Şimdi Ara

bi server belirleyek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi server belirleyek hepimiz orda oynayalım nasıl?

• abyss duruor ya...
  • evet abyste güzel bir kaynaşma varmış forumdan takip ettiğim kadarıyla bende gitmek isterim ama questler filan beni kasar az zamanım var zaten onu da quest yapmakla geçiremem
  • www.mikrolineage.lt bu server super ve 2x 10x high rateden hoslananlar icinde 1000x server mevcut donate yok enchant rate %33 ve gmshop ta istediğiniz tum silahlari bulabilirsin bu arada ben 2x serverdeyim nikim de fatima uzun soluklu oynamak isteyenler gelebilir
  • quest ler aslında zor degil. 4-5 saatiniz alir. Ama bir 1 kere yaparsnız birdaha ugrasmassınız. Zor olan item elde etmek. A ve S grade itemler zordur low ratede. Hele abyss gibi dusuk drop orani olan bi serverda daha zor. S grade draconic bowlara karsi carnage ile ile durmak gerçekten cok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

quest ler aslında zor degil. 4-5 saatiniz alir. Ama bir 1 kere yaparsnız birdaha ugrasmassınız. Zor olan item elde etmek. A ve S grade itemler zordur low ratede. Hele abyss gibi dusuk drop orani olan bi serverda daha zor. S grade draconic bowlara karsi carnage ile ile durmak gerçekten cok zor.

isin zevkli kismi orda .

yani az drop verecek pazar yapacan.

dielim ki bende draco var sende major var deistorkus olacaz yani biras da kaynasma.

yani her keze s verirse zevk almayis zirveye cikmk icin mucadele etmeyi burakiris.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muste76

www.mikrolineage.lt bu server super ve 2x 10x high rateden hoslananlar icinde 1000x server mevcut donate yok enchant rate %33 ve gmshop ta istediğiniz tum silahlari bulabilirsin bu arada ben 2x serverdeyim nikim de fatima uzun soluklu oynamak isteyenler gelebilir

bu server kamael klinti ile calisa bilir ama kamael irk alamiorsun.

bide serverde turk olmadiini soyleye bilirim. tek tuk ola bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adnanın dediği gibi gorevi bir kere yaparsın kurtulursun asıl iş itemde ki oda sole bi çözüm veriyor başkanımz düzgun online düzgün insan = item

Yeni başlamış olan arkadaslarımızdan duzgun onlıne olanları gereklı yardım yapılıyor ve yapılmayada devam edıcektır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 7 Ocak 2008; 13:49:54 >
  • 35x civari bişe arıyorsunuzwww.furynetwork.com uygun gelen olursa rskydark a m atabilirsiniz
    serverde s grade itemelr titanium ile alınıyor oda premivel islandda düşüyor yaratıklar mini raid gibi ama bishop varsa kolay:)
    titanium ve dyansty lerde titanium vede raid token ile alınıyor bi raidden 15-20 arası token düşüyor
    npc bfufer filan var gayet hoş yeni server
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.