Şimdi Ara

Bianchi Scorpion-D 26 Jant Bisiklet 360 TL 12 Taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
17.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kargo Ücreti 5 TL

Bonus , Axess, Kartlarınıza 12 Taksit
    Havale %5 indirim

http://www.netteenucuz.com/?urun-1740-Bianchi-Scorpion-D-26-Jant-Bisiklet.html

Kadro Yüksek dayanımlı çelik Süspansiyonlu
    Maşa Süspansiyon "HL-ZOOM" 1.1/8"
    Jant 26/559X19 BYTE ÇİFTKAT ALÜMİNYUM SİYAH 36H-
    Lastik 26X1.95 53-559 SİYAH
    Vites SHIMANO TOURNEY SERIES - 21 VİTES
    Fren ÖN: MEKANİK DİSK SACCON -RDM 2.0 + ROTOR 160mm ARKA: V-Fren ALÜMİNYUM
    Sele VELO 1205

• Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.
  • 400 liraya alüminyum kadrolu daha hafifi ve benzer donanımlı bir bisiklet kolaylıkla bulunuyor. Özellikle bu fiyata salcano modellerine bakılabilir. Hem daha hafifler hemde daha yüksek donanımları var.
  • Cok sicak gelmedi; orijinal sitesinde 376 TL. gorunuyor. Tabi bayiye gidip indirim yapilabilir.

http://www.bianchi.com.tr/fiyatlar.aspx
  • Çocukluğumda yıllarca Bianchi - Leopard kullandım...Üzerine bisiklet tanımıyorum Bir bisiklet anca bu kadar yumuşak olur ve insanı yormaz... Küçüklüğümün ferrarisiydi bianchi'm hala gözüm var bunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

Çocukluğumda yıllarca Bianchi - Leopard kullandım...Üzerine bisiklet tanımıyorum Bir bisiklet anca bu kadar yumuşak olur ve insanı yormaz... Küçüklüğümün ferrarisiydi bianchi'm hala gözüm var bunlarda

+1

Hala Kullanmaktayım Bende bu bisikletin üstüne bisiklet tanımıyorum nedense çok hoşuma gidiyor özellikle vites sistemi

• 3bin tllik bisiklt kullanıcı olarak paranızı çöpe atmayın diyorum. Arkadaşın dediği gibi aliminyum kadrolu salcano alın daha iyi. Süspansiyon vs hikaye, size yük olur sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

400 liraya alüminyum kadrolu daha hafifi ve benzer donanımlı bir bisiklet kolaylıkla bulunuyor. Özellikle bu fiyata salcano modellerine bakılabilir. Hem daha hafifler hemde daha yüksek donanımları var.

kesinlikle katılıyorum bianchi hantallığına kalmadık artık
  • Sedona gibi bu işi daha ciddiye alan bir markayı tavsiye ederim , en azından daha düzgün bir bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

3bin tllik bisiklt kullanıcı olarak paranızı çöpe atmayın diyorum. Arkadaşın dediği gibi aliminyum kadrolu salcano alın daha iyi. Süspansiyon vs hikaye, size yük olur sadece.

Aynı şekilde yine fiyatı yüksek ve daha profesyonel bir bisiklet kullanan birisi olarak katılıyorum.
    Süpansiyon, özellikle orta süspansiyon bisikleti ağırlaştırır. Bisikletin ağırlığı çok önemlidir. Hafif olması gerekir.
    Bisikletin önünde disk arkasında v-break olması da değişik geldi bana.
    Sonuç olarak her bisiklet güzeldir, bu bisiklet de güzel. Lakin fırsat denilebilecek bir fiyatı yok.

350 liraya bilen bir arkadaşınız varsa iyi bir bisiklet toplayabilirsiniz.
    Sıkı bir pazarlık yaparak fena sayılmayacak bir bisiklet alabilirsiniz.
    Üzerine 150 lira ekleseniz hafif, dayanıklı üst bir model alabilirsiniz.

+ Tüm bisiklet kullanıcıları güvenlik önlemlerini yerine getirmeli (kask ve gece sürüşleri için ışıklandırmalar)

• Bisikleti Ferrari ile kıyaslayan bile var.
    İki teker bir de kadro... gerisi insana kalmış...
  • Lanet olsunki kendi yaşadığım bölgemde düzgün bisiklet alanları mevcut değil.Kullanmak isteyince ise düzenli spor yapayım derken egsoz kokularıyla sağlığımızdan olabiliriz.İstanbul'da değilde başka şehirde olmak vardı.Hem pratik ulaşım aracı olup hemde bisiklete binerken zevk alıp size spor yaptıran başka bir alet yoktur eminim.Bir ara heveslenip kask eldiven aksesuarlarıyla birlikte scott marka iyi bir bisiklet almıştım.Ama satmak zorunda kaldım.Almadan çok önceden araştırmaya başlamıştım ve gördümki tam bir derya bisiklet olayı.Kadro ölçüleri bile çok önem kazanabiliyor.Her tip bisiklet herkese uymuyor şehir yol gezi dağ bir çok türü mevcut.Bu konuda sanırım en büyük portal bisikletforum sitesidir.Almak isteyenler inceleyebilir ama dikkat derim daha iyi ve daha pahalı bisiklet almaya itebilir sizi :) ama sizin için en doğrusunu da almaya itecektir.
  • 320 lira civarına salcano ng650 var. Dışarıda çok görüyorum, aluminyum kadrolu. Bence o alınsa daha iyi olur. Bu bisikletle yokuş çıkmak çok zor olur, büyük ihtimalle çelik kadro yüzünden 18kg+ bir bianchi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

400 liraya alüminyum kadrolu daha hafifi ve benzer donanımlı bir bisiklet kolaylıkla bulunuyor. Özellikle bu fiyata salcano modellerine bakılabilir. Hem daha hafifler hemde daha yüksek donanımları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 4 Haziran 2011; 10:38:27 >
  • zamanında 24 vites bi bianchim vardı çalındı malesef şimdi hep 21 vites gördüğüm bisikletler

bianchiden yokmu önerebileceğiniz bi model hepsi ağır mı kalıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurf

Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.

Size katılıyorum bisiklette önemli olan ağırlığıdır bu tip çift amortisörlü bisikletlerde fazladan ağırlık oluyor. Bakınız profesyonel bisikletlere hepsi tek amortisör. Ve gidon carbon yani hafiflik olabilmesi için en olabilecek en sağlam ve en hafif malzemeden yapılmış.

http://www.bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=27617

• Evet artık aluminyum bisiklet alınmalı. İkinci ellerine bile bakabiliriniz. Tabi 500 TL yi gözden çıkarın.
  • 19 Mayıs günü Ankara Yiba Çarşısından BİANCHİ SCORPION - D 26 modelini 310 TL ye 5 world taksitle aldım. Yanında çamurluk, kilit, pompa, ön arka kedi gözü hediye ettiler. Ancak bisiklet çok ağır, SALCANO al diyen çok olmuştu. Neyse olan oldu artık. Alacak arkadaşlar Yiba çarşısına uğrasın ve sıkı pazarlık yapsınlar...
  • Siz siz olun sakın ola bu çift amortisörlü çocuk kandırmacalarına uymayın. Daha ucuz, hiç amortisörü olmayan modeller bile daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Lanet olsunki kendi yaşadığım bölgemde düzgün bisiklet alanları mevcut değil.Kullanmak isteyince ise düzenli spor yapayım derken egsoz kokularıyla sağlığımızdan olabiliriz.İstanbul'da değilde başka şehirde olmak vardı.Hem pratik ulaşım aracı olup hemde bisiklete binerken zevk alıp size spor yaptıran başka bir alet yoktur eminim.Bir ara heveslenip kask eldiven aksesuarlarıyla birlikte scott marka iyi bir bisiklet almıştım.Ama satmak zorunda kaldım.Almadan çok önceden araştırmaya başlamıştım ve gördümki tam bir derya bisiklet olayı.Kadro ölçüleri bile çok önem kazanabiliyor.Her tip bisiklet herkese uymuyor şehir yol gezi dağ bir çok türü mevcut.Bu konuda sanırım en büyük portal bisikletforum sitesidir.Almak isteyenler inceleyebilir ama dikkat derim daha iyi ve daha pahalı bisiklet almaya itebilir sizi :) ama sizin için en doğrusunu da almaya itecektir.

Ankara'da her hafta en az 3-4 farklı bisiklet turu organizayonu yapılıyor. Bisiklete grup olarak binmek çok daha güvenli. Bunun yanı sıra farklı insanları tanıma, bisiklet sohbetleri yapma imkanları da oluyor. Farklı yaş, meslek vs sahibi insanlar farklı bisikletlerle turlara katılıyor. Ankara'da da maalesef bisiklet yolları vs yok. Hatta büyük parklara bisikletle girmek de yasak. İstanbul biraz karışık, galiba trafiği de bisiklet için biraz tehlikeli ama orada da mutlaka bisiklet gezi grupları vardır. Siz de mümkünse vazgeçmeyin.

Ayrıca:
    Bisiklet söylediğiniz gibi en iyi dış mekan spor aracı.
    Çevreye zarar vermeyen, harika bir bedava ulaşım aracı.
    Süper bir keyif aracı, çocukluğumuzun en havalı oyuncağı.

Ucuz olsun, pahalı olsun herkesin bir bisikleti olsun. İyi forumlar.

• dışardan gidip pazarlıkla alsanız 300 e kadar inerler nakitte. ayrıca ng650 - astro - xc250 gibi modeller varken bunlara para vermek yersiz olur.

hem çelik hem çift süspansiyonlu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.