Şimdi Ara

ne olacak benim bu gaz sorunum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu gaz sorunu gercekten hafife alinacak bisey degil. insani bazi seylerden sogutma yetenegine sahip. ciddi bi video izlerken mesela gaz yapiyorum o videonun ne ciddiligi ne seyi kaliyor. sirf bu yuzden akrabalarin evinde kalamiyorum. herkesden sakliyorum bu sorunumu. bir kac tanesini tutsam hemen karnima bi agri giriyor girmese bile benim icim rahat olmuyor. bazilari diyor git balkonda yap gel ama oraya gidene kadar geciyor. lanet olsun. ilaclarada pek yanasmiyorum cunku ilac alirsam surekli icicegimi her gun yanimda tasiyacagimi biliyorum. gaz surekli yenilenen sey oldugu icin dolayisiyla ilaclarida surekli almaniz gerekiyor. yemeklerden mi kissam? bu konuda bi bilgisi olan varsa lutfen bilgisini eksik etmesin. tskler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Tükettiğin besinlerle alakali bir diyetisyene , bağırsak durumun bakteriyal ortami çalışmasi ortamdaki enzimler ve genel sindirim sistemi ve besin madde emilimiyle ilgili bir doktora görün bağırsakların ve bagirsak dolaşıminda sorun var ise bunun icin masajlar hakkinda iyi bilgisi olan size bagirsaklarin icin derin doku masaji ile bagirsaklardaki gaitayi ve gazi yonlendirmene yardimci olabilecek bir fizyoterapiste gorunmeni tavsiye ederim çözüm bu şekilde bulunacakdir

• D vitamini eksikliğinden kaynaklı.
  • ne olacak benim bu gaz sorunum?
  • yemekleri iyi çiğneyip yemeği yutarken ağzın açık bir şekilde yutma havada yutuyor olabilirsin
  • Laktoza alerjin olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözünce haber et hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Çözünce haber et hocam

hocam bugun bi deneme yapayip dedim. sabahtan beri sadece corba ictim ve gelmedi. bu arada hocam dogru yazmis benim laktoza alerjim var galiba. cunku sut icince ozellikle cok geliyor. peyniride tuketmeyi kesicem galiba onun yerine zeytin yerim.

bu arada cevaplar icin tesekkurler arkadaslar hepsini not aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberZone12 -- 18 Aralık 2017; 18:52:32 >
  • Hocam B12 vitamini eksikliği gaz yapar, bakabilirsin... çünkü aynı sorun bende de var.., bu hafta 4 iğne vuruldum, gaz normale döndü...

B12 eksikliği artık çok sık görülen bir vaka... bir kontrol ettir... bende de acayip gaz vardı... 4 iğne ile bayağı bayağı bitti denecek kadar geçti...

Dediğim gibi B12 ye baktır bakalım o muymuş... ayrıca bayağı önemli bir vitamin eksik etme...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemiceksın
  • Falsuye, Çikolata, Süt falan çok oluyor, yukarda adam dediği gibi yap yiyerken hava alma
  • Muhtemelen bağırsaklarındaki bakterilerle alakalı. Kefir içebilirsen iç, doktora gitmende fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yavas yemek ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.