Şimdi Ara

Bianchi Scorpion-D 26 Jant Bisiklet 360 TL 12 Taksit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
17.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trk.

dışardan gidip pazarlıkla alsanız 300 e kadar inerler nakitte. ayrıca ng650 - astro - xc250 gibi modeller varken bunlara para vermek yersiz olur.

hem çelik hem çift süspansiyonlu.

hocam salcona modellerine şu siteden baktımda çok fazla çeşit var fiyatlarda bazı ürünlerde oldukça yüksek

http://www.bisikletcim.com/KMDefault.aspx?ctrid=5555&srt=4&brnd=Salcano

fiyat performans olarak hangi modeli önerirsiniz acaba, birde bianchi'den önerebileceğiniz bir model varsa bakabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 5 Haziran 2011; 3:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

dışardan gidip pazarlıkla alsanız 300 e kadar inerler nakitte. ayrıca ng650 - astro - xc250 gibi modeller varken bunlara para vermek yersiz olur.

hem çelik hem çift süspansiyonlu.

hocam salcona modellerine şu siteden baktımda çok fazla çeşit var fiyatlarda bazı ürünlerde oldukça yüksek

http://www.bisikletcim.com/KMDefault.aspx?ctrid=5555&srt=4&brnd=Salcano

fiyat performans olarak hangi modeli önerirsiniz acaba, birde bianchi'den önerebileceğiniz bir model varsa bakabilirseniz sevinirim.

Kron xc250 baya alınabilir duruyor. Alüminyum kadro vs. Onu bırakın markası yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Kron xc250 baya alınabilir duruyor. Alüminyum kadro vs. Onu bırakın markası yeter.

Yazın gelmesiyle bi bisiklet alma düşüncem vardı zaten, bu konuya denk geldikten sonra da biraz araştırma fırsatım oldu

2011 model kron xc250 cidden güzel duruyor, 400 tl peşin, biraz fark ile vade de yaparlar muhtemelen, alınası bi model
  • Böyle su borularını alıp paranızı çöpe atmayın.
  • benim @tahrikk arkadaşımızın ve onun gibi bisikletten anlayanların yaptığı yorumlardan gördüğüm kadarıyla önerilen bisikletler ;

300 lira bütçe ile ng650 , sebep : alüminyum kadro, bütçesine göre daha hafifi yok gibi, arka süspansiyon yok)
    400-600 arası bütçe ile xc250, sedona borla, salcano astro (240srv 241 sv gibi) modelleri... (parça kaliteleri, kadro kaliteleri)
  • Arkadaşlar çift amortisörlü alıpta kendinize hamallık yapmayın. He tabi dağlardan incem diyorsanız onu bilemem ama sadece ön maşalı alüminyum kadrolu bisiklet alırsanız daha rahat edersiniz.
  • bisiklet olarak bianchi scorpionu öneririm hem dış görünüşüde güzel.üstelik iki tane bisiklet markası vardır bianchi ve diğerleri.gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayhas

bisiklet olarak bianchi scorpionu öneririm hem dış görünüşüde güzel.üstelik iki tane bisiklet markası vardır bianchi ve diğerleri.gerisi hikaye

Bisikletten anlamadığın belli oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

bisiklet olarak bianchi scorpionu öneririm hem dış görünüşüde güzel.üstelik iki tane bisiklet markası vardır bianchi ve diğerleri.gerisi hikaye

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

• bianchi en iyisi olmasa da iyi bi bisiklet markasidir, fakat çift amortisor bisikleti dağ inişi yapmayacaksaniz tavsiye etmem. çok ağır oluyor. bayir yukari can dayanmiyor.
  • 10 sene oncesinde alinmis bir Bianchi'm var, 21 vitesli. Gecenlerde yaptirdim ve binmeye basladim ama arkadaslarin dedikleri gibi spor yaptigim halde bisikleti surmesi cok zor geldi.

Keyif ve gezme amaciyla alinacaksa daha profesyonel ve hafif bisikletleri tercih edin. Daglardan inmeyecekseniz suspansiyonlu bisiklet almanin bir mantigi yoktur.

Yok ben kardio yapmak istiyorum kondisyonum artsin diyorsaniz guzel bir bisiklet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: desci

10 sene oncesinde alinmis bir Bianchi'm var, 21 vitesli. Gecenlerde yaptirdim ve binmeye basladim ama arkadaslarin dedikleri gibi spor yaptigim halde bisikleti surmesi cok zor geldi.

Keyif ve gezme amaciyla alinacaksa daha profesyonel ve hafif bisikletleri tercih edin. Daglardan inmeyecekseniz suspansiyonlu bisiklet almanin bir mantigi yoktur.

Yok ben kardio yapmak istiyorum kondisyonum artsin diyorsaniz guzel bir bisiklet :D

Aynen daha fazla kalori yaktirir.
  • Valla gaza geldim yakında ben de alabilirim sigarayla alkolü de bırakıp alıcam bir bisiklet ya da bırakmayıp da bisikletin üstünde mi içsem napsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkay

320 lira civarına salcano ng650 var. Dışarıda çok görüyorum, aluminyum kadrolu. Bence o alınsa daha iyi olur. Bu bisikletle yokuş çıkmak çok zor olur, büyük ihtimalle çelik kadro yüzünden 18kg+ bir bianchi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

400 liraya alüminyum kadrolu daha hafifi ve benzer donanımlı bir bisiklet kolaylıkla bulunuyor. Özellikle bu fiyata salcano modellerine bakılabilir. Hem daha hafifler hemde daha yüksek donanımları var.

Ben kullanıyorum 2008 modelini aldığım güncen beri tek sorunum geçen hafta arka makinemşn çadırdayıp kırılmasıydı o dabenim hatam kaldırım çıkarken vites değiştirmeye çalıştım Üstelik 5.katta oturan ve bisikletini hergün evden sokağa -sokaktan eve taşıyan bir insan olarak 10 kg civarı bir bisiklet gibisi yok.Ng650 yi herkese oneririm.2011 Modellerinde disk fren sistemi ve bir takım değişiklikleri olduğundan 100 Tl civarı daha pahalı oluyor ama kesinlikle değer arkadaşlar.

Bir de;Bisikletinizle arkadaş olun,onu sevin

• bende almayı düşünüyordum,hiç anlamam bisikletten burdan edindiğim bilgiye göre ng650 bana uygun geldi umarım yanılmayız birde kron markasını övüyorlar ama oda biraz pahalı galiba..

birde burdaki marka ve bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz burdan almayı planlıyordum ben bana yakın bi yer diye..

http://www.decathlon.com.tr/TR/hobi-dag-bisikletleri-188625773/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 26 Temmuz 2011; 10:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

bende almayı düşünüyordum,hiç anlamam bisikletten burdan edindiğim bilgiye göre ng650 bana uygun geldi umarım yanılmayız birde kron markasını övüyorlar ama oda biraz pahalı galiba..

birde burdaki marka ve bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz burdan almayı planlıyordum ben bana yakın bi yer diye..

http://www.decathlon.com.tr/TR/hobi-dag-bisikletleri-188625773/

Bence oraya gidin ve ne istediğinizi, bisikletten beklentilerinizi anlatın. Muhtemelen size en uygun bisikleti önereceklerdir.

Daha önce de belirtildiği gibi bisiklet bir derya. ucuz ve ağır çin malı demir yığınları olduğu gibi binlerce euroluk bisikletler de var. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınız ve bütçenizdir.

Örneğin ben geçen ay bisiklet araştırıyordum. Bianchi'nin Miles modelinde karar kılmıştım ki fiyatı 900TL civarıydı. Daha sonra bisikletçilerde bulamayınca salcano'nun bodrum modelini aldım 290TL'ye. Benim amacım sadece evden işe işten eve yürümekten kurtarmasıydı. bu bisiklet de bu işimi görüyor. Daha pahalısını almadığım için memnunum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurf

Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.

İkinci amortisörün toplam ağırlığa ekleyeceği 5-6 kilo ile siz bisikleti değil o sizi taşımış oluyor öylemi?

Adam gibi bisiklet markalarına bakın iniş bisikletleri hariç modellerinde çift amortisör yoktur.
  • http://www.netvitrinim.com/x_salcano-salcano-26-jant-ng-450-dag-bisikleti_2743.php?k_id=45&kn=TekKap%FDl%FD+Buzdolaplar%FD

Salcano ng450 i öneririm.Hafif ve rahat bisiklet.Altımda oyuncak gibi kalıyor,istediğiniz gibi hükmedebiliyorsunuz.Vites takımı ng650 den daha iyi 24 vites altus.Kadrosu düşük 16'' 1.75 den uzunlarda sorun yaratabilir.Ama hükmedeceğiniz ve hızlı bir bisiklet arıyorsanız kesinlikle budur diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fifo

quote:

Orijinalden alıntı: onurf

Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.

İkinci amortisörün toplam ağırlığa ekleyeceği 5-6 kilo ile siz bisikleti değil o sizi taşımış oluyor öylemi?

Adam gibi bisiklet markalarına bakın iniş bisikletleri hariç modellerinde çift amortisör yoktur.

2 adet bisikletim var. Birisi full süspansiyonlu. Üst model bisikletlerde full süspansiyon dururken neden sade ön süspansiyonlu alıyorlar hayret ediyorum. Arada dağlar kadar konfor, rahatlık farkı var. Çift süspansiyon sadece bizim ülkemizde tutulmuyor. 1kg ağırlık dezavantajı işin o konforu tercih ederim. Zaten amacımız spor yapmak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.