bende de aynı durum söz konusu bugun bitmesi gerekiyordu fakat 27 şubat olarak kayıtlarda görünüyır
kampanya süresi yenilenmiş gözüktükten sonra 100 dk konuştuk, son 4 gündür de ne olur ne olmaz diye konuşmuyoruz hala güncel konuşma tutarında bir değişiklik yok.
Bana biraz önce mesaj geldi kampanya sona ermiştir diye. 22 Ocaktan bu yana Turkcell'in hatasıyla bedavadan görüşme yapmış oldum. Ama bu kampanyanın bitirilmiş olması çok kötü oldu. Daha mükemmel bir kampanya olamazdı herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
Bana biraz önce mesaj geldi kampanya sona ermiştir diye. 22 Ocaktan bu yana Turkcell'in hatasıyla bedavadan görüşme yapmış oldum. Ama bu kampanyanın bitirilmiş olması çok kötü oldu. Daha mükemmel bir kampanya olamazdı herhalde.
Turkcell hata yapmaya başladı, geçenlerde de "size özel 29 TL'ye 8 saat" gibi bi mesaj geldi, üye olmak için cevap attım, "kampanya kaydınız alınamadı 07 ocak'ta kampanya ile ilgili atılmış mesajları dikkate almayınız" şeklinde bi cevap geldi.
farkına vardılar herhalde ve herkese bugun mesaj gonderdiler.
Ben sürekli turkcell e tekrar boyle kampanya yapması için mailler atıyorum. Daha dogrusu kampanya degilde tarifeler arasına almaları icin öneriyorum. Sizlerde atın arkadaslar umarım tekrar yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: nemkate
farkına vardılar herhalde ve herkese bugun mesaj gonderdiler.
Ben sürekli turkcell e tekrar boyle kampanya yapması için mailler atıyorum. Daha dogrusu kampanya degilde tarifeler arasına almaları icin öneriyorum. Sizlerde atın arkadaslar umarım tekrar yaparlar
14 şubatta turkcell bir sürpriz yapabilir
Çok beklersin, hangi 14 Şubat'da verdi de şimdi verecek :) Uunut gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
14 şubatta turkcell bir sürpriz yapabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme