walla ne diyimki... geçen gün bi arkadaşım 2 senelik sewgilisinden ayrılmış neden diye sordum sewmiyodum ki dedi...
bi insanı sewmeden iki sene çıkmak? onun duygularıyla oynamaktan başka bişey değildir.... şimdi sana git konuş belki kabul eder çıkarsınız desemde acaba kız gerçekten seviyo mu diye düşünmem gerekir seni üzecek bişi söylemek istemem...:(
quote:
Orjinalden alıntı: ..duygusuz..
walla ne diyimki... geçen gün bi arkadaşım 2 senelik sewgilisinden ayrılmış neden diye sordum sewmiyodum ki dedi...
bi insanı sewmeden iki sene çıkmak? onun duygularıyla oynamaktan başka bişey değildir.... şimdi sana git konuş belki kabul eder çıkarsınız desemde acaba kız gerçekten seviyo mu diye düşünmem gerekir seni üzecek bişi söylemek istemem...:(
Yalan söylemiş. Hiç bir kız sevmediği birisiyle 2 sene birlikte olmaz, uğraşmaz.
Ya kestirip atmak için söylemiştir yada konuşmak istemediğindendir.
Genelleme yaptım ama yanlış olabilir, binbir türlü insan var çünkü.
o bende alışkanlık yapmış o yüsden çıkmışım o kadar dedi...
şimdi bile eksiklik hissediyorum telefonumun çalmasını istiyorum dio...
yanımda değilken onun varlığını bile unutuyodum özlemiyodum sadece alışkanlıkmış dio...
Yazık o zaman..
bi insanın duygularıyla oynamaktan daha alçaltıcı bişey yok herhalde.... sevmiyosan sevmiyorum dersin bi kere üzülür sonra unutur... şimdi heryerde söylüyo onu sewmiyodumki diye..çocuk bunu duysa nolucak o 2 yıl içindeki her gün için içi acicak...
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
hoşlandığı biri varmış
Çağla Kubattanmı bahsediyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
quote:
hoşlandığı biri varmış
ne çağla kubatı
quote:
Orjinalden alıntı: reyyanemre
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
quote:
hoşlandığı biri varmış
ne çağla kubatı
Ne bilim, bu arkadaş bi ara çağla kubattan fln bahsediyodu sanki
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
bendede aynı dert var
quote:
hoşlandığı biri varmış
hep aynı dert değil mi zaten bazen bahane olduğunu düşünüyorum bunun nese yinede bozmamak lazım çak bi bira
Şu konuşarak açılanlar diyalogları , olay öncesi ve sonrasını bize de anlatırlarsa bu size tecrübelerimiz ışığında yardım olarak kat kat geri dönecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe
Şu konuşarak açılanlar diyalogları , olay öncesi ve sonrasını bize de anlatırlarsa bu size tecrübelerimiz ışığında yardım olarak kat kat geri dönecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme