Şimdi Ara

bi sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz wowa baslıcaz da yaratıkları keserken zorlanmayıp kolay lvl alabilecegım 1 char acmak ıstıorum acaba ne acayım bı yardımcı olursanız sewınırım

• Quest yapacaksın knight gibi mob kesmeyeceksin sadece wow'da hayat quest'lerden ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freestyler_10ur

Quest yapacaksın knight gibi mob kesmeyeceksin sadece wow'da hayat quest'lerden ibaret.
    quote:

Orjinalden alıntı: Freestyler_10ur

Quest yapacaksın knight gibi mob kesmeyeceksin sadece wow'da hayat quest'lerden ibaret.

+5498465

kolay yaratık kesen bi class yok malesef...
  • quote:

ewt de ıste ben rougue acmak ıstıodum ızledıgım vıdeolara bakaraz pek kolay alısamıyacagım 1 char olacagını anladım baya el alıskanlıgı ıstıo heralde 100 tane skılı var o yuzden sordum warıorun da skıllerı cok yawas ne acsam acaba:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: di34u

ewt de ıste ben rougue acmak ıstıodum ızledıgım vıdeolara bakaraz pek kolay alısamıyacagım 1 char olacagını anladım baya el alıskanlıgı ıstıo heralde 100 tane skılı var o yuzden sordum warıorun da skıllerı cok yawas ne acsam acaba:D

Alıntıları Göster
    sen lvl 70 olana kadar alışırsın,rogue güzeldir,hiç başlamadan gözün korkmuş senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

sen lvl 70 olana kadar alışırsın,rogue güzeldir,hiç başlamadan gözün korkmuş senin

Alıntıları Göster
    killer sence acıymmı rogue dıosun ya anladıgım kadarıyla defansı az oluo bıde az ve seri vuruo dımı rogueler
  • quote:

killer sence acıymmı rogue dıosun ya anladıgım kadarıyla defansı az oluo bıde az ve seri vuruo dımı rogueler

Alıntıları Göster
    defansı az,seri,sürekli crit vuran mükemmel bi char diyebilirim,benim alt char rogue
  • quote:

defansı az,seri,sürekli crit vuran mükemmel bi char diyebilirim,benim alt char rogue

Alıntıları Göster
    peki :D ya vurusları az gıbı geldı bana ornegın 10 10 10 vuruo mısal 10 kere warıorla kapısırken sonra warıor bı cakıo 150 bolemı olay
  • quote:

peki :D ya vurusları az gıbı geldı bana ornegın 10 10 10 vuruo mısal 10 kere warıorla kapısırken sonra warıor bı cakıo 150 bolemı olay

Alıntıları Göster
    Bence rogue oynaması zevkli ve tek başına görev yapması zevkli bi karakter, millet mağaralarda arkadaki kutuyu açmak için 2 saat mob keserken sen stealth ile aradan sıyrılıp quest tamamlayınca anlıyorsun karakterin değerini

Ayrıca rogue dediğin gibi az ve sürekli vurur, ama zaten ilk vuruşla karşısındakinin gücünü nerdeyse yarısına kadar indirebilme şansı olduğu için pek bi zorlukla karşılaşmazsın.

Bir de "rogue skilleri çok fazla, karıştırırm" demişsin, o zaman sen sakın druid açma

• quote:

Orijinalden alıntı: ersayt

Bence rogue oynaması zevkli ve tek başına görev yapması zevkli bi karakter, millet mağaralarda arkadaki kutuyu açmak için 2 saat mob keserken sen stealth ile aradan sıyrılıp quest tamamlayınca anlıyorsun karakterin değerini

Ayrıca rogue dediğin gibi az ve sürekli vurur, ama zaten ilk vuruşla karşısındakinin gücünü nerdeyse yarısına kadar indirebilme şansı olduğu için pek bi zorlukla karşılaşmazsın.

Bir de "rogue skilleri çok fazla, karıştırırm" demişsin, o zaman sen sakın druid açma

Alıntıları Göster
    peki:D ya druid basit gibi duruodu sanki odamı zor
    mage fln nası abı pekı formu ınceledımde pek bı acıklayıcı cevaplar bulamadım ondan soruorum
    oyun hakkında bılgısı olanlar charlar hakkında bılgıler verırse cok sevınırım teskurr..

• eğer serverda arkadaşların varsa farketmez. Priest açarsan bilmesen de öğrenene kadar oynarsın. ingilizcen varsa ne açarsan aç quest yap. Eğer hiçbişi yok diyosan hunter aç. Habire yaratık kes. Fakat zindan yapmadan item kasamazsın arasıra zindan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

eğer serverda arkadaşların varsa farketmez. Priest açarsan bilmesen de öğrenene kadar oynarsın. ingilizcen varsa ne açarsan aç quest yap. Eğer hiçbişi yok diyosan hunter aç. Habire yaratık kes. Fakat zindan yapmadan item kasamazsın arasıra zindan yap
    Burakçım Aç mage ilerle arkanda en varım yaw.. görende oyuna tek basına baslıo sancak arkanda 14 kişi daha var canım :D

Ben Kimmiyim? Tanımadınmı... Xendal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiberbaz

Burakçım Aç mage ilerle arkanda en varım yaw.. görende oyuna tek basına baslıo sancak arkanda 14 kişi daha var canım :D

Ben Kimmiyim? Tanımadınmı... Xendal :D

Alıntıları Göster
    :D acak barı
  • quote:

:D acak barı

Alıntıları Göster
    o kadar skill spell rogue a özel değil, aşağı yukarı hepsinde var, hatta casterlarda daha fazla olabilir
    rogue warriora, diğerlerine göre daha az vurabilir. defi çok yüksektir çünkü. bir mage yada warlocka daha sağlam vurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich

o kadar skill spell rogue a özel değil, aşağı yukarı hepsinde var, hatta casterlarda daha fazla olabilir
    rogue warriora, diğerlerine göre daha az vurabilir. defi çok yüksektir çünkü. bir mage yada warlocka daha sağlam vurur

Alıntıları Göster
    rogue ilede çok ii yaratık kesiliyo,sadece yanında ekmek ve bandaj bulundurman yeterli.
    ben şahsen alt charım olan rogue u sadece yaratık keserek kasıorumtabi elindeki silahlar lvl için en iileri ve fiery weapon enchant bulunuo.pat pat indiriom.

• quote:

rogue ilede çok ii yaratık kesiliyo,sadece yanında ekmek ve bandaj bulundurman yeterli.
    ben şahsen alt charım olan rogue u sadece yaratık keserek kasıorumtabi elindeki silahlar lvl için en iileri ve fiery weapon enchant bulunuo.pat pat indiriom.

Alıntıları Göster
    ekmek bandaj neymıs ya:D daha benım hıcbır bılgım yok nese ya bıde bu roguenın cesıtlerı oluomu? mesela mage fıre buz fln oluoya prıestte shaman healer oluo gıbı ..

• quote:

ekmek bandaj neymıs ya:D daha benım hıcbır bılgım yok nese ya bıde bu roguenın cesıtlerı oluomu? mesela mage fıre buz fln oluoya prıestte shaman healer oluo gıbı ..

Alıntıları Göster
    ewt oluo,
    sword kullanan rogue
    dagger kulanan rogue

bi tane daha vardı ama unuttum
  • quote:

ewt oluo,
    sword kullanan rogue
    dagger kulanan rogue

bi tane daha vardı ama unuttum

Alıntıları Göster
    hımmmm iimiş ya oncekı forumlarda varmı bu verecegımız skıller ne ıse yarar gereklı ve gereklı olmayan buyuler fln eger yoksa hangı vurus buyulerı ve bufflara vermekte fayda var fln acıklıyacak varsa cok memnun kalırım:D
  • quote:

quote:

buna karsıyım ben..ilk basladıgımda millet q kalmadı lvl atlıyamıyorum derken ben farm yaparak cok kolay lvl atladım..class ınız uygunsa farm yaparak q yaparak kazanacagınız xp den daha fazla xp kazanabiliyosunuz yeri geldinde..x yerine git x item ını al q leriyle ugrasacagınıza lvl ınıza uygun bi yerde farm yaparsanız daha cok xp alıyorsunuz..tabi bu q de yapmayacagınız anlamına gelmiyor..10 tane x 10 tane y oldur q leri cok guzel xp verebiliyor..wow da hayat q lerden ibaret olsaydı 1 lvl ı rahatca q yaparak atlıyabilirdiniz ama durum boyle degil kacınılmaz olarak bi yerdelerde farm yapma olayına basvuruyosunuz..

en iyi farm yapan class lar bana gore:

1-beast master hunter 2- warrior(arms ya da fury) 3-feral druid 4-combat rogue bunlarla hic duraksamadan farm yapabiliyosunuz..dk/xp oranına bakıldıgında farm ın daha cok xp getirdigini gorebiliyosunuz..sıkıcı olabilir ama sonucta durum boyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tholgar

quote:

buna karsıyım ben..ilk basladıgımda millet q kalmadı lvl atlıyamıyorum derken ben farm yaparak cok kolay lvl atladım..class ınız uygunsa farm yaparak q yaparak kazanacagınız xp den daha fazla xp kazanabiliyosunuz yeri geldinde..x yerine git x item ını al q leriyle ugrasacagınıza lvl ınıza uygun bi yerde farm yaparsanız daha cok xp alıyorsunuz..tabi bu q de yapmayacagınız anlamına gelmiyor..10 tane x 10 tane y oldur q leri cok guzel xp verebiliyor..wow da hayat q lerden ibaret olsaydı 1 lvl ı rahatca q yaparak atlıyabilirdiniz ama durum boyle degil kacınılmaz olarak bi yerdelerde farm yapma olayına basvuruyosunuz..

en iyi farm yapan class lar bana gore:

1-beast master hunter 2- warrior(arms ya da fury) 3-feral druid 4-combat rogue bunlarla hic duraksamadan farm yapabiliyosunuz..dk/xp oranına bakıldıgında farm ın daha cok xp getirdigini gorebiliyosunuz..sıkıcı olabilir ama sonucta durum boyle..

Alıntıları Göster
    Rogue iyidir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.