Şimdi Ara

Bi oyun daha öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler ben oynuyorum oynuorum 2 günde herif lvl 35 oluyo nasıl oluyo oynuyomu sanıyosunuz hersey icin both kulalnımı sonra insanı deli eden kser lar bu oyun icin wowdan ayrılmıstım simdi cok pismanım bi ton is actım basıma ztn sacma spana bi pvp modunun yanında sacma sapan bi gm timide ayrı konu tabi 90 lvl herif gelip seni keserse sende cıldırırsın eline ne geciosa scmalık iste bounty sistemi ayrı bi scmalık ztn eee neyse oynuda gördügünüz 70 + herchar btohla aksılmış emin olabilrisinis miningi bile bothla yapıo adamlar asmıslar artık hic elini sürmeden 80 90 char yapanlar vardır eminim herkese kolay gelsin

• Madem oynamıcaksın başkalarınıda saçma sapan fikirlerinle köreltme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DewilsLawyeR

evet beyler ben oynuyorum oynuorum 2 günde herif lvl 35 oluyo nasıl oluyo oynuyomu sanıyosunuz hersey icin both kulalnımı sonra insanı deli eden kser lar bu oyun icin wowdan ayrılmıstım simdi cok pismanım bi ton is actım basıma ztn sacma spana bi pvp modunun yanında sacma sapan bi gm timide ayrı konu tabi 90 lvl herif gelip seni keserse sende cıldırırsın eline ne geciosa scmalık iste bounty sistemi ayrı bi scmalık ztn eee neyse oynuda gördügünüz 70 + herchar btohla aksılmış emin olabilrisinis miningi bile bothla yapıo adamlar asmıslar artık hic elini sürmeden 80 90 char yapanlar vardır eminim herkese kolay gelsin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

evet beyler ben oynuyorum oynuorum 2 günde herif lvl 35 oluyo nasıl oluyo oynuyomu sanıyosunuz hersey icin both kulalnımı sonra insanı deli eden kser lar bu oyun icin wowdan ayrılmıstım simdi cok pismanım bi ton is actım basıma ztn sacma spana bi pvp modunun yanında sacma sapan bi gm timide ayrı konu tabi 90 lvl herif gelip seni keserse sende cıldırırsın eline ne geciosa scmalık iste bounty sistemi ayrı bi scmalık ztn eee neyse oynuda gördügünüz 70 + herchar btohla aksılmış emin olabilrisinis miningi bile bothla yapıo adamlar asmıslar artık hic elini sürmeden 80 90 char yapanlar vardır eminim herkese kolay gelsin

+1
    Katılıyorum sith ayrıca yapabilmek ve yapamamak var yapamıyorsan sesini çıkarma adam gibi oyna yada bırak böyle saçma fikirlerle doldurma burayı.. Şu an başlasam bırak iki günü belki bir günde bile o levela ulaşabilirim ben hatta onu bırak bir günde hilesiz hurdasız 45 olanlar dahi var örnek klanımızın başkanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aranelxtr

Katılıyorum sith ayrıca yapabilmek ve yapamamak var yapamıyorsan sesini çıkarma adam gibi oyna yada bırak böyle saçma fikirlerle doldurma burayı.. Şu an başlasam bırak iki günü belki bir günde bile o levela ulaşabilirim ben hatta onu bırak bir günde hilesiz hurdasız 45 olanlar dahi var örnek klanımızın başkanı.

Alıntıları Göster
    ben atla diyince herkes atlıcak degil ya sçma sapan fikirlerimde bna ait size degil yorum yapmayınız ben yapmassam onlarda yapmasın onlar yparsa ben niye yapmıyım böyle sçmalıklarla ugraşıcak zamanım yok KO dan hiç bi farkı kalmamış oyunun pvp lerinde en çok potu olan kazanıyo sçmalık direkman ztn neyse elinde wow cd si olan varsa bna msj bıraksın benimkini kaybettim ve bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilsLawyeR

ben atla diyince herkes atlıcak degil ya sçma sapan fikirlerimde bna ait size degil yorum yapmayınız ben yapmassam onlarda yapmasın onlar yparsa ben niye yapmıyım böyle sçmalıklarla ugraşıcak zamanım yok KO dan hiç bi farkı kalmamış oyunun pvp lerinde en çok potu olan kazanıyo sçmalık direkman ztn neyse elinde wow cd si olan varsa bna msj bıraksın benimkini kaybettim ve bulamıyorum

Alıntıları Göster
    70 + her char deme arkadasım herkez kullanmıyor anladınmı

wow a devam ediceksen al burdan devam ethttp://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm

not : oyun sana zor geldi bunu soylesen yeterlıydı bi kere 60 lvl adamı 75 lvl adam kesemıyor bunun nedenı ıse statlar ve itemler anladınmı...sen wowuna devam et en iisi vede hero ile ko yu karıstırma derim evet ko ya benzıyen yonu birazda olsa var ama herşeyi degil.....

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

70 + her char deme arkadasım herkez kullanmıyor anladınmı

wow a devam ediceksen al burdan devam ethttp://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm

not : oyun sana zor geldi bunu soylesen yeterlıydı bi kere 60 lvl adamı 75 lvl adam kesemıyor bunun nedenı ıse statlar ve itemler anladınmı...sen wowuna devam et en iisi vede hero ile ko yu karıstırma derim evet ko ya benzıyen yonu birazda olsa var ama herşeyi degil.....

Alıntıları Göster
    70+ tanıdıklarım var hiçbiride bot kullanmadı aksine kullananlarıda bountyde birer birer kestiler sen şuna ben üşengecin tekiyim kasamıyorum fln demiyosunda diğerlerini kötülüyosun sana tek lafım var=BSG

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

70+ tanıdıklarım var hiçbiride bot kullanmadı aksine kullananlarıda bountyde birer birer kestiler sen şuna ben üşengecin tekiyim kasamıyorum fln demiyosunda diğerlerini kötülüyosun sana tek lafım var=BSG

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

BSG

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Madem oynamıcaksın başkalarınıda saçma sapan fikirlerinle köreltme.
    quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Madem oynamıcaksın başkalarınıda saçma sapan fikirlerinle köreltme.

valla sana katılıyorum bu düşünceler kişi ye göre değişir milleti kışkırtma
  • quote:

70+ her char botla demek tabi canım.Hatta bu oyunda 1 tek gerçek oyuncu bile yok.Botlar birlikte bounty yapıyo vb. Bu oyun tamamen yapay zekalar için yapılmış bir oyun Şaka bi yana sen nasıl hakaret edersen o charlara.Benim tanığıdım sürüsüyle 70+ var.Hiçbiri botter değil.Ha bu arada O_HÜKÜMDAR_O nın verdiği linki görüyosun.Dön geri WOW'a.(ha ayrıca 2 günde 35 oluyo demişsin.Kasmasını bilmiyosan konuşma)

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg

quote:

70+ her char botla demek tabi canım.Hatta bu oyunda 1 tek gerçek oyuncu bile yok.Botlar birlikte bounty yapıyo vb. Bu oyun tamamen yapay zekalar için yapılmış bir oyun Şaka bi yana sen nasıl hakaret edersen o charlara.Benim tanığıdım sürüsüyle 70+ var.Hiçbiri botter değil.Ha bu arada O_HÜKÜMDAR_O nın verdiği linki görüyosun.Dön geri WOW'a.(ha ayrıca 2 günde 35 oluyo demişsin.Kasmasını bilmiyosan konuşma)
    Vardır bende bılıyorum botla kasanların oldugunu ama HERKEZdegildir bunu belirtmek istedim.ayrıca [1gunde 45 oldum oynamayı bılene arkadasım o botla kasanlarda savasda nasıl oynuyacaklar merk edıyorum eli pota basamaz ]

• quote:

Vardır bende bılıyorum botla kasanların oldugunu ama HERKEZdegildir bunu belirtmek istedim.ayrıca [1gunde 45 oldum oynamayı bılene arkadasım o botla kasanlarda savasda nasıl oynuyacaklar merk edıyorum eli pota basamaz ]

Alıntıları Göster
    ahada girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Alchemist

ahada girdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

ahada girdi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

ahada girdi

Alıntıları Göster
    bak kardes bu mesajı okuyomusun bilmiyorum ama
    ben çok online oyun oynadım hepsine tonlarca param gitti yok itemmiş yok premiummus yok şuymu yok buymus ama bu oyunda bot var doğru ama bot bedava herkes kullanabilir adamlar 1 tane slot yapmamıs bi çok slot var bide adil bi exp kavramı var bak oyunda çok adam gördüm lwl 60 dan çar silen bu oyun bilgi işi önemli olan lwl kasmak değil istersen 100 lwl ol çarı düzgün yetiştirmediysen statlarını düzgün ayarlamadıysan bitersin bu oyunda savas cz pwp her şey var bu diğer oyunların çoğunda yok işi bilen adam 1 ayda 70 olur mızmızlanmayı bırak oyun oynamayı öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: pylus

ben çok online oyun oynadım hepsine tonlarca param gitti yok itemmiş yok premiummus yok şuymu yok buymus ama bu oyunda bot var doğru ama bot bedava herkes kullanabilir adamlar 1 tane slot yapmamıs bi çok slot var bide adil bi exp kavramı var bak oyunda çok adam gördüm lwl 60 dan çar silen bu oyun bilgi işi önemli olan lwl kasmak değil istersen 100 lwl ol çarı düzgün yetiştirmediysen statlarını düzgün ayarlamadıysan bitersin bu oyunda savas cz pwp her şey var bu diğer oyunların çoğunda yok işi bilen adam 1 ayda 70 olur mızmızlanmayı bırak oyun oynamayı öğren

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pylus

cok dogru soylemıssın arkadasım 100 lvl olunca charında bd olmassa statlar duzgun olmassa hiç bir şey yapamassın anca ezıklerı kesersın

• quote:

Benim erkek arkadaşım 98 lvl botla kasmadi tamamen kendi cabasi ile su an oyunda tek 98 lvl olan kisi ve herkes tarafindan sevilir sayilir..Charini baskasi ile bile ortak kasmisligi yoktur..Yapana bakma her zaman diyorum ama Hero dan gercekten zevk aliyorsaniz hileye kalkismadan bunu yapabilirsiniz elalemin ne yaptigi degil sizin ne yaptiginiz onemli emek vererek yaptiginizda gercekten herseyi elde edebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrappy

quote:

Alıntıları Göster
    evet mete bsg nin acılımını ozelıme atsana mrk ettım

• quote:

evet mete bsg nin acılımını ozelıme atsana mrk ettım

Alıntıları Göster
    BasGit olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

BasGit olabilirmi ?

Alıntıları Göster
    anlayan anladı siz kafa yormayın ama forum kurallarına aykırı olmasa onun açılımını yazıyo olurdunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.