Şimdi Ara

Bi saniye , yardım lütfenn!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese :-) Şimdi arkadaşlar benim için en önemli olan özellikleri söyleyim :
    Ekran en düşük 3.5 inç ve üzeri olsun pekte büyük olmasın mümkünse.. .d
    İşletim sisteminde androidten tercihim ama belki devamındaki söylüyeceğim maddelerde istediğim özellikleri karşılayan başka işletim sistemlerinde telefonlar varsa öneri alabilirim.. :]
    Başta bi telefondan beklentilerimi söyleyim ben telefonda mesajlaşmak , facebook vs uygulamaları bide fotoğraf çekimleri iyi olsun istiyorum :-)
    Aklımda şuan sony xperia m var siz ne dersiniz bilmiyorum? Teşekkürler..
    ( 3 ay gmdiscovery kullandım bi türlü içim ısınamadı o telefona başka bişeyler önerirseniz çok süper olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android tarafında fotoğraf çeken iyi telefonlar var ancak wp tarafında biraz daha kaliteli fotoğraflar elde edebilirsin :)
    Amacın dediğin gibi sosyal medya,mesajlaşmak ise wp seni tatmin eder özellikle kamerası ile :)
    Nedense orta seviyede kamera konusu denince aklıma direk wp Lumia gelmekte o şekilde bir izlenim bırakmışlar bende :)

edit : Fiyat aralığı verirsen alternatifler çoğaltılabilir.(gmd gördüğüm için direk orta seviye olarak cevap yazdım ben ama yalnış düşünmüş olabilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e2^ -- 3 Şubat 2014; 21:30:45 >
  • Lumia al bence de lumia 525 500 tl
  • Xperia m olabilir isini gorur ve saglam ama az daha ekleme inkanin varsa xperia L den daha iyi kamera performansi alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Lumia al bence de lumia 525 500 tl

''bencede''
  • Teşekkürler herkese şimdilik fiyat bakımından en son 700 tl verebilirim benim kafamdada sony xperia m ve nokia lumia 525 oturdu ama lumianın arkada flaşı yok sanırsam bende fotoğraf çekmesini seven biri olarak bu benim gece çekimlerimi ne kadar etkiler ya da flaş gereklımi bir telefon için öyle soruyum bide batarya farkı var buda nasıl etkiler ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 525 tam bir f/p cihazı her türlü oyunu açabiliyor wp8deki. kamerası iyi olsun diyorsanız size lumia 720 yi önerebilirim o fiyata en iyi kamera bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 5 Şubat 2014; 18:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.