Şimdi Ara

Bİ NUMARAM KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu kullanımın avantajı varmı acaba
  • kampanya bitmişşşşş

neden böyle bir konu açıyosunuz
  • tarihine bak açılan konunun kardesim..:......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

kampanya bitmişşşşş

neden böyle bir konu açıyosunuz

geç kalmışsın bu kampanya için...

güncel kampanyalar burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37220087/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_37344264/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• fussem sağol
  • bende de aynı durum söz konusu bugun bitmesi gerekiyordu fakat 27 şubat olarak kayıtlarda görünüyır
  • kampanya süresi yenilenmiş gözüktükten sonra 100 dk konuştuk, son 4 gündür de ne olur ne olmaz diye konuşmuyoruz hala güncel konuşma tutarında bir değişiklik yok.
  • Bana biraz önce mesaj geldi kampanya sona ermiştir diye. 22 Ocaktan bu yana Turkcell'in hatasıyla bedavadan görüşme yapmış oldum. Ama bu kampanyanın bitirilmiş olması çok kötü oldu. Daha mükemmel bir kampanya olamazdı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bana biraz önce mesaj geldi kampanya sona ermiştir diye. 22 Ocaktan bu yana Turkcell'in hatasıyla bedavadan görüşme yapmış oldum. Ama bu kampanyanın bitirilmiş olması çok kötü oldu. Daha mükemmel bir kampanya olamazdı herhalde.

Turkcell hata yapmaya başladı, geçenlerde de "size özel 29 TL'ye 8 saat" gibi bi mesaj geldi, üye olmak için cevap attım, "kampanya kaydınız alınamadı 07 ocak'ta kampanya ile ilgili atılmış mesajları dikkate almayınız" şeklinde bi cevap geldi.
  • farkına vardılar herhalde ve herkese bugun mesaj gonderdiler.

Ben sürekli turkcell e tekrar boyle kampanya yapması için mailler atıyorum. Daha dogrusu kampanya degilde tarifeler arasına almaları icin öneriyorum. Sizlerde atın arkadaslar umarım tekrar yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemkate

farkına vardılar herhalde ve herkese bugun mesaj gonderdiler.

Ben sürekli turkcell e tekrar boyle kampanya yapması için mailler atıyorum. Daha dogrusu kampanya degilde tarifeler arasına almaları icin öneriyorum. Sizlerde atın arkadaslar umarım tekrar yaparlar

14 şubatta turkcell bir sürpriz yapabilir
  • Çok beklersin, hangi 14 Şubat'da verdi de şimdi verecek :) Uunut gitsin

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

14 şubatta turkcell bir sürpriz yapabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.