Şimdi Ara

Balık tutmak kadar zevkli bi hobi yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu işe amatör olarak başladım bugün 4.günümdü balık tutmak çok zevkli bişey bunu hobihaline gitirdim elimde 4 metrelik kamışım var şimdilik idare ediyorum ;)

• Düşünsene ağzına kancayı takıp seni çekiyolar,

ne kadar acı çekerdin değil mi
  • Ortaokuldayken her gun inerdim 3 5 tane tutabilirdim ama cok mutlu oluyodum sonra biraktim oltam kayboldu falan derken bitti oyle iste ama aklimda alican biranida oh super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Düşünsene ağzına kancayı takıp seni çekiyolar,

Allah onlarıda bizim için yaratmış yapacak bişe yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Bombayı kurmuşsun, birazdan buralar karışırsa hiç şaşma
  • yemesi daha zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bombayı kurmuşsun, birazdan buralar karışırsa hiç şaşma

aynen valla ya şimdi atlarlar her b.ka atladıkları gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Düşünsene ağzına kancayı takıp seni çekiyolar,

The bomb has planted.
    5
    4
    3
    2
    1
    0

YAV HE HE
  • Ben ayda 4-5 kere giderim, eminönü'ne 3.5 metre oltam var. Sabah gider Kefal tutarım, öğlenden sonra da istavrit için atarım. Her gittiğimde 3-4 kefal ile dönerim, köprüde çok fazla balıkçı olunca ve tutamayıp senin önüne olta atan olursa istavrit çekemiyorsun çünkü oltalar karışıyor, takımlar gidiyor.
  • Küçük olta setleri var 60-90 lira arası. Almayı düşünüyorum ama aldıktan sonrasını düşünemedi oldum. Açıkçası nereye gidiyorsun, küçük mobil oltalar için nereye gitmek lazım balık tutabilmek için(sakin bir yer olması gerek benim için)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Küçük olta setleri var 60-90 lira arası. Almayı düşünüyorum ama aldıktan sonrasını düşünemedi oldum. Açıkçası nereye gidiyorsun, küçük mobil oltalar için nereye gitmek lazım balık tutabilmek için(sakin bir yer olması gerek benim için)?

hocma kamış denen bişey var onla denesene hem ucuz 4 metresini 15 liraya aldım..
  • quote:

quote:

Küçük olta setleri var 60-90 lira arası. Almayı düşünüyorum ama aldıktan sonrasını düşünemedi oldum. Açıkçası nereye gidiyorsun, küçük mobil oltalar için nereye gitmek lazım balık tutabilmek için(sakin bir yer olması gerek benim için)?

hocma kamış denen bişey var onla denesene hem ucuz 4 metresini 15 liraya aldım..

Peki mekan önerin neresi, Eminönü güzel mekan olarak ama orada eli olan olta almış gelmiş. Açıkçası bir çaylak olarak garip hissederim orda kendimi.

• quote:

quote:

quote:

Peki mekan önerin neresi, Eminönü güzel mekan olarak ama orada eli olan olta almış gelmiş. Açıkçası bir çaylak olarak garip hissederim orda kendimi.

valla istanbulda olsma bişeler söylerdimde hatay dörtyoldayım hocam sakin yer burası.

• peki ya kocaman balıklar bizi oltayla yakalamaya çalışsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.J

peki ya kocaman balıklar bizi oltayla yakalamaya çalışsaydı

halimize şükretmekden baka bişeyimiz yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.