Şimdi Ara

Bıçak Çektiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle yaşın 16 lise 3 e geçtim durum ciddimi ciddi olayı anlatıyorum halı saha maçı yapacaktık farklı bi semte gittik 3 kişi halı sahadan gün alıcaz bilgi alıcaz numarasıda yoktu işte gittik muhabbet ediyoruz geliyoruz 5 kişi vardı onlarda tahminen 14 15 16 yaşlarında cogu bizden cılızdı kavga etsek hepsini alırdık 3 kişiyle sonra yanlarından gectk artist artist bakıyordu her neyse ilerledik biraz arkadan seslendi sen bu cocugamı karıstın diye ilk defa gördük halbuki hayır felan dedi arkadas diğerleride geldi bıcak vardı elinde size hayırdır lan 5 kişi dalmıssınız diye arkadsaı bıcakla kovaladı o sıra bende diğer cocugun elini tuttum taş atıyodu atma lan dedim elinde bıcak olan bizim yasımızdaki cocuk geldi beni duvara sıkıstırdı ben elini tutmaya calısıyorum bıcaklamasın diye sonra kafa attı gözümü tuttum bıcağı elinin arkasına tutmus yani sırta saplama pozisyonunda tutmus eli yumruk seklinde bıcak avuc icinde o şekilde bana yumruk attı arkadaslar kactı tek kaldım bana vurmaya basladılar 5 kişi sonra kurtuldum ordan kacıyodum takıldım yere dustum yerde tekmelediler biraz yoldan gecen bi abi ayırmaya geldi ama o gelene kadar ben kurtuldum sonra bagıra bagıra gittim ordan ne yapmalıyım ? arkadasları toplayıp gerimi gitmeliyim yarın bi gün bunları görünce napıcam ? yani hayatımda ilk defa dayak yedim ciddi şekilde oda buydu hiç dayak yememiştim acısını şmdi hissediyorum durum ciddi yalanım yok sadece fikrinizi istiyorum napmalıyım

• İstanbuldaysa, yerin adresini yaz bir baktırtırım, selamlaşırız gençlerle.
  • gardas dovduysek nolmus altı ustu ıkı uc tekme tokat az cok agrı sızı soyle boyle
  • Önce o kaçan arkadaşlarını telefondan felan sil adam değiller. Arkadaş dediğinle yemeği de dayağı da beraber yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Önce o kaçan arkadaşlarını telefondan felan sil adam değiller. Arkadaş dediğinle yemeği de dayağı da beraber yersin.
    Silicemde yerde felan tekmeldiler elim kolum yara oldu kaşım şişti ben yedigim şeye dayak demem bıcakla geliyo bıçaksız dövse helal olsun derim hani sorun etmem benim napmam gerekli ? arkadasları alıp gerimi gideyim yoksa bosmu vereyim yarın bi gün görünce napmalıyım fikir istiyorum
  • Otur agla simdi velet haketmissin
  • İstanbulda yukarı dudullu var orda oldu bu olay kimsede yardım etmedi tek başıma kurtulmayı basardım sadece napmam gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıçak Yaptım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nereye hak ettim benim suçummu vardı durup dururken iftirayla vuruyolar bide bıçak çekiyorlar sende adam değilsin
  • Öyle dayak yesem tamam sesim çıkmaz ama bıçak çekiyorlar sence adammı bunlar @Gumtopu
  • Polise git kardesim darp raporu al bu ciddi bir olaydir.kisi hurriyeti engellenmis.karsina ciktilarsa sizi savciliga verdim de bak bakalim bir daha karisiyorlar mi..
  • Yaw dayak yemissin işte ugrasma daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Polise git kardesim darp raporu al bu ciddi bir olaydir.kisi hurriyeti engellenmis.karsina ciktilarsa sizi savciliga verdim de bak bakalim bir daha karisiyorlar mi..
    Kendi ailemin haberi yok onlar daha görmediler beni ama polise gidicem
  • Bendemi bıçak gezdireyim illa bıçaksız dövsün ozaman dayak yedim dememki buna ben zaten pek kavgam olmaz benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspect97

Kendi ailemin haberi yok onlar daha görmediler beni ama polise gidicem

Alıntıları Göster
    K.bakma da polis hiçbirşey yapmaz belki alır geri bırakır o da en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NizamaAdanmisRuh

K.bakma da polis hiçbirşey yapmaz belki alır geri bırakır o da en fazla.

Alıntıları Göster
    Napmam gerekiyor peki peşinimi bırakayım yarın bi gün gene aynı olay yasanacak ozaman napayım
  • hali saha sahibide mi bir sey yapma di? darp raporu al şikayet et oranin cocuklariysa hemen bulur zaten polis. bu is bu kadar basit. sahipsiz birakmaz seni de ailen sanirim, bence ustune git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

hali saha sahibide mi bir sey yapma di? darp raporu al şikayet et oranin cocuklariysa hemen bulur zaten polis. bu is bu kadar basit. sahipsiz birakmaz seni de ailen sanirim, bence ustune git.
    halı sahadan uzaklasmıstık oranın cocukları tanımıyorm ama orda oturuyorlar baya bi hırpalandım
  • Suspect97 S kullanıcısına yanıt
    Büyütme olayı yok bıçak olmasaydı falanda filanda bi tane çenesine sağlam yapıştırcaktın ondan sonra paşa paşa dayağını yicektin. Iki gün sonra karşına çıkarlarsa bıçak var diye de korkma tabi kaçma şansın varsa arkana bile bakma ama yoksa kaçacak durum yoksa Allah ne verdiyse gir sonra da sağlam arkadaşın ..k kadar bıçağı görüp kaçmayacak arkadaşın varsa gereğini yapın yanınızda bıçak felan olmasın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Büyütme olayı yok bıçak olmasaydı falanda filanda bi tane çenesine sağlam yapıştırcaktın ondan sonra paşa paşa dayağını yicektin. Iki gün sonra karşına çıkarlarsa bıçak var diye de korkma tabi kaçma şansın varsa arkana bile bakma ama yoksa kaçacak durum yoksa Allah ne verdiyse gir sonra da sağlam arkadaşın ..k kadar bıçağı görüp kaçmayacak arkadaşın varsa gereğini yapın yanınızda bıçak felan olmasın ama
    dayağımı yemeyi bende biliyorum taş felan atıyorlardı sürekli kafama isabet gelmedi ama yere düştüm felan bıcakla vurmaya calıstı ama başaramadı her şey için teşekkürler
  • Biber gazı al.
    Polise gitsen de bir şey değişmeyecek. Boşuna gitme polise. Bulacaklar, geri bırakacaklar. Çocuklar sana bilenecek. Kendi yollarınla çöz işi. Al biber gazını, gelirse sıkarsın hepsine sonra ağızlarına mıçarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.