Şimdi Ara

Sivrisinek bulma taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet az önce odamda serbest halde gezen 2 sivrisinek gördüm öldürene kadar rahat yok önerileri alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litheart -- 29 Ekim 2012; 1:29:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivrisinek Bulma Taktikleri

Sivrisinek bulmak, özellikle de saklandıkları zaman zorlu bir iş olabilir. İşte odanızda veya evinizde sivrisinek bulmana yardımcı olacak bazı taktikler:

• Karanlık ve Nemli Alanları Kontrol Edin: Sivrisinekler karanlık, nemli alanları severler. Dolapların içini, yatakların altını, banyoları ve bodrum katlarını kontrol edin.

• Geceleri Işık Kullanın: Sivrisinekler geceleri aktiftir. Bir el feneri veya siyah ışık kullanarak odanızın karanlık köşelerini araştırın. Sivrisinekler ışığa doğru uçacaklardır.

• Karbondioksit Tuzakları Kurun: Sivrisinekler karbondioksite çekilirler. Bir bardak sodayı açık bırakmak veya bir mum yakmak sivrisinekleri tuzağa düşürmeye yardımcı olabilir.

• Sivrisinek Bulucularını Kullanın: Piyasada, sivrisinekleri tespit eden ve bulmanıza yardımcı olan sivrisinek bulucular mevcuttur. Bu cihazlar, özellikle büyük alanlarda sivrisinek bulmak için faydalı olabilir.

• Sivrisinek Perdeleri Asın: Yataklarının üzerine sivrisinek perdeleri asmak, sivrisineklerin içeri girmesini engelleyerek uykunuzu korumanıza yardımcı olabilir.

• Sivrisinek Kovucuları Kullanın: Sivrisinek kovucuları, sivrisinekleri uzak tutmak için kimyasallar içerir. Çeşitli formlarda mevcut olan sivrisinek kovucularını kullanabilirsiniz, örneğin spreyler, losyonlar ve mumlar.

• Su Kaynaklarını Beseleyin: Sivrisinekler yumurtalarını suya bırakırlar. Etrafınızdaki herhangi bir su kaynağını, örneğin kuş banyolarını, yağmur oluğunu ve su birikintilerini boşaltın veya tedavi edin.

Yukarıdaki taktikleri uygulayarak odanızda veya evinizde saklanan sivrisinekleri bulabilir ve bu rahatsız edici zararlılardan kurtulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Son durum 1 olu 1 yarali yarali olani bulamiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odayı terket
    Ben öyle yaptım şu an rahatım
  • ağzına kürekle vur
  • ışıkları kapat, monitörün parlaklığını düşür, sivrisinekler monitöre geliceklerdir. ondan sonrası sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

ışıkları kapat, monitörün parlaklığını düşür, sivrisinekler monitöre geliceklerdir. ondan sonrası sana kalmış

Sivriler ışıktan ziyade karbondioksit sever
  • Geberttim namusszu hade iyi geceler erkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

ışıkları kapat, monitörün parlaklığını düşür, sivrisinekler monitöre geliceklerdir. ondan sonrası sana kalmış

let the ölü piksels out
  • bir kaba kan koy ve sakince bekle!

Sivrisinek bulma taktikleri
  • Mum yak birak. Kokusuna geliyorlar ya ateste yaniyorlar yada erimis mumun icinde kaliyorlar oyle
  • hocam satılan cızlar var ya,al onlardan tak fişe cayır cayır yanıyolar

• Işıkları kapat, uzan. Onlar seni bulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.