Şimdi Ara

Bi yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün beden dersinde voleybol oynuyoduk hoca 6ya6 takım kurdu hocayla aynı takıma düştüm bikaç defa hatalar yaptım bi kez daha hata yapınca hoca bağırarak bişey dedi bişey öğretmeye falan çalıştı tabi bağırarak söylüyo bende ben çıkıyorum oyundan bağırarak niye falan dedi bende oynamak istemiyorum zorlamı dedim hocada baştan söyleseydin falan dedi bende maçın başında oturuyodum zorla oyuna sokmuştu bende size ayıp olmasın diye oyuna girdim dedim oda hiç bişey demedi oyundan çıktım bikaç dakka sonra bişeyler dedi bana bakarak bişey demedim çünkü duymadım sonra bikaç dakka daha geçtikten sonra hemen duygusala bağlama falan dedi bende orda sinirden kendimi zor tutuyodum tamam bişey demiyorum dedim geçiştirdim sonra maçın ilerleyen zamanlarında pis pis bakma falan demeye başladı bende inada bağlayıp pis pis baktım çünkü onu demeden önce sadece takım arkadaşlarıma moral vermeye çalışıyodum öyle işte sonra hoca karşı takımda oyuna gir diye falan bağırdı bende itiraz ettim sonra arkadaşlar geldi zorla kaldırdılar bende oynamam sadece durarım dedim maç boyuncada yerimden bi santim bile oynamadım top geldi kaç defa vurmadım falan çıkışta derdin ne falan dedi onu siz bilirsiniz dedim oda sana öğretmeye çalışıyorum falan olur böyle şeyler dedi bende bağırmanız gerekmezdi deim sonra biraz kabamı oldum dedi bende onu siz bilin dedim ve yoluma devam ettim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum artık beden dersine girme isteğim kalmadı nasıl derse girmeyebilirim bi çaresi varmıdır muaf falan olma gibi
    Lütfen ciddi cevap verin çok sinirliydim ben sinirlenince içime atıyorum bütün sinirimi sonrada hasta oluyorum :( hasta oldum zaten
    Lütfen ciddi cevap verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçmi tavsiye verecek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Yalvarırım Bana Yardım Edin
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.