Şimdi Ara

bi sorum olucak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese slmlar. Yıllarımı mu online'a verdim ve bi 1.5 sene kadarda knight online oynayıp bıraktım.5 gün önce kafede gittiğimde silk road online gördüm. Bu forumdaki bütün konuları okudum ve oyuna başladım(Test amaçlı). Yeni server açılınca orda oynamayı düşünüyorum. Baya bi etkili oldu forumdaki bilgiler. Gerçekten çok teşekkürler. (mu ve knightdan sora çok güzel geldi silk road)
    Sadece bi şeyi bilmiyorum arkadaşlar. '''Oyunda itemleri nasıl Upgrade edebilirim?''' Bu konuda net bi açıklama bulamadım o yüzden sorayım dedim. Açıklarsanız çok sevinirim.
    Tekrar teşekkürler.
    Sp farmınız bol olsun.

• Kimse upgrade yapmayı bilmiyormu? Biliyosanız lütfen yardım eder misiniz?
  • bu konuda forumda bolca mevcut. Ama birkez daha hatırlatalım. A ya bas Alchemy' e sagla tıkla. Karenin icine item ini koy. Item Weapon ise Weapon elixir, yuzuk kolye gibi birseyse accessory, kalkan ise shield, dierleri icinde protector koy, elixir i koyduğun yerin sağ tarafına da yuzuk satan npc nin 3ncu sayfasindan basacağın item in degree sine gore lucky powder koy. Fuse la. Ya yanar ya +1 olur..
  • Forumlarda okumuştum ama tam anlamıyla açıklamalar biraz karışık gelmişti.
    Şimdi anladım nasıl yapılacağını.
    Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
  • ee herseyı anladım bende o elıxır dedıgınız sey nerden cıkar ya yaratıktan cıkıomus (hangı yaratıklardan) yada nerden satın alınıbılır satılıosa npcler satıomus satısa kım satıo
  • Lvl 18 ve üstü bütün yaratıklardan çıkıyor sanırım elixir.Npc'ler satmıyor playerlar satiyor denk gelirsen tabiiki.
  • bu oyun knight gibi deil bu item bu yaratıktan düşer die bişey yoq ama oranı war yanılıosun diosanız asıl siz yanılıosunuz bana sos da elixirde schol da çıktı hemde mangyang dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    modifiye hakkında bir sorum olcak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla bana SOS Stone Ghostlardan cikmisti hemde iki parca armor bi baslik bi amulet cikardim stone ghostlardan ama ondan sonra 2 gun boyunca stone ghost kestim bir tane bile cikmadi acaip bisey
  • ilk önce action bölümüne girip alchemy e giriyorsun..

orda bi sayfa açılcak..
    oraya item koyuyosun+ elixir + lucky powder(sansın artsın die) koyuyosun.

lucky powder general shoplarda var.. basacağın itemin degreesine(derece) göre lucky powder kullanmalısın.. daha yükseğide kullanılır ama hiç denemedim sunu untuma lucky powder derecesi iteminkinden düşük olmasın. mesela 5 deggre iteme 5th Lucky powder konulur..

İtem ilk kez +3 te parlar.. Kıyafetlerde belli olmaz kalkan ve silahlarda parlaması belli olur.

Elixirler:

Öncelikle sunu bilmelisin elixirler canavarlardan çıkar. sana çıkmazsa pazarda mutlaka olur ordan temin edebilirsin..

Elixir Protector: Bu elixir türü kıyafet basacağın zaman kullanılır fiyatı 40k ile 80k arası deişio ama 80k ya satılmıo

Elixir Accessory: Ucuz bi elixr türü yüzük küpe cart curt basmak için konulur alchemy bölümüne.. en ucuz elixirdir.

Elixir Shield: Kalkan up edeceğiniz zaman kullanacağınız elixir türü.. Lucky powderin yanında koyuverin. 40k falan babel piyasasında ucuza da bulmak mümkün.

Elixir Weapon: Silah basmak için gereken elixir türü.. ayrıca en çok aranan ve en çok pahalı olan elixir. 200-230k arası benim bildiğim piyasada.. Silah basarken alchemye koyman gerek..

Her up için bir elixir istio zaten bunu tahmin edebilirsin.

• Elixirin yerdeki halini hiç görmediysen:

bi sorum olucak???
  • Çok teşekkürler elixir görmemiştim. Gayet güzel açıklamışsın en fazla +7 item görebildim daha yükseliyormu acaba. İlerde deneyip öğrenicez sanırım yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.