Şimdi Ara

Bi sorunum varr Sadece bass ve bir hopörlerden ses geliyor yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Modelinde eski bir ses sistemim var yaklaşık 8 senelik sanırım Hala çalışıyor ancak bir sıkıntım var uzun zamandır.
    Öncelikle hoparlörlerde ve subb da hiçbir sıkıntı yok sadece jak girişinde sıkıntı var.
    Jakı subb'a tamamen sokunca yalnız subwoofer ve bir hoparlörden ses geliyor diğer hoparlörden ses gelmiyor.

Ben de şöyle yapıyorum Jakı yarım sokuyorum hepsi tamamen girmeden iki hoparlördende ses geliyor sub dan da geliyor

İşte sıkıntı da tam burda sanırım bir çıkışa iki hoparlör bağlıyorum ve stereo olmuyor doğal olarak .
    Bunu nasıl tamir edebilirim??
    Bir elektronikçiye götürsem maliyeti çok olur mu ? Evde kendim yapabilir miyim ??????

Yada jakı depiştirsem sorun düzelir mii???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rc.satre -- 26 Kasım 2015; 19:57:40 >

• Günceeeeel
  • Dişi jakı değiştirmek gerekiyor ve dişi jack lehim bağlantısını kontrol edin . soğuk lehim oluşmuş olabilir.
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kabloyu komple değiştirdim sıkıntı yok artık ama ses ayarlamalı olduğu için kablom şimdi bu kablodan bulmaya çalışıyorum yada artık bi şekilde tamir için uğraşıcağım
    Bu kablolar ne kablosu olarak geçiyor acaba bi bilginiz var mı ?
     Bi sorunum varr Sadece bass ve bir hopörlerden ses geliyor yardımmm

• Blendajlı stereo kablo ucuna 3,5 erkek stereo fiş
  • çok teşekkürler şimdi baktım ancak hazır halini ayarlanabilir kısımla birlikte bulmama olanak var mı acaba ?
  • Bulamazsınız . 8 yıllık cihazın yedek parçasını bulmak zor . hatta imkansız , hurdacıdan bulursan bilmem . Eleklronikçi aynısını hazırlar ,zor bir şey değil .
    Anlamadığım şey ,Arıza erkek fişlerin girdiği dişi fiş yuvasındamı sorun ,yoksa kablodamı .
    ne anlatmak istediğinizi anlatamamışsınız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Sorun kabloda dişi yuvada sorun yok çünkü normal bir çift taraflı aux kablo aldım ve onu taktığımda stereo olarak dinleyebildim.
    çok teşekkürler ilginiz için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.