Şimdi Ara

Bi kız var.. Nereden başlamalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar okulda bi kız var tam böyle istediğim gibi bir kız. Davranışları olsun duruşu olsun her yönüyle tam istediğim ruh ikizim diyebilirim yani.
    Kıza fena halde abayı yaktım. Elimde olan bir şey değil hani boşver diyorum başka şeylere yöneliyorum ama çıkmıyor aklımdan.. Onu okulda görünce bitiyorum resmen.
    Daha önce sevgilim oldu ama öyle kriterlere göre falan değil gelip geçici yani. Hani hayal edersiniz ya hep böyle aklınızda bir kız figürü vardır tam istediğiniz gibidir ya işte benimki de öyle yani.
    Her neyse ikimizde 10. sınıf ve farklı bölümlerde okuyoruz. Ben aslında şu an ki bölümümden memnun değilim okulda istediğim bi bölüm var ona geçiş yapacaktım. Ve kızın benim istediğim bölümde olduğunu öğrendim ve bu bölüm değiştirme isteği daha bir arttı bende. Zaten kızla aynı sınıfa düşmesek bile aynı katta olacağız. Şimdilik kızı arada görüyorum böyle koridorda falan arada bakıyorum kıza oda bana bakıyor : ) ne zaman onun katından geçsem şöyle bi bakışıp geçiyoruz işte. Kıza bir şekilde açılmayı düşünüyorum ama nasıl??
    Kendim yaşıtlarıma göre biraz küçük gösteriyorum ve zayıfım. Ama tip olarak kötü sayılmam. Okulun tip genellemesine bakarsak iyiyim. Kız genellikle koridorda kız arkadaşlarıyla konuşuyo sevgilisi olduğunu sanmıyorum. Kıza açılmayı düşünüyorum ama yanımdaki arkadaş grubum tam bir fırlama.. Koridorda arkadaşlarla geziyorum genellikle ve o arkadaşlar varken o kızın yanına gidip merhaba desem bile saçma salak konuşacaklarını da biliyorum. Arkadaş konusunda yapacak bir şey yok zaten bölüm değiştirirsem onlar alt katta ben üst kat fazla görüşmeyiz. Ama bölüm değiştireceğim tam kesin değil. O yüzden öyle beklemekte istemiyorum. Kızla biraz biraz konuşmaya başlamak istiyorum ama tabi ki utanıyorum doğal olarak : ) nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Arada görüyorum gördüğüm gibide hemen gidip ne diyebilirim ki?
    Akıl verin arkadaşlar..

• sevgilisi olduğunu sanmıyorum...ya varsa?
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Olmadığı her halinden belli. Çünkü herhangi bir erkek ile dolaştığını görmedim şu zamana kadar. Yani ben böyle anlıyorum olmadığını nasıl anlayabilirim başka? Gidip sevgilin var mı diyemem : )
  • Sana bir tavsiye vereyim;

Hiç kimseyi hayatının merkezine konuşlandırılacak kadar koyma. Bu ne demek?

Şimdi sen kızı can-ı gönülden istiyorsun. İstediğin kızı elde et Veya etme senin baş faktörün olan benimsediğin kız, seni daha şimdiden üzmüyor mu? Elini tutamadığın kız yüreğinde yaralara sebep.

Bu yaşadıkların kızı elde ettikten sonrasının yanında pire kalır. Şimdi ki hislerinin ötesinde darmadağınık haller seni bekliyor olacak. Senin yaşlarında bir kızla ilişki yaşayıp ayrılmayan yok. Sonucun olumsuz olacağını düşün. Böyle olmasa dahi böyle olacak düşüncesi ile hareket et.

Okuluna etki etmemesi adına bunları yapman gerekli. Hayat kız hayatı değil. Hayat daha çok, geride bırakacaklarımızdan ibaret. Bu meselelere odaklanmak yerine memleket için hayırlı bir birey olma yolunda emin adımlarla ilerlemen gerek. Günü geldiğinde nasibin kapını çalacaktır bundan emin ol. Sıkma canını hayat kısa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcquazer kullanıcısına yanıt
    Dediklerin çok doğru fakat ben en azından sonucu öğreneyim dedim. Hani evet veya hayır evetse başlar belki iyi gider yada biter fazla takmam en azından olan oldu daha neyi zorlayayım ki hayırsa zaten baştan belli.. Benim bunu bu kadar dert etmemin sebebi olamamak değil sadece sonuç.
  • Kardeş okulda orda burdaki aşklar geçicidir uzun veya kısa sürelide olsa emin ol ki zararlı çıkacak kişi sen olursun ilişkinin bitişinde kızlar gıdım acı çekmez şurda çıksa yenisini bulur ama erkekler bulamaz hemen.O yüzden bir kıza vazgeçilmez gibi davranma sürünürsün kimseyede kendini zorla beğendirmek zorundada hissetme.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ama bence böyle bir genelleme yanlış. Herkes için aynı şey söylenemez. Belki okulda tanıştığı biriyle ilerde evlenecek. Şu ana kadar sevgili olupta ayrıldığım kişilerden sonra klasik olarak 1-2 hafta üzülür sonra unutursun. Çok fazla bi acı çekeceğimi zannetmiyorum. O yüzden sadece denerim şansımı fazla ümitlere kapılmam zaten ama şansı ne yaparak denerim onu bilmiyorum işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşların dediği gibi lise zamanı aşkları genelde geçicidir,bu nedenle ilerisini görmüş insanalr olarak senin iyiligin için bulaşma diyebiliyoruz ama bulaşmadan da neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlayamazsın...buradaki çogu arakdaşımda benim gibi zamanında çok çektigi için çok ciddiye almamanı tavsiye ediyoruz ama bunları şu yaşlarda yaşamakta ayrı keyif yani bunu göz ardı etmemek gerek...ne biliyim bir kıza karşı farklı duygular beslemek,acaba konuşsam ne olur ? gibi düşünceleri bu yaşlarda yaşamayacaksında ne zaman yaşayacaksın...yok yaşamayaıpta ne yapacaksın zaten,yaşamazsan ilerdedaha çok sıkıntı yaşarsın bak herkes demiş yok öyle yok böyle falan..bunları diyen insanar tecrübe ederek bunları diyebiliyor,hiç tecrübe etmemiş biri sana böyle fikir veremez...kısacası bu olaylar ışıgında canın çok yanabilir ama ileride sana tecrübe katar...hayatı erteleme,sevmek istiyorsan sev,ama bil ki güzel duyguların yanında acı duygularda yaşayabilirsin...yaşa,yaşa ki ilerde canın daha az yansın.

• yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Tamam yaşamak istiyorum zaten : ) ve dediğin gibi tecrübede kazanırım. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum işte.. Nasıl yakınlaşırım? İlk konuşmayı nasıl yaparım? vs. vs. vs. yani taktik lazım kısaca.
  • Bugün yine koridorda gördüm ve tam önümden geçti kafam başka tarafa bakıyordu görürüm ümidiyle sonra kafamı bi çevirdim kız önümden geçiyor ☺ Sonra durdu arkadaşıyla konuştu tabi bende mal gibi bakıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ki heyecan zirvede kız arada bakıyor tabi buna başka anlamlar yüklemenin bi anlamı yok hani birisi bana baksa derim bende 'bu niye bana bakıyor?' diye. Bir adım atmam lazım soru falan sormam lazım ama ne?? Kızla aynı koridorda da olsam aynı sınıfta da olsam bir şey değişmeyecek ki.

İlk adımı nasıl atmalıyım? kafam allak bullak!
  • Konuda nr saçma genellemeler var yok okuldaki aşk geçiciymiş yok 10. Sı ıftaki aşk uzun sürmezmiş 2 sinden örnek vereyim amcam ve eşi 9. Sınıftan beri birlikteler 2. Si de mezun oldugum liseden yurdumdaki 1 i 9. Sınıftan biri 10. Sınıftan beri beraberler yani biri 6 biri 5 yıllık. Olmayacak diye bir şey yok git de yani bir şeyler böyle düşünüp duracagına. Buradakileri de aldırma

Bigun koridordayken vs yanına git deki merhaba ben xx nasılsınız de daha sonra ben şu bölümde su sınıftayım vs bugün işiniz yoksa ders sonunda sizle bir ieyler içmek isterim gibisinden de bir şeyler hadi koçum göster gücünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 23 Aralık 2015; 18:17:21 >

• O konuşmayı yapabilmek için fena bir özgüvenim olması gerekiyo ama yok. Ve bu konuşma direk konuya girmiş gibi oluyo kız beni tanımadan niye bir şeyler içsin ki, desem bile kız demez mi ne oluyo birden bir şeyler içmek falan? bence der. ☺ ama diyemem.. Aslında ufak bi soruyla başlasam devamını getirebilirim de yani getirebilirim derken 2-3 soru daha belki sorar ufacıkta olsa aramızda bi muhabbet olur hani hiç konuşmamış olmayız yani. Ama nasıl başlasam bilemiyorum hele o heyecan zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimadam34

O konuşmayı yapabilmek için fena bir özgüvenim olması gerekiyo ama yok. Ve bu konuşma direk konuya girmiş gibi oluyo kız beni tanımadan niye bir şeyler içsin ki, desem bile kız demez mi ne oluyo birden bir şeyler içmek falan? bence der. ☺ ama diyemem.. Aslında ufak bi soruyla başlasam devamını getirebilirim de yani getirebilirim derken 2-3 soru daha belki sorar ufacıkta olsa aramızda bi muhabbet olur hani hiç konuşmamış olmayız yani. Ama nasıl başlasam bilemiyorum hele o heyecan zaten

Emin ol kız benle bakıştı göz göze geldik vs diyor kız senden hoşlanıyorsa zaten kabul eder. Özgüvene gelirsek bendeki özgüven eksikliği sanırım kimsede yoktur hastalığımdan dolayı bir gün dedim başlarım böyle hayata aklımdan çıkmıyordu gittim söyledim ve bu iş oldu dostum özgüveni falan bırak simdi git söyle. Gidipte okulda anlatıp seni rezil edicek hali yok oda bi canlı

• Onun bana bakmasına deli gibi anlam yükleyen benim aslında hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir belki kötü düşünerek ya da hoşlanmıyor ama öyle bakıyor olabilir. O yüzden bence biraz muhabbetim olsun istiyorum. Biraz biraz kıza karşı açılayım hani 1-2 konuşmayla cesaret gelir daha iyi konuşmalar ortaya çıkabilir sonradan.. Özgüven konusuna gelirsek sosyal fobi durumuna gelmiş insanım topluluk korkum vardı. Tabi bu biraz azaldı şimdi sadece sınıfta tahtaya kalkıp sunum yapınca veya sahneye çıkınca deli gibi heyecanlanıyorum. Yani ben 1-2 yılda bu duruma kadar gelebildim pat diye bir şeyi çıkıp yapabilseydim zaten böyle olmazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimadam34

Onun bana bakmasına deli gibi anlam yükleyen benim aslında hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir belki kötü düşünerek ya da hoşlanmıyor ama öyle bakıyor olabilir. O yüzden bence biraz muhabbetim olsun istiyorum. Biraz biraz kıza karşı açılayım hani 1-2 konuşmayla cesaret gelir daha iyi konuşmalar ortaya çıkabilir sonradan.. Özgüven konusuna gelirsek sosyal fobi durumuna gelmiş insanım topluluk korkum vardı. Tabi bu biraz azaldı şimdi sadece sınıfta tahtaya kalkıp sunum yapınca veya sahneye çıkınca deli gibi heyecanlanıyorum. Yani ben 1-2 yılda bu duruma kadar gelebildim pat diye bir şeyi çıkıp yapabilseydim zaten böyle olmazdım..

Zaten bende ondan bahsesiyorum gidip direk açılmanı değil kızı çağırırsın sohbet edersiniz bu iş böyle başlar direk açıl demiyorum ki. Evt belki başka anlamıda olabilir ama sansını deneyeceksin

• Tamam arkadaşlar kızı boş bulduğum zaman konuşacağım. Deneyeceğim diyelim daha doğrusu.. Ama aklıma takılan saçma sapan şeyler var size saçma gelir ama anlayın artık durumumu
    aklımda şöyle bir konuşma planı var ama tıkanacağım yerler olabilir onları siz söyleyin
    Kızın yanına gideceğim ve ilk olarak bölümünü soracağım 'seni genelde bu katta görüyorum da merak ettim' gibi bi cümle kullanırsam nasıl olur? Hani niye sordun gibi bi cevap verirse diye söyledim.
    Ben böyle başlamayı düşünüyorum daha iyi bir fikriniz varsa söyleyin saçmalamak istemiyorum kızın karşısında. Sonra bi arkadaşımın ismini derim sizin sınıfta mı diye falan bundan sonrasını getirebilmekte şüpheliyim arkadaşlar o yüzden devamında cümle tavsiyelerinizi bekliyorum. Kullanacağım cümleler biraz etkili cümleler olmalı yoksa standart bir soru-cevap konuşmasından başka bir şeye benzemeyecek ama konuşmayı da kısa ve öz tutmak istiyorum çok özgüven isteyen cümleler kurmakta zorlanırım çünkü bunları yazarken bile içimde bi heyecan var yani artık gerisini siz düşünün. Kızın bi şekilde ismini almak istiyorum ama nereden nereye bağlayıp ismini sorarım bilmiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• anonimadam34 kullanıcısına yanıt
    sevgilisi olup olmadıgını garantiye al sonra slm ver bölüm hakkında birkaç soru felan sor konu açılır ondan sonra birgün okul çıkışı bölüm hakkında konuurken zil çalınca acil gitmem lazım
    numaranı versene wsp dan konuşuruz birkaç aklıma takılan nokta var gibisinden numarasını al sonra konuyu ilerlet bu şekilde belki işe yaraya bilir
  • Eğer sürkeli konuşucam konuşucam deyip o an gelince vazgeçiyorsan formülü veriyorum.O an beyninle vücudun arasındaki bağlantıyı kesip sadece yanına gitmeye odaklıyorsun kendini.Sakın ama sakın gidersem nolur ne derim vs deme öyle akıp geçecek ki hiç anlamıyacaksın bile.Sadece nasıl giriş yapacağını planla ve beyinle-vücudun bağlantıyı kopar, inan çok işe yarayan bir yöntem deneyince sen de anlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2020

sevgilisi olup olmadıgını garantiye al sonra slm ver bölüm hakkında birkaç soru felan sor konu açılır ondan sonra birgün okul çıkışı bölüm hakkında konuurken zil çalınca acil gitmem lazım
    numaranı versene wsp dan konuşuruz birkaç aklıma takılan nokta var gibisinden numarasını al sonra konuyu ilerlet bu şekilde belki işe yaraya bilir

Bunu deneyeceğim. Yalnız facesini istesem daha doğru olmaz mı? direk numarasını vermez diye düşünüyorum. Faceden bulsam zaten birçok şeyi öğrenirim. İnşallah heyecanlanıp saçmalamam

Tavsiye için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Eğer sürkeli konuşucam konuşucam deyip o an gelince vazgeçiyorsan formülü veriyorum.O an beyninle vücudun arasındaki bağlantıyı kesip sadece yanına gitmeye odaklıyorsun kendini.Sakın ama sakın gidersem nolur ne derim vs deme öyle akıp geçecek ki hiç anlamıyacaksın bile.Sadece nasıl giriş yapacağını planla ve beyinle-vücudun bağlantıyı kopar, inan çok işe yarayan bir yöntem deneyince sen de anlarsın

Aynen önceden kendimi hazırlıyorum ama onu görünce herşeyi unutur gibi oluyorum fena heyecanlanıyorum. Ama belki oda heyecanlanır ☺ Kendimi böyle şeylerle avutuyorum işte ☺
    Yöntemi deneyeceğim teşekkürler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.