Şimdi Ara

Bi oyun daha öldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya mete sen demıssın yosmam gectı diye o arkadasımız ne yazıkkı bot kullanıyormuş :) en sonunda tak edicek na burama bende kullanacam ama kendımı tutuyorum ... bakalım ne kadar tutabılcem :)
  • fark ettim onu sorucaktım bende sana önceden kullaqnmazdı şimdi kullanmaya başladı heralde çünkü o kdr hızlı lwl alınmaz 24 saat oynasa anca hiç mi yemek yemez dışarı çıkmaz misafir gelmez yada misafirliğe gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 22 Mayıs 2007; 12:31:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

anlayan anladı siz kafa yormayın ama forum kurallarına aykırı olmasa onun açılımını yazıyo olurdunuz

(ç)alıntı yazsaydınız bari =))
    hakkaten ark a bende bi BSG diim.. ben hack yediğimde 1 günde 25 yapmıştım ama ezikmişim stat sorunumdan dolayı yeterince hızlı kasamamış.. en son açtığım char ilk gün 32 lvl oldu akşam üzeri 4 de fln başladım kasmaya yani 10 saatten az bi sürede 32 yapılabilio char.. hatta ark ın varsa 3 saatte 20+ olursun.. bot konusuna katılmıyorum lvl inde doğru mob kesersen çok ii lvl alırsın.. ve stat konusuna da katılıyorum.. 60 lvl bi char 75 lvl dandik statlı bi char ı keser =)

• quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

fark ettim onu sorucaktım bende sana önceden kullaqnmazdı şimdi kullanmaya başladı heralde çünkü o kdr hızlı lwl alınmaz 24 saat oynasa anca hiç mi yemek yemez dışarı çıkmaz misafir gelmez yada misafirliğe gitmez

ee bota koyuyor herşeyi bot yapıyor o geziniyor yemegini yiyor colasıyla çitosunu alıp tv basına gecıor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.