Şimdi Ara

Bıçak Çektiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Csb diyorum,bı uçmadığın kalmış kardeş,5 kisinın elinden kaçacan,yere düşecen tekrar kaçıcanda yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 8 Ağustos 2014; 18:48:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yemin ediyorum ordan yoldan geçen bi abi vardı o indi yemin ederim o sırada kalktım kactım
  • Şu an gururuna yediremiyorsun ve gerçekten çok üzülüyorsun, hissedebiliyorum. Öncelikle sakin ol ve sakin düşün. Arkadasların da insan ve onlar da korkmus olabilirler va kaçabilirler. Onların yerinde olsaydın sen de belki kaçardın. Onları eleştiremiyorum. Doğrusu, seninle kalıp dövüşmeliydiler biliyorum ama insanız sonucta ve korkularımız da var. Biraz sakin ol ve sakin düşün. Kavga en son seçenektir. Buçak kemiğe dayanmadan kimseye saldırma. Bir daha görürsen ve seni rahatsız ederlerse bu defa baskalarından yardım iste ve o çocukların ailesine durumu bildirsinler. Eğer insan gibi ebeveynleri varsa, onlar da sizi anlayacak ve yardımcı olacaklardır. Hem delikanlı adam dayak da atar, dayak da yer. Bu herkesin başına gelen bir şey. Üzülme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 8 Ağustos 2014; 19:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere öyle el kol sallayarak girilmez.
    Arkadaşların da adam değilmiş daha karışmışsın dediğinde geçirmeliymiş yumruğu. Belli mevzu kovalıyorlar.
    Biraz dik durmayı bilseniz köpek çektirirdiniz de neyse.
  • Onların ailelerini az çok tahmin ediyorum ayrımcılık gibi olmasın ama Doguda yaşayanlardan yani Türk kürt ayrımı yapanların evlatları nasıl birisi olduklarını tahmn ediyorum o semt iyi biyer değil
  • Kendimi savunabilirdim ama yapamadım elindeki bıçaktan korktum saplar diye yani dayak yemeye müsait duruma geldim sadece o bıçaktan uzak durmak için elini tutabildim o andada zante kafa felan attı diğerleride taş attı
  • Arkadaş ne bıçakmış bee.
    Allah ne verdiyse çene ve kulak arasına yumruğu gomsen arkadasların i...lik yapmayıp kaçmasa onlar da birer kişiyi dusurse yere küçük olanları zaten kaçar sizde onları edersiniz.

Sen darp raporunu al dayak izleri geçse bile dayak yediğine dair belgen hazır olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam bu aksam hastaneye gidicem raporumu alıcam eğer bişey olursa bidaha elimde belgem olmus olur hak benden yana olur
  • İlk defa böyle bir olay yaşıyorum ne yapacagımı bilemedim kendimi dahi savunamadım sadece o alete dikmiştim gözümü o sırada zaten vurdular
  • Katılım zamanı: 8 Ağustos 2014

Kendini biraz hırpala arkadaşlarına falan söyle yumruk atsınlar burnunu falan kırdır.Sonra git darp raporu al dava aç
  • 97liler 16 oldu mu ya. Seneye üniversiteli mi olacaksınız şimdi? Aman tanrım.
  • Nasıl insansınız burda dalga geçmiyorum yemin ediyorum sadece bu konuyla ilgili konusmak için hesap actım
  • bence polise şikayet et.bıçağın olduğu yerde kendi başına intikam zararlı olabilir.gerekirse intikam alma ama intikam alabilirsen iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.