Şimdi Ara

Bİ NUMARAM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar binumaram kampanyasını anlatıyorum;

Katılım için kampanya mesajı göndermemenizi tavsiye ederim

Çünkü katılım mesajı gönderdiğiniz zaman sistem kendi belirlediği numarayı seçiyor

Ve siz onu onaylanıyorsunuz.

KATILIM İÇİN :

YENI yazıp bir boşluk bırakarak arkadaşımızın telefon numarasını başında 0 olmadan yazıp

7277'e gönderiyoruz, örnek : YENI 5330002228 (7277'e gönderiyoruz.)

DAHA Sonra cep telefonumuza birinci mesaj geliyor onaylamak için EVET yazıp gönderin diye

daha sonra EVET yazıp bir boşluk bırakarak yine arkadaşımızın numarasını başında 0 olmadan yazıp

7277'e gönderiyoruz, örnek : EVET 5330002228 (7277'e gönderiyoruz.)

Talebiniz alındı diye bir mesaj geliyor size yani 2. mesaj

İlk çıkan faturanıza 1 defalığa mahsus toplam bütün vergiler dahil 5 TL işleniyor.

60 gün boyunca kampanyaya dahil olmuş oluyorsunuz.

5000 dakika 30 gün için geçerlidir.

Konuşmaya başlamadan kesinlikle 3. mesajı bekleyiniz.

3 mesaj aynen şöyledir :

Tebrikler! Su andan itibaren 2 ay boyunca secmis oldugunuz
    Turkcellliyle BEDAVA konusacaksiniz. Aylık kullanım limitiniz ise
    5000 dakikadir.

Turkcell Çağrı Merkezi
    Müşteri temsilcisi

• iyi güzelde bizbize kamu da olanlar yararlanamıyormuş ne var sanki bizde yararlansak yok mu yolu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

iyi güzelde bizbize kamu da olanlar yararlanamıyormuş ne var sanki bizde yararlansak yok mu yolu bunun?
    bu arada sizi bulmuşken sormak isterim faturalı 532 hattımı numaram değişmeden kontörlü hatta çevirebilirmiyim nasıl yaparım nerede yaparım ne gibi şartları yerine getirmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcellcallcenter

Merhabalar,

Arkadaşlar binumaram kampanyasını anlatıyorum;

Katılım için kampanya mesajı göndermemenizi tavsiye ederim

Çünkü katılım mesajı gönderdiğiniz zaman sistem kendi belirlediği numarayı seçiyor

Ve siz onu onaylanıyorsunuz.

KATILIM İÇİN :

YENI yazıp bir boşluk bırakarak arkadaşımızın telefon numarasını başında 0 olmadan yazıp

7277'e gönderiyoruz, örnek : YENI 5330002228 (7277'e gönderiyoruz.)

DAHA Sonra cep telefonumuza birinci mesaj geliyor onaylamak için EVET yazıp gönderin diye

daha sonra EVET yazıp bir boşluk bırakarak yine arkadaşımızın numarasını başında 0 olmadan yazıp

7277'e gönderiyoruz, örnek : EVET 5330002228 (7277'e gönderiyoruz.)

Talebiniz alındı diye bir mesaj geliyor size yani 2. mesaj

İlk çıkan faturanıza 1 defalığa mahsus toplam bütün vergiler dahil 5 TL işleniyor.

60 gün boyunca kampanyaya dahil olmuş oluyorsunuz.

5000 dakika 30 gün için geçerlidir.

Konuşmaya başlamadan kesinlikle 3. mesajı bekleyiniz.

3 mesaj aynen şöyledir :

Tebrikler! Su andan itibaren 2 ay boyunca secmis oldugunuz
    Turkcellliyle BEDAVA konusacaksiniz. Aylık kullanım limitiniz ise
    5000 dakikadir.

Turkcell Çağrı Merkezi
    Müşteri temsilcisi

la sen kimsin aynı konu var yine açma

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Herhangi bir turkcell extraya gidip, işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli belge: hattın sahibi olduğunuzu ispatlayan herhangi bir kimlik belgesi.

quote:

bu arada sizi bulmuşken sormak isterim faturalı 532 hattımı numaram değişmeden kontörlü hatta çevirebilirmiyim nasıl yaparım nerede yaparım ne gibi şartları yerine getirmem lazım

Ücret konusunda yanlışınız var. Dediğiniz Hazır karttan faturalı hatta geçerken geçerli.

Faturalıdan Hazır karta geçerken 15 TL ücret ödemeniz gerekiyor.

Kaynak:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler

Geçiş-Devir işlemleri menüsünde yazmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobiL_operatörLer

quote:

Herhangi bir turkcell extraya gidip, işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli belge: hattın sahibi olduğunuzu ispatlayan herhangi bir kimlik belgesi.

quote:

Ücret konusunda yanlışınız var. Dediğiniz Hazır karttan faturalı hatta geçerken geçerli.

Kaynak:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler

Sen istersen o ücreti ödeyebilirsin. Biz ödemiyoruz. O ücret eskidendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

quote:

Kaynak:

Haklısın piri.Cevap güzel oldu ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

quote:

Kaynak:

Haklısın piri.Cevap güzel oldu ama

Alıntıları Göster
    Adamlar siteyi düzenlememiş.. Koskoca Turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Adamlar siteyi düzenlememiş.. Koskoca Turkcell

Alıntıları Göster
    teşekkürler, mükemmel bir kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: febahadir

teşekkürler, mükemmel bir kampanya

Alıntıları Göster
    ben zamanında faturalı hattımı alırken vergibizden kampanyasından faydalanmıştım 31,10 TL den yırtmıştık zamanında.. hazırkart a geçersem bu 31,10 TL nin akıbeti ne olur ödermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casagrande -- 27 Eylül 2009; 1:30:45 >
  • 12 ay olmadı malesef en iyisi tarifenin yeni halini 1 ay denemek olmadı hazırkarta kesin dönüşş görünüyo..
    quote:

Zamanındanın hangi zaman olduğuna bağlı. Hat alma tarihinizden itibaren tam 12 ay yada daha fazla zaman geçmişse, ödemezsiniz. 12 aydan daha az geçmişse ödersiniz.

quote:

ben zamanında faturalı hattımı alırken vergibizden kampanyasından faydalanmıştım 31,10 TL den yırtmıştık zamanında.. hazırkart a geçersem bu 31,10 TL nin akıbeti ne olur ödermiyim?

• quote:

12 ay olmadı malesef en iyisi tarifenin yeni halini 1 ay denemek olmadı hazırkarta kesin dönüşş görünüyo..
    quote:

Zamanındanın hangi zaman olduğuna bağlı. Hat alma tarihinizden itibaren tam 12 ay yada daha fazla zaman geçmişse, ödemezsiniz. 12 aydan daha az geçmişse ödersiniz.

quote:

Alıntıları Göster
    Turkcell tarifemi değiştirdim hesap kesim tarihinde itibaren kampuslüyüm yalnız,binumaram kampanyasına dahilim işaretli yerdeki ifade kafamı karıştırdı,binumaramla konuşmam hesap kesim tarihinden sonramı aktif olacak?

Bİ NUMARAM KAMPANYASI

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Turkcell tarifemi değiştirdim hesap kesim tarihinde itibaren kampuslüyüm yalnız,binumaram kampanyasına dahilim işaretli yerdeki ifade kafamı karıştırdı,binumaramla konuşmam hesap kesim tarihinden sonramı aktif olacak?

Bİ NUMARAM KAMPANYASI

Alıntıları Göster
    bende numara degişmek için yolladımsms fatura kesimden sonra geçerli olacakmış ozAMNDA 2 ay dolacak boşamıgitti bari eski numara aktif kalsaydı az da degil 4700 dakka vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

bende numara degişmek için yolladımsms fatura kesimden sonra geçerli olacakmış ozAMNDA 2 ay dolacak boşamıgitti bari eski numara aktif kalsaydı az da degil 4700 dakka vardı.

Alıntıları Göster
    bugun benim bu kampanyanın son günüydü. Şimdi Online İşlem Merkezine giriş yaptığımda
    kalan dönem adedi: 0
    Mevcut Dönem Kalan Bakiye: 5000
    Toplam Kalan Bakiye: 5000
    olarak yenilenmiş. Acaba devam edecek mi kampanyam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

bugun benim bu kampanyanın son günüydü. Şimdi Online İşlem Merkezine giriş yaptığımda
    kalan dönem adedi: 0
    Mevcut Dönem Kalan Bakiye: 5000
    Toplam Kalan Bakiye: 5000
    olarak yenilenmiş. Acaba devam edecek mi kampanyam?

Alıntıları Göster
    ekran görüntüsü koymanız mümkün mü?

ne zaman kaydolup,kullanmaya başlamıştınız bu kampanyayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Kampanya süresi olan 2 ayım 19 ocak yani bugün doluyordu. Şu an görünen durum bu:
  • quote:

quote:

Kampanya süresi olan 2 ayım 19 ocak yani bugün doluyordu. Şu an görünen durum bu:

Sistem otomatik yenileme yapıyor ancak ilgili birim tarafından gün içerisinde manuel olarak düzeltme yapılacaktır. Kampanyanızın durumunun bu şekilde görünmesine rağmen devam etmediğini ve yapacağınız kullanımların ücretlendirileceğini hatırlatmak isterim. Herhangi bir sorun yok. Kampanyaya tüm kaydolanların kampanya bitimi bu şekilde olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: actually07

quote:

quote:

Sistem otomatik yenileme yapıyor ancak ilgili birim tarafından gün içerisinde manuel olarak düzeltme yapılacaktır. Kampanyanızın durumunun bu şekilde görünmesine rağmen devam etmediğini ve yapacağınız kullanımların ücretlendirileceğini hatırlatmak isterim. Herhangi bir sorun yok. Kampanyaya tüm kaydolanların kampanya bitimi bu şekilde olmuştur.

Alıntıları Göster
    devamını bekliyoruz

• quote:

Bugünkü görünüm de şu şekilde:
     Bİ NUMARAM KAMPANYASI

Bu sefer bitiş tarihi de uzatılmış. Neyse ben en azından birkaç gün dediğiniz gibi yapıp arama yapmayacağım.

• quote:

quote:

Bugünkü görünüm de şu şekilde:
     Bİ NUMARAM KAMPANYASI

Bu sefer bitiş tarihi de uzatılmış. Neyse ben en azından birkaç gün dediğiniz gibi yapıp arama yapmayacağım.

bi arkadaşımın da bi numaram kampanyası biter bitmez yenilendi gözüküyor. 5000 dakikasını 4920 dakikaya düşürdü. 4-5 gündür de güncel konuşma tutarına herhangi bi ücret yansımadı. ama yinede temkinli olmak lazım, turkcell yanlışlık yapıldı diyip konuşulan dakikaların ücretini sonradan eklerse durum kötü olur..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.