalim. Sana uygun mu değil mi ilerde görürsün.

Kız sence haftada 3- 4 teklif mi alıyor? Büyük ihtimalle Hayır. Git ve kızın kafasına gir. Asla derin mevzulara girme. Telefonunu verirse güzel. Ama hemen vermesi iyiye işaret değil zaten. Net ol sert ol. Arkadaşın gibi davranma.

Kız zaten acaba diye sormaya başlayacak. Hızlı davran. Gözlerinin içine bak. Sağa sola yere bakma. Arada duraksa ve sadece bak. Konuşma o an. Karşındaki aptal değil ve bi kalbi var. İllaki etkilenecek.

Tipin önemli ama kızın devreleri tipin yakamaz. Sözlerinle beyninde bir yer bul ve orayı genişlet.

Daha sonra ilgiyi azaltacagin yeri unutma. En kesin çözüm. Arayı sogutmuyorsun ama bekleyip sabırla görüyorsun seni kafasından atmış mı atmamis mi diye.

Rahat ve güvenilir ol. Tedirgin olursa senden belki 1 hakkın kalır onu rahatlatmak için. Yoksa zaten o açar arayı.

Telefonu hemen vermesi iyiye işaret değil diyorsun ama faceyi değil telefonu iste diyorsun. Burayı anlamadım.
    Rahat olmak "rahat olacağım" demekle olmuyor maalesef. Ve bazı cümlelerin bilmece gibi yanlış anlama kötü manada söylemiyorum.
    Benden ne zaman nasıl tedirgin olabilir ki? Konuşma sırasında mı?
    Ve tipime çok güvenmiyorum. Çünkü yaşıtlarımdan küçük gösteriyorum ve kız beni 9'da sanabilir aslında : ) Ama bölüm konusuna gireceğim için anlar 10 olduğumu.
    Ve geçen sene sınıflarımız karşı karşıya idi o kızla. Ama o zaman içimde pek bir şey yoktu ve kız bana bakıyordu arada "bu çocuk nasıl 9'a gidiyo tipe bak" gözüyle bakıyordur belki. Ya da diğer seçenek işte..
    Yarın son ders çıkışta kızla başlıyorum konuşmaya. İnşallah dediğin gibi etkileyebilirim. Ya da "bu neyine güveniyo" damgası alabilirim.
    Numara veya face her ne ise o şeyi istediğimde kız vermez ise veya olumsuz bir cevap ile karşılaşır isem nasıl yıkılırım ve ne yaparım bilmiyorum ama ya fena rezil ederim kendimi ya da iyi ihtimal işte.

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa lütfen şimdi söyleyin çünkü yarın görüşeceğim kızla..
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimadam34

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalKardeslik

Kardeşim numarasını iste. Faceden ekleme. Bakma bile facebookuna kızın. Cesur ol yahu azıcık. Madem bu kadar etkilendin. Bak seviyorsun asiksin demiyorum. Etkilenmissin işte.

Telefonu hemen vermesi iyiye işaret değil diyorsun ama faceyi değil telefonu iste diyorsun. Burayı anlamadım.
    Rahat olmak "rahat olacağım" demekle olmuyor maalesef. Ve bazı cümlelerin bilmece gibi yanlış anlama kötü manada söylemiyorum.
    Benden ne zaman nasıl tedirgin olabilir ki? Konuşma sırasında mı?
    Ve tipime çok güvenmiyorum. Çünkü yaşıtlarımdan küçük gösteriyorum ve kız beni 9'da sanabilir aslında : ) Ama bölüm konusuna gireceğim için anlar 10 olduğumu.
    Ve geçen sene sınıflarımız karşı karşıya idi o kızla. Ama o zaman içimde pek bir şey yoktu ve kız bana bakıyordu arada "bu çocuk nasıl 9'a gidiyo tipe bak" gözüyle bakıyordur belki. Ya da diğer seçenek işte..
    Yarın son ders çıkışta kızla başlıyorum konuşmaya. İnşallah dediğin gibi etkileyebilirim. Ya da "bu neyine güveniyo" damgası alabilirim.
    Numara veya face her ne ise o şeyi istediğimde kız vermez ise veya olumsuz bir cevap ile karşılaşır isem nasıl yıkılırım ve ne yaparım bilmiyorum ama ya fena rezil ederim kendimi ya da iyi ihtimal işte.

Haklısın. Şimdi biraz daha ayrıntılı yazayım. Yanlış anlamam kardeşim merak etme.
    Telefon isteme olayı şöyle. Şimdi ben bi kızdan numarasini herhangi bir sebepten ötürü istesem, mesela ortak ders için bişey sormak için vs. bilmiyorum senin durumunda ne olabilir ama sonuçta amacımdan farklı bir şekilde istemiş olurum. Yani biraz konustuktan sonra, bir gün sonra da isteyebilirsin numarasını. Yarın da ilk konuşmada da isteyebilirsin. Ancak kıza kesin bir şekilde numarasını onu tanımak ve onunla iletişimde kalmak için istediğini belli et. Bundan sonra numarasını verirse ki bence verecektir, bu iyi. İşler yolunda demektir.

Rahat olma konusuna gelince sana şunu samimi olarak söylüyorum. Kızla konuşmaya başladıktan 5 saniye sonra heyecanın kalmayacak. Şöyle düşün. Sen ona gayet doğal ve güzel bir duygu besliyorsun. Yani doğal olarak onun yanında heyecan duygusu yerine mutluluk ve huzur duygusunu bulacaksın. Şimdi bunu düşün ve bunun böyle olacağını bil. Öyle olacak çünkü.

Tıp konusuna gelelim. Seni rahatsız eden bir durumun var mı? Ne olabilir ki? Çok yakışıklı veya yüzü güzel insan olmak elinde değil. Kabul et. Ancak senin bir potansiyelin var ve bu potansiyel zamanla değişiyor. Bunu olabildiğince kullan. Etkilendiğin kız çok mu güzel? Olmayabilir. Ama bir çekiciliği var. (Burayı normal çekim olarak algila lütfen).
    Sen de karizmatik olabilirsin. Bunun için ilk şart kendine dışardan bir gözle bakmayı bırak. Ya da en azından aynada bir bak, saçını rahat ettiğin gibi yap. Ama evde wc de bak ve orada bırak. Çünkü sen artık karizmatiksin. Enerji dolu ve mutlusun. Etkilendigin kızla tanisacaksin ve hersey çok güzel geçecek. Hatta gün içinde bu mutluluk ve güzel enerjiden dolayı başka kızlar da sana bakacak seni karizmatik bulduğu için.

Biliyorum. Düşünmeyi bırakmak zor. Ama konuşmadan en azından 2 3 dk önce bi bırak artık düşünmeyi. Yok kız küçük sanırmış da neyine güveniyor da.

O neyine güveniyor? Hic birsey. Ona değer veren ve yüce gören sensin kardeşim. Sen onu kazanmadin ki kaybetmekten korkuyorsun. O senin hicbirseyin değil henüz.

O zaten öyle bir afallayacak ki sen konuşmaya başladığında saçma şeyler bile soylesen gulebilir. Hoşuna gider. Aynı şekilde sen de onun dediklerine guleceksin. Ama adam gibi şeyler söylerken dediğim gibi zamanı yavaslattigini düşün gözlerinin ta içine bak. Orda en iyi tepkiyi göreceksin.

Kızın biri gelse sana pat diye söylese sen de bi tedirgin olursun. İşte ne yapacaksın? Kızı rahat olduğu o alandan cikarmayacak ama ona yaklasacaksin.

Ve en önemlisi sen tüm bunları kalbine tam olarak güvenerek yaptığında öyle kolay olacak ki kızla o günlük ayrildiginizda, eve gittiğinde falan bi düşüneceksin şöyle ben neymisim be diye.

Kız sana güvenecek. Sen de onun karar vermesini etkileyeceksin. Net ol. Ak ya da kara de. Arada sakın kalma.

Varsa sormak istediğin yardımcı olurum kardeşim

• SosyalKardeslik S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ederim. Benim için uzun uzun yazmışsın birde iyi motivasyon oldu bu bana çok teşekkür ederim.
    Kızın yanında arkadaşları varsa ne yaparım peki? Saçma gelecek sorular biliyorum ama : ) arkadaşlarını takmadan öyle konuşayım mı yine?
    Ve son olarak kızdan numara istediğim zaman okula telefon izin vermiyorlar kesinlikle telefonu çıkarır öyle kayıt edersem hoca falan görür telefonu alır komple rezil olurum olmaz yani o yüzden yanımda telefon olmayacağı için hemen çantamdan kağıt çıkartıp kalemle yazacağım o zaman dimi? Başka ne yapabilirim ki zaten : )
    Ne demek kardeşim. Hayatta herşeyi yaşayarak tecrübe etmeye gerek yok. Ama illa ki fark eder. Bu da benim tecrübem.

Ha şöyle. Rahat ol diyorum ya artık böyle şeyleri düşün. Diğer türlü olacağı varsa da olmaz. Yalnız benim ya da bir başkasının söyledikleri seni kendin olmaktan alıkoymasin.

Şimdi ben lise yıllarını geçip biraz daha sonraki zamanlar için yazdım galiba. Hmm. Numara istemen, kızın arkadaşları vs. bunlar sizin ortaminiz için konusursak kızı rahatsız edebilir.

Bak bence yarın yüzeysel konuş ancak davranislarinla belli et.

Hızlı gitme o zaman. Yani öyle şeyler yap ki 1 gün sonra pişman olma. Daha rahat hissedeceksen kendini facebook'tan ekle son çare. Ordan telefonunu istersin.

Önemli şeyleri başbaşa konusman taraftariyim.

Kızdan biraz daha emin olman da mantıklı. İlk gün normal mevzuları konuş. Tepkilerini olc.

Çok kolay olacak. Olsa da olmasa da mutlu olacaksın. Sen cesur olan, kalbi olan ama dik duran bir erkeksin. Çok fazla dusunmezsen daha kolay ilerleyeceksin bak gör.

Hazırlık yapabilirsin ama plan yapmak için çok çok erken. Planların tutmazsa kafan karışır çünkü. Bırak akışına.

Emin ol bugün son tenefüs tüm koridorları kat kat gezdim sınıflara baktım ama ne yazık ki kızı göremedim. Ama son ders çıkışta çıkarken yanımda arkadaşlarım vardı ve kızı dışarıda gördüm birisini bekliyor gibiydi. Yanımdakiler yüzünden gidip konuşamadım. Ama şimdi bu yazdıklarına bakarsak iyikide konuşmamışım diyorum çünkü telefonu isteyecektim ve kızı rahatsız edecektim söylediğine göre.
    O zaman şimdi lise 2 olduğumu göz önüne alarak nasıl bir konuşma yapacağımı söylemeni istiyorum. Plan yapma diyorsun ama plan yapmadan kızın yanında ne yapabilirim ki? Planlı olduğum halde laflar hazır olduğu halde yine içimde bir stres varken plansız bir şekilde kızın yanına gidip konuşursam daha kötü olur gibime geliyor. Dediğine göre nasıl yüzeysel konuşma yapabilirim? İlk hangi konuya girmeliyim?
    Ve bir şey daha söylemek istiyorum şimdi ben bunu çıkışta gördüm ve aklıma takılan birkaç şey var. Bu kızın sevgilisi olmayacak diye bir şey yok. Sevgilisinin olduğuna dair şüphelenmeye başladım aslına bakarsan. Kız çıkışta sevgilisini bekliyor olabilirdi. Vereceğin konuşma tavsiyelerinde kızla konuşurken sevgilisinin olup olmadığını birazcıkta olsa anlamak istiyorum. Sonra başıma iş almıyım : )
    Ama gerçekten hiçbir erkekle görmedim kızı sadece o çıkışta gördüğüm an bu çelişki başladı.
    Yüzeysel konuşmaya nasıl girersin şu an bilemedim. Yani ortamın nasıl bunu en iyi sen biliyorsun.

Ortak bir arkadaşın var mı? Ya da yapabilir misin?

Genelde ders, hoca, sınav, spor faaliyeti, lisedeki klüp kol varsa oradan konusabilirsin. Karakterli bir kız sevgilisi olduğunu 2 dk icinde belli eder. Kız çok geniş biriyse bunu belli etmeyebilir. Sen şimdi birini bekliyor diye sevgilisi varmis gibi kafanda kurma hemen.

Kendini kıza göre ayarlamaya çalışma. Yani aynı tür müzik dinlemeniz tamam güzel ama bi insana kendini yakın hissetmenin sebebi müzik zevkinizden ziyade olaylara karşı tutumunuzdur. Yani benzerliğiniz yok diye hemen üzülme. Kızı gerçekten tanimayi kafana koyduysan baya bi sabırlı olman gerekecek ki bir takım olaylar gelissin. Normal bi erkek arkadaşın gibi düşün. Neredeyse aynı çünkü.

Sevgilisi olan bi kıza farklı gözle bakmayacak kadar karakterli biri olduğun belli kardeşim. Bu çok iyi. Ama bazı kızlar dediğim gibi, bu kadar olgun davranmiyor ve tekmis hissi veriyor başta. İnce bir çizgi. Senin bunu anlayabilecegini düşünüyorum.

Bu yüzden en iyisi imkanın olduğu sürece yüzyüze konuşmak. Telefon whtsp ya da facebook kızdan emin olmaya başladığında tabi ki kullanışlı.

• İlk konuşmada "merhaba" diye selam verebilirsin. Sonra bi ortak nokta konuşması. Bölüm falan oluyor mu sizde mesela? Onu sor. Dersinize şu hoca giriyor mu? Çok uzatmadan içinde tebessumlerin geçtiği bir ilk konuşma gayet iyidir. Isimlerinizi ogrenip tanisin. Orda birakacaksin.

Sabah gorduysen mesela çıkışta falan bi daha görürsen küçük bi selam ver. Ya da bir gün sonra karşılaşınca selam ver.

Buralarda Naber nasılsın? Konuşması yaparsın. Burda artık konuşma kadar gereken vakti vermek de önemli. O da bir insan olduğuna göre birkaç bişey sormalı.

İlk konuşmalarda soru soran taraf sen olursun. Ama kız sana biraz guvendikten sonra başlar anlatmaya. Gül geç. Anlamakla pek uğraşma. Önemli olan kızın da muhabbet açıyor olması. Espri yeteneğin varsa yap. Çok komik olmasa bile guluyorsa iyiye işaret.

Sen bi yandan arka planda kızı analiz et ve bir degerlendirmeni ona söyle. Yani öyle bişey de ki , belki kızın en yakın arkadaşı falan diyebiliyor olsun. Daha sonra gözlerine baktığında tahminin doğruysa şaşkınlık ve etkilenme belirtilerini görürsün. Etrafindakilere değil yalnızca kıza odaklan

2 3 gun içinde numarasini iste geç kalma. Hatta ver telefonunu o yazsın. Bu daha bi karizmatik samimi ve özel oluyor.

Tamam çok teşekkürler. Ufak ufak konuşucam sonra daha sık sonra dahada sık kız bi ilgimin olduğunu anlasın. Sonra olursa olur bir şeyler.
    Kızla sevgili olduk diyelim okulda tabiki her tenefüs yanında olmak isterim hep konuşalım gezelim falan vs. vs. ama arkadaşlar yüzünden olaylar çıkabilir. Hani laf atmalar vs. hiç acımam
    Bu sebeple okul dışında kızla konuşurum, ilgilenirim yani umarım bu kız için bi sorun oluşturmaz. Ha illa olmayacaksa okulda da ilgilenirim de dalga konusu oluruz kız bundan hoşlanmaz diye dedim.
    Daha ufacık bir şey bile belli değilken böyle şeyler düşünüyorum ☺
    Abicim bak bunları çok iyi anlıyorum. Ancak kendine bi gel :) çek şu el frenini.

Plan yapmak derken bunlardan bahsediyordum sana. Henüz ortada bişey yok. Yani bak öyle bir hale gel ki sanki kız seni reddetmis gibi düşün. Olan oldu bitti gitti gibi. En dibi gördüğünü hayal et.

Sonra ne olacak biliyor musun? Sen olaya çok farklı bir açıdan bakarken bulacaksın kendini. İlk aşamaları tek başına aşmış olacaksın. O haldeyken kızla konuşmaya devam ettikçe hem gizemli hem istekli hem aklı başında biri hem de kendin olacaksın.

Kız arkadaşının da bu hoşuna gidecek. Kız arkadaşın dedim çünkü olursunuz bence.

Her an herseye hazır olmaya calisman büyük bir yük senin için. Hem de kim için yapacaksın bunu? Tanımadığın, sana değer verip vermeyecegi meçhul biri için.

Sen hayatını ona adamayacaksin. Yalnızca güzel hayatında ona bir yer acacaksin. Bu seni bir adım öne taşıyor.

Yani kızlarda arkadaşlarının da desteği ile genelde, bir oyun oynama durumu oluyor. Niye, bilmiyorum. Sen bu testi zaten geçmiş olacaksın.

Tamam olayı akışına bırakıyorum o zaman ☺ Çünkü aşırı düşünmem bence de artık saçma geliyor ve sanki hep bi adım ileri gidemeyecekmiş gibi hissediyorum.
    Akışına bırakıcam ilerde bazı şeyler belli olur. Zaten zamanla onun gözlerinde hissederim bir şeyler. ☺
    Olaylar gelişince yazarım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.