Şimdi Ara

Bi yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce abilerim kardeşlerim bu konu hakkında geyik dalga yapılmasını katiyen istemiyorum lütfen geyik yapacaksanız konudan uzak durun sadece mantıklı ve ileri görüşlü abilerim kardeşlerim konuyu okuyup yardımcı olursa sevinirim.

Şimdi yaklaşık 3 ay önce bi kızla tanıştım kız öyle böyle güzel değil afet yani bildiğiniz afet güzelliği dillere destan çok hoş bi kız bende şükür elim ayağım düzgün bi gencim övülmek gibi olmasın etrafımdaki herkeste yakışıklı olduğumu söyler her neyse ilk başlarda aşırı yoğun ilgiliydik birbirimize karşı daha çok o ilgiliydi ama ilk tanışmamız şöyle oldu ben bu kızı daha önce beğeniyordum instagram da takipleşiyorduk karşılıklı felan aynı mahallede oturuyoruz o akşamları buradaki parka arkadaşlarıyla çıkınca görüyordum biz de otururduk arkadaşlarla onu izler ona bakardım acayip hoşuma giderdi sonra bir gün arkadaş ortamındaki alkollüyken alkolünde verdiği etkiyle ona mesaj attım instagramdan hiç terslemedi oda bunu bekliyormuş gibi uzun uzun konuştuk sonra günler geçti biz WhatsApp'a geçtik artık flörtleşiyorduk en sonunda ben buna açıldım dedim ki seni seviyorum oda bana bende sana boş değilim vs dedi biz konuşmaya başladık devam ettik buluştuk eğlendik güldük hatta o kadar oldu ki herşeyimizi biliyor ailevi durumlarımızı instagram şifrelerimizden tutun herşeyimiz ikimizde de var yani benim instagram şifrem onda onun ki bende felan hatta biyografilerimiz de tarih gibi klasik genç ergen şeyleri var ama tek sorun şu ki ailevi problemleri var evet benim de var ama ben ondan hiç ilgiyi alakayı kesmedim o benden birazcık kesti ailesi istemediği bi okula gönderdi kızı koleje ve okulu başlamış bulunmakta başladığından beri benim kafam da deli sorular var acaba bi erkekle yakın mı ortam nasıl vs gibi düşünceler beynimi kemiriyor tamam ben bi yanlışını asla görmedim hayatından çıkar dediğim tüm erkekleri de çıkardı instagram şifresi vs gibi şeylerin hepsi bende var ama nedense sebepsiz bi güvensizlik var ona karşı içimde daha önce yediğim kazıktan mıdır nedir bilemiyorum artık ve okula başladığından beri doğru dürüst konuşamıyoruz bu durum beni çok rahatsız ediyor ben çok aşırı kıskanç biriyim elimde değil bu tarz düşünceler beni öldürüyor ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız mutlu olurum aklınıza takılan her türlü soruyu da sorarsanız söylerim şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kız meselesi mi kız meselesiyse okumayacam da
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Kız meselesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.