Şimdi Ara

bibiyasyo hakkında açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bibiyasyo nickli kullanıcı telefonu bozuk olduğu için ulaşılamadığını ve foruma geç girdiğini bunun kendisinin yeterli özeni göstermediği için hatalı olduğunu kabul etti , ben de değerlendirdim ve karşı bir özür borçlu olduğuma kanaat getirdim. kodların geçersiz olmasından sonraki süreçte telefonlarına ulaşamamam ve forumdan uzun süre geri dönüş alamamam yüzünden dolandırılmışlık hissine yoğun bir şekilde kapıldığım için dolandırıcı ve hırsız ithamlarında bulunmuştum bu ithamları geri alıyorum. kendisi beni inandırmış ve hatasını da telafi etmiştir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hata mı. Korkumu acaba tam şuanda aynı sorunu bende yaşadım alıp sattığım bir hesapta 1 mesaj atmamla ve 1-2 bende olmadığını düşündüğü bilgiyi vermemle ona . Yok şunun için girdim filan o senaryoya bende inandım ama yalandı.

-
    Zararınız giderildiği için inanın çok sevindim hocam şuan tam 1saattir bende yaşıyordum çünkü

10-100tl arası meblağlar için yapılmayacak şeyler çok ilginç gerçekten..
  • Allahtan başka kimseden korkum yok çok şükür. Foruma girdiğimde hesabımın banlanmış olduğunu gördüğüm için hiç bir şekilde açıklama yapma fırsatım olmadı. Şimdi söz hakkı bende.

1. Arkadaş bana talep ettiği ürün için ödeme yapmış ve talep ettiği ürünü ödemesini yaptığı an almıştır. Aldığı ürünler problemli çıktıysa bu konu hakkında bana bilgi verip en azından 1-2 gün benden dönüş beklemesi gerekirken, alışverişin yapıldığı gecenin sabahı hakkımda ağza alınmayacak hakaretler ve ithamlarda bulunan bir konu açıp kişisel haklarıma saldırmıştır. Bu benim burada ilk yaptığım alışveriş değildir, daha önce bir çok kişi ile yüzyüze de olmak üzere alışverişlerimiz olmuş yeri gelmiş ben sıkıntı yaşamışımdır ama kimseye sıkıntı yaşatmamışımdır. Varsa aksini ispat edecek buyursun. Arkadaş ile yaptığım alışveriş sonrası problem olacağını düşünmediğim için veya akıl etmediğim için takip etmedim (burada benim hatam mevcut en azından kendisine bir problem olup olmadığını sormam gerekirdi) dolayısıyla böyle bir problem oluştuğunu çok değil sadece alışverişin yapıldığı geceden 1 gün sonra öğrendim ve ben arkadaşın mağduriyetini konuyu öğrenir öğrenmez kendisi ile telefonla diyaloğa geçerek fazlası ile giderdim.

2. 1 hafta önce forumdan bir arkadaş ile bir ticaretimiz olmuş kendisine göndermem gereken ürünü yanlışlıkla bir başkasına mesaj yolu ile gönderdiğim için, daha kendisinden benim tarafıma herhangi bir bildirim gelmeden hatayı ben farkedip kendisini haberdar etmiş ve yine "fazlası" ile ödemesini iade etmişimdir ki bu alışverişteki tutar bunun 3 katıdır. Dolayısıyla burada konuyu gördü yok banlandı vs diye ödemeyi iade etti diyen arkadaşlar üstün zekalarını başka işlerde kullansın.

3. Bir şahıs hakkında kesinleşmiş bir hüküm olmadan ona dolandırıcı hırsız gibi yakıştırmalar yapmak heleki herkese açık bir platformda bunu o kişiden herhangi bir bilgi almadan izni olmadan kişisel bilgilerini paylaşmak kanunen suçtur ve ciddi cezalara tabiidir.

4. Forumda kişilik haklarıma alenen saldıran şahışlar, fikir sahibi olmadan yargısız infaz yapan şahışlar hakkında hukuki yollara başvurma hakkım saklıdır yarın bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinip karar vereceğim. Konuda dönen bana küfür eden hakaret eden herkesin isimleri tek tek ekran görüntüleri ile elimde mevcut. özel mesajtan küfür edenler, iznim olmadan telefon numaram yayınlanıyor telefonuma gelen tehdit küfür hakaret smsleri ve aramaları hepsinin kayıtları mevcut.

Not: Alışverişi yaptığım arkadaş ile aramızda karşılıklı olarak problemlerimizi çözdük, onunla ilgili herhangi bir yaptırımım olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bibiyasyo -- 16 Ağustos 2017; 8:7:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.