Şimdi Ara

Bi tecrübeli Arkadaşlardan Yardım raidler dps yapcak class bakıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lvl 70 hunterım ama dps olarak memmun değillim.şimdi raidler için imba bi dps potansiyeli olan bi class arıyorum...warlock yada rogue die duydum ama bilmiyorum..kesin şu bu olur die zaten hiçbir şey söylenemezde kendi görüp bildiniz şeyleri paylaşırsanız sewiniri....

• kesinlikle mage oynamasını bilirsen boss fightlarda 1. çıkarsın
  • Mage bence.;)
  • Neden ya Hunter iyidir raidlerde dps olsun crowd kontrol olsun...Gearın yetersizse dps'de haliyle düşük olabilir bir armory koysaydın hiç değilse...Ama başka bir sınıf açıcam diyorsan ben şahsen warlock'u öneririm dest olup birde işi kapınca çok iyi dps yapıyor warlocklar raidlerdeWL ve mage ile kapışamasada fury warriorlarda bu aralar raidlerde iyi iş yapmaya başladı.
  • shadow priestim gayet güzel dps yapiyorum gecen gün karazhan yapiyorduk maidende dahil olmak üzere 2.sirada idim dps te.iyi gearla shadow iyi iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 19 Ocak 2008; 20:17:04 >
  • ya denedim olmadı hunter onun başka bi class açam dediydim bende...Şu an rogue kasmaya Başladım ama roguede iyi dps yapar die duymuştum

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Mydejavu gear sağlam değil ama benim geara yakın classlar fark attı hele mageler bide bu talent battle groundlar için düzenlediğim talentti hemen yanlış demeyinde
  • bence bıraz ıtem kasarsan iyi olur . hunterlar dps bakımından oldukca iyidir.aynı zamanda talentta önemli onu da bır gözden gecir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • affi warlock dps de süper shadow priestde iyi hunter daki sorun pet e çok dayalı olması tamam beastmasteryden başka talent bile seçsen çok da iyi değil ama genel olarak iş yapar hunter
  • Valla rogue ile Dps yapmak istiyorsan charını iyi bileceksin ve hakkını vereceksin,tlent olarak kesinlikle sword combat olacaksın , eyer mutilate filan düşünürsen mechanic olan bosslarda baya bir bakakalırsın yada arkadan vurman gerektiği için zamn kaybıda yaşabilirsin.vede unutma 200+hit rating lazım onun için hemen hemen her soketine hit takacaksın ve kesinlikle i dungeoun setini tamamamaya bakmalısın sonra karazhandan gerisi gelir. önereceğim talent ise şu;http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZMIV0bVzxMGkt
    ama tabiki roguede untmaman gerken en önemli şey Dps yaparken slice and dice ı sürekli bulunması.

he eyer soruyorsan başka hangi clas raidte iyi Dps yapar, tabiki warlock ile shadow priest hele hele coşan bir shadow priest raide sağladığı +mana ve +heal katkısı ilede süper olur.

Bence önemli olan şey oyunu oynarken oynadığın clas ı ve charı sevmen , ben undeadh rogue hastasıyım ama sadece guild healer lazım dıyi 70 pala yaptım ama öyle çok severkte oynamıyorum.

• rogue
  • Belki size garip gelebilir ama en kral DPSlerden biride druidlerdir.. Feral dru ile mangle cekip, shred atınca arka arkaya 2-3 kez 5K, 6K dmg gördüm
    Güzel bir setle 10K ya kadar vurabileceklerini düşünüyorum
    Tabi an az zulamandaki hex lorddan düsen stafftan olacak .. Yoksa patilerinizle anca bossu gıdıklarsınız..
  • raidlerde en iyi dps, hunter, rogue ve warlock olabilir... onun dışında diğerleri genelllikle geride kalır, mage'lerin dpsi çok kötü misal, SP'lerde arada güzel dps yaptığı oluyor ama her zaman değil genelde sonuncular... Warrior'ların da dps'i çok iyi olmuyor 1000 dps'i genelde bu classlar geçemiyor...

Hunter ve Roguelar 1600 dps rahatlıkla yapabiliyor, warlocklarda 1500 hatta bazen 1600+ yapabiliyor. EoS gibi bosslarda hunterlar 2500'e warlocklarda 2300-2400'e çıkabiliyor...

Hunter en iyi dps şu anda bence. Nasıl beceremiyorsun anlamıyorum, respec ol derim :) Hunter kadar iyi dps yapan bi class harbi yok şu anda... Tek rakibim Roguelar, onları da geçiyorum eğer pet ölmesse... 2xlegendary item'lı rogue'u bile geçiyorum adam uyuz oluyor zaten geçen de kavga bile ettik... Tek sorun roguelar aggro çekmiyor -.- Benim aggro riskim olduğu için daha çok dps yapamıyorum, arada FD resist ederse hele üst üste, kötüleşiyor, autoshot afk yapıyorum hatta ona rağmen ilk 3'ten hiç düşmedim BT ve Hj'daki tüm bosslar dahil...

Bir de bu işin yaptığın maximum damage'le ilgisi yok, ben en fazla 4k-5k aimed vurabiliyorum, 3k steady o da bazen... Warlocklar EoS'ta 26k vurduğu oluyor, fakat olay dps :) Ben 1 dakika'da 80-90 kere shot atabiliyorum ki hunter için en önemli ayrıntılardan biri de bu;

Mana Conserve + shot/min...

Normal bir bossta Pet'im yaklaşık 350-400 dps yapabiliyor raid bufflarla, Ben de 1200 dps civarı yapabiliyorum. (BM Spec) Recount gibi bir addon çekip dps'ine dikkat et, kesin bir yerlerde yanlış yapıyorsun... Bence classını daha iyi öğrenmeye çalış, çok daha fazla dps yapabilirsin. bi de raidte petini heallayacak birilerini bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 21 Ocak 2008; 11:23:14 >

• Tamamiyle raid setupıyla alakalı. Melee dps üzerine kurulu setuplarda warrior rouge shaman çok dps yapar. Spell dps de warlock mage shaod priest. Survavel hunter alıyorlar raide dps yapsın diye mi hayır. Agility bonusu yüzünden. Sonuçta raid setupına göre değişir.
  • Hunter ile dpsden memnun değilsen marksman a dön. eğer o zaman da iyi dps yapamazsan gearın iyi değildir. eğer gearın iyidir de yinede iyi dps yapamıyorsan demek ki hunterla oynamayı daha ögrenememişsin. :)
  • rogue açıcaksan en iyi dps i combat dagger olarak yaparsın
  • Shammyle cok dps yaptım diyenlere şaşıyorum.. Enhancement shammy ile ben hic bir zaman bir roque'u gecemedim.. Ama feral drumla full epic roque'a fark atarak birinci oluyorum.. siz hala rok, mage, lock diyin.. Feral dru düzgün itemla ve raid bufflarla 10K ya kadar rahat critler..

mangle, shred, shred , shred, mangle, shred, shred, shred, tabi aralarda doldukca ferocious bite ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shrék

Hunter ile dpsden memnun değilsen marksman a dön. eğer o zaman da iyi dps yapamazsan gearın iyi değildir. eğer gearın iyidir de yinede iyi dps yapamıyorsan demek ki hunterla oynamayı daha ögrenememişsin. :)

Yorumuna katılıyorum. İyi tespit.
  • dps dırek olarak gearına baglıdır

geardan sonra yanı gearın varda hala yapamıyosun yada senle aynı gear dıger hunterlar gecıosa sorun sende oluyo hunter oynamayı bılmıyosun yada beceremıyosun demektır kı hunter oynaması cok zor olmayan bı class rogue warlock mage bence daha zor hunterdan ama sansını mage de bır dene ıyı oynarsan genelde ılk 3 de cıkarsın dps de

bıde oyunculuk var yanı senın gearının yarısı bı adam cok daha ıyı dps yapıyosa adam cok daha ıyı oynuyodur senden oyuncu olmak faktoru daha once bı bok

mmorpg oynamıs olmak raıdlere tam hazır gelmek (flaskından enchantından cookıng yemeklerıne kadar) bunlar cok etkılı seyler ve nerde neye basacagını bılmek ne zaman kacacasın ne zaman dps yapacaksın vs gıbı seyler cok onemlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tobias

quote:

Orjinalden alıntı: Shrék

Hunter ile dpsden memnun değilsen marksman a dön. eğer o zaman da iyi dps yapamazsan gearın iyi değildir. eğer gearın iyidir de yinede iyi dps yapamıyorsan demek ki hunterla oynamayı daha ögrenememişsin. :)

Yorumuna katılıyorum. İyi tespit.

Bc sonrasi raidlerde dps buildi BM(41/20/0) dir MM degildir. Yanlis bilgilendirmeyelim milleti
  • nox4949 kesınlıkle haklıdır herkez mm ve survıval tercıh ederken sizze tavsıyem bm+mm talentı , ben bu talentla cok rahat dps yapıorum.petim hemen öluyor dıyorsanız , bıraz pet kontrol calısın mutlaka sonuc alıcaksınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.