Şimdi Ara

bi numara arayıp 'annen babanı aldatıyor' dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 118 80 veya 11818 i arayıp numaranın kime ait olduğunu öğren. Annenin rehberinde o numara varmı bak annenin e maillerine bak facebook yazışmalarını kontrol et cep telefonu mesajlarını kontrol et. Birşey çıkmazsa olayı babana söyleme. Muhtemelen biri heyecan olsun diye rasgele numaraları arıyordur
  • Belki doğrudur

Heekes yalan demiş de siz nerden biliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi numaraysa sorun yoq.. 0 hariç 10 numara olması lazım
  • akşam numarayı sorgulamayı deniyicem. bi sonuç alabilirsem buraya yazarım
  • Benim annem yapmaz diyorsun yanlış anlama ama kahinmisin ? Neden bu kadar emin konusabiliyorsun ? Yanlis anlama illaki annen boyledir demek istemiyorum ama herseyin bir ihtimali vardir dostum . Konuna gelince numaranin kime ait oldugunu bulmaya calis. Babanin kulagina gitmesin kolay bir cümle değil adamin söylediği.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandiricir tekrar arar verecegim hesap numarasina parayi yatirdiktan sonra sana tum bildiklerimi anlatacagim diye seni oyuna getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Benim annem yapmaz diyorsun yanlış anlama ama kahinmisin ? Neden bu kadar emin konusabiliyorsun ? Yanlis anlama illaki annen boyledir demek istemiyorum ama herseyin bir ihtimali vardir dostum . Konuna gelince numaranin kime ait oldugunu bulmaya calis. Babanin kulagina gitmesin kolay bir cümle değil adamin söylediği.

annemin her şeyini bilirim. ihtimal veremiyorum vermek istemiyorum çünkü. babamın kulağına gitmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Dolandiricir tekrar arar verecegim hesap numarasina parayi yatirdiktan sonra sana tum bildiklerimi anlatacagim diye seni oyuna getirir.

basit numara olur. ama ihtimal. öylede olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboreactor

quote:

Benim annem yapmaz diyorsun yanlış anlama ama kahinmisin ? Neden bu kadar emin konusabiliyorsun ? Yanlis anlama illaki annen boyledir demek istemiyorum ama herseyin bir ihtimali vardir dostum . Konuna gelince numaranin kime ait oldugunu bulmaya calis. Babanin kulagina gitmesin kolay bir cümle değil adamin söylediği.

annemin her şeyini bilirim. ihtimal veremiyorum vermek istemiyorum çünkü. babamın kulağına gitmeyecek

Dostum tekrar yanlis anlama ancak kendini kandirmak oyle birseyin olmayacagi anlamina grlmiyor. Her ihtimali dusunerek gercekci olmalisin maalesef. Polise başvurabilirsiniz ancak sabit no oldugu icin dukkandir muhtemelen kamera kayitlarindan belki kim olduğunu bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turboreactor

quote:

Dostum tekrar yanlis anlama ancak kendini kandirmak oyle birseyin olmayacagi anlamina grlmiyor. Her ihtimali dusunerek gercekci olmalisin maalesef. Polise başvurabilirsiniz ancak sabit no oldugu icin dukkandir muhtemelen kamera kayitlarindan belki kim olduğunu bulabilirsiniz.

doğrudur, düşünücem sağolun

• Belki adamın WhatsApp vardır gözden kaçırmamak lazım. Rehbere ekle belki WhatsApp varsa resmine bakabilirsin. Veya en mantıklısı numara sorgula turkcell vodafone ayrı ayrı var servisleri veya 118 80 dene.

• Normal bişey kardeş babandan sıkılıp aldatmıştır
    aynı şeyi baban yapsa bişry demezdin

• android de truecaller diye bi uygulama var onu dene bir de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.