Şimdi Ara

Ankarada Arabayla takılıcak sessiz,sote yerler ACİL!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, ankarada ulus civarında ulusa 10 15 dk mesafede arabayı çekip itin kopuğun olmadığı, polisin gelip ikide bir geçmediği sezsiz sakin güzel manzaralı kimselerin bilmediği sote bir yer arıyorum kafayı dinlemelik akşam arkadaşlarla oturup sohbet edeceğimiz bi yer bilen var mı??*

• Ulus a yakın öyle bi yer yok dostum. Her Taraf adam insan ve özellikle apaçi dolu. Ulus tan ve özellikle mamak tan nefrer ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe bayrağının altında açık otoparkı vardı bi aralar oraya giderdik arkadaşlarla. orasıda 7TL alıyomuş ayrıca dediğn gibi apaçi kaynıyomuş şöyle sakin kocatepe manzaralı arkadaşlala çayımızı çekirdeğimizi alıp sohbet ederdik :( Muhakkak vardırda kardeşim bilen adamı bulmak sorun buraya yazdım şansımı denedim ama ummudum yok mecbur carık curuk parklarda takılcaz
  • kurtboğazı barajı
  • Şehir manzarası lazım ayrıca okadar yol çekemem dediğim gibi ulus mamak civarı
  • 25 senedir ankarada yasiyorum.5 yildir surekli altimda arac var ben daha birakin ulusu neresi olursa olsun oyle bir yer bulamadım.

Goksunun orada Kaşmir evlerinin yaninda duruyorduk 4 ay once felan yaya yolunu isgal etmekten ceza geldi 80 lira.Lanet ettim gitmiyorum artik bir yere

• Barbazaa B kullanıcısına yanıt
    Keçiören ovacık yada bağlum tarafında sote manzaralı güzel yerler var. Ulusa 15-20 dk arabanla
  • Baglum tarafi sote sayilir cekebilirein polis filan gelecegini sanmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.