Şimdi Ara

Bi Kızı Öpmek İçin Nasıl.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
14.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum kasma kendini bırak o seni öpsün... O zaman kesersin nefesini...
  • once bi kadir inanir bakisi at..(fazla abartma..)
    sonra direkt yumul..
    "ne yapiyosuunnnn!?" falan derse motive ediyorum dersin..
  • gozlerinin içine bak ve o an sadece onu opmeyi istediini dusun ve ....
  • bence işi zamana bırakmalı, en azından öpmeye başlıcağın anda kızın gerginliğini atmasını sağlamalısın.... sonra gerisi gelir...

Sadece öpmek için deil dier şeeeler için de bu böyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crossshooter

bır opucuk yuzunden sevgılınden soguyabılıyosan sen kendını bı topla derım.sevmıyosunkı soguyacam dıyosun.bole hıcbır yere varamassın.zamana bırak.kendısı oper eger gercekten ıstıyorsa.sadece bekle.opmek elıne bırsey gecırmez.ama gercekten ıcten gelen bır opucuk senı mutlulugun derınlıklerıne ındırır.sadece ıcten bır opucuk vermesını saglıcaksın.gerısı ona kalmıs

kendını aşmışsın zogel yaa bravo
  • çinli benım yasadıklarımı bı bılsen bole demezdın.suan ne kadar kotu bı haldeyım bunu benden baska kımse bılemez.gozlerım dolup dolup bosalıo.heran yanlızlıgın denızınde bogulacakmısım gıbı gelıo bana..
  • quote:

çinli benım yasadıklarımı bı bılsen bole demezdın.suan ne kadar kotu bı haldeyım bunu benden baska kımse bılemez.gozlerım dolup dolup bosalıo.heran yanlızlıgın denızınde bogulacakmısım gıbı gelıo bana..

poşver kısa hayatta kımseye baglanmıcan.oldu oldu olmadı salla gıtsın bak ben öle yapıyorum.
    üzülme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chas

Sewerim ama hem istiyo hemde yapmaya kalkınca kasıyo kendini.Soğuyacam valla

Fazla yüz verme. Yani hemen yavşama. Olaylar kendiliğinden çözülecektir.
  • tuthan kamon abı senın ımzandakı yazıyı nerden buldun ya.bana cok tanıdık geldı

bu arada ben zogel

ayrıyetten çinli eger cok sevıyorsan yapamıyorsun dedıgın seylerı.sen ole dusunmeye calıstıkca kalbın engel oluo.sonunda kendı ıcınde bogusmaya kendı ıcınde savasmaya baslıosun.artık beynın le kalbın farklı dusunmeye bırbırınden farklı hareket etmeye baslıo..sonuc olarak dedıgın o kadar kolay olsaydı bu kadar ınsan dertten yakınmazdı..ve ımzama bak lutfen
  • quote:

tuthan kamon abı senın ımzandakı yazıyı nerden buldun ya.bana cok tanıdık geldı

bu arada ben zogel

ayrıyetten çinli eger cok sevıyorsan yapamıyorsun dedıgın seylerı.sen ole dusunmeye calıstıkca kalbın engel oluo.sonunda kendı ıcınde bogusmaya kendı ıcınde savasmaya baslıosun.artık beynın le kalbın farklı dusunmeye bırbırınden farklı hareket etmeye baslıo..sonuc olarak dedıgın o kadar kolay olsaydı bu kadar ınsan dertten yakınmazdı..ve ımzama bak lutfen

beni bu kadr sevdığını bılmıyodumsana daha fazla acı cektırmıcem

• hele sukur cınlı anladın ya.off delı ettın benıne olur affet benı ne olur
  • Depen kısmısını alıştırmak zor..Depiği yimeden öpebilmeli ama nasıl..Bence önce dudak dışındaki yerlerden başla..Elini felan öp:))
  • öncelikle ne kadar zamandır cıkıosunuz nu bir söylede anlatayım
    eğer 1 haftadan fazlaysa ve hala cekiniosa öpüşmekten kıs ya daha önce hiç öpüşmemiş yada senin ağızın kokuo :)))
    saka saka
    ilk öpüşmesi ise zorlama özel bir mekanda özel bir anda olusa ilk öpüşmesi seni asla unutmaz ozaman ;))

birde caktırmadan ona öpüşmenin ciftler arasında cok doğal bişi olduğunu anlat o zamanla anlar zaten
    cok romantik ol [ben hiç olamadım ama hepsi saolsun öptü beni :)) ]
    yada gidin bi yerde dans edin yakınlaşmanın en iyi yolu tabe öyle hareketli dans diil slow dans ve o sırada onu nekadar cok sevdiini söle tabe seviosan yoksa yalan atmaa kızlar anlıo :)
    valla bu dediklerimden sonrada öpemessen eve cağır ailenle tanıştır güveni artsın sana başka yol kalmıo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chas

Duygusal bir ilişki yaşıyorum.Karşımdaki insanın beni sevdiğine eminim ama bugün gerçekleştirmeye çalıştığım iki öpme girişimi de başarısızlıkla sonuçlandı .Valla depiyodu beni nerdeyse Kız biraz utangaç.Bu kilidi nasıl çözerim?

Arkadaşlar bi kızı öpmek için nasıl bir ortam sağlamalı,neler söylemeli vs vs. tecrübesi olanlar yardım lütfen

bikere duygusal bir ortam yaratıp öpmeye kalkıyorsan hata yaparsın.
    sanki rutin bir işmiş gibi ikna etmelisin
    mesela söyle olabilir.
    "dişinin arasında mydonoz kalmış ben istersen alayım onu ama ellerim dolu"
    gibi
    ya da "şu dudak kreminden banada versene, ancak troid içerikli olsun"
    ya da
    "ağzımda çok güzel bir tat var, çikolata tadı, tatmak istermisin"

yani bunun gibi sıradan hissi uyandıracak eylemlerle yaklaşırsan utangaçlık falan kalmaz. yani öpüşme heyecenını dağıtacak yöntemler kullanırsan daha iyi olur.

• quote:

tuthan kamon abı senın ımzandakı yazıyı nerden buldun ya.bana cok tanıdık geldı

bu arada ben zogel

Selam Zogel geçen gün messenger'da isminin yanında yazıyordu. Hoşuma gitti. Ben de alıntı yaptım.

EDIT: Yanlız telif hakkı falan ödemem, senden aldığımı belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 9 Mayıs 2005, 13:44:33 >

• duyduğuma göre FAHRENHEIT parfüm kadınları baştan çıkartıyormuş.

AMA KULLANMADIM.

UYKU İLACI KOY............SONRA DA........... YAA NE KADAR KÖTÜYÜM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeachtx -- 9 Mayıs 2005, 13:47:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reeachtx

duyduğuma göre FAHRENHEIT parfüm kadınları baştan çıkartıyormuş.

AMA KULLANMADIM.

abi nuri alco galıba

• ORTAK İLK BASTA BİR KIZI ÖPMENİN BU KADAR KOMİK OLAN YANLARINI HİC GÖRMEMİSTİM.
    BAK BİR YERDE OTURUYORSUNUZ YAN YANA ELİNİ TUTUYOSUN UFAK BİR BUSE KONDURUYORSUN BAKIYORSUN HOSUNA GİTTİ BİR DE YANAGINDAN KONDURUYORSUN SONRA DUDAKLARA YAPISIP BIRAKMIYORSUN OLAY BURDA KOPAR ZATEN GERİSİ SANA KALMIS
  • quote:

Orjinalden alıntı: çinli

quote:

Orjinalden alıntı: reeachtx

duyduğuma göre FAHRENHEIT parfüm kadınları baştan çıkartıyormuş.

AMA KULLANMADIM.

abi nuri alco galıba

Tecavüzcü Coşkun desek olmaz mı? Gerçi arada biraz fark var ama Coşkun sanatını, mağdure ayıkken icra ediyordu.

• ne coşkunu dostum, senin söylemek istediğin Nuri Alço olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.