Şimdi Ara

Havalandırmaya kuş sıkıştı nasıl çıkartabilirim EDİT GELDİ KARGA KURTULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
16.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havalandırmaya kuş sıkıştı nasıl çıkartabilirim. 2 gündür çırpınma sesleri geliyor. Nasıl girmiş anlamadım. Sıkışmış çıkamıyor. Banyonun pencereside yok panjur var. Çatıdan video çektim. Bi fikir verin. Açlıktan ölmesin hayvancağız.

EDİT: Kuş değil kargaymış. Babam işten geldi direk çıktık çatıya mermeri çektik. 6 7 metrelik boruları bağlayıp. Uzun bir sopa yaptık ucuna kapak bağladık. Sarkıttık aşağı karga ilk başta korktu. Borunun arkasında saklandı. Sonra nasıl yaptı bilmiyorum kapağın üstüne çıktı. Yavaş yavaş çektik. Ve karga özgürlüğüne kavuştu. Gerçekten akıllı hayvanmış.

İçime büyük bir rahatlık çöktü. Tek sıkıntı tüm üstüm tuvalet gibi kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 11 Temmuz 2015; 15:53:45 >

• Hava sicak zaten. Hava alsin hayvancagiz. Neden cikariyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çırpınıyo sıkışmış belli. Kaç gündür orda. Açlıktan ölecek.
  • boruya tutunarak aşağı in assasin creed yeteneklerini kullan
  • PresidentObama kullanıcısına yanıt
    Yapardımda tam videoyu çektiğim yerin üzerinde mermer var. Videoyu çekerken havalandırmayı görmüyordum. Elimi aradan sokup çektim.
  • 2 gün boyunca itfaiye'yi aramak aklına gelmedi mi hocam ? Ara itfaiye'yi gelip çıkarsın hayvanı.
  • Banyoda pencere olmaması kötü olmuş.
    Benzer bir olay başıma geldi.Geçen ay birkaç gün boyunca banyoda belli belirsiz kanat çırpma sesleri duydum fakat yerini bir türlü tespit edemedim.Sonunda dayanamadım banyodaki kenarları çiviyle sabitlenmiş havalandırma penceresini açtım.Bir de ne göreyim;karşımda günlerce çıkıntıya sığınmış,kanatları salık vaziyette ölümü bekleyen bir güvercin.Ürkmemesi için yaklaşmadım,kendi çıkması için hava koridorunu açık tuttum ama uçmadı.Sonrasında dayanamadım güvercini elime aldım,balkona götürdüm,su-darı koydum yemedi.Artık kaç gün havalandırma boşluğunda kaldıysa,beş dakika kadar hayvan safça etrafına bakındı durdu,uçamadı.Neyse şoku atlattıktan bir süre sonra kanatlarını toparlayıp engin ufuklara doğru kanat çırparak gözden kayboldu gitti.Benim de içimde tatlı bir huzur,akşam sofrasına oturdum.
    Darısı senin başına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık yaw inşallah kurtulur.

Kurtulursa editle konuyu.
  • Lord Commander kullanıcısına yanıt
    İtfaye gelirmi ki?
  • Gelir hocam niye gelmesin ağaçta kedi kalıyor geliyorlar buda can değil mi sonuçta ? Zaman kaybetmeden arayıp durumu izah edin gelip kurtarırlar hayvanı
    Hocam çırpınışları falan panjura deyiyodu koştum gittim yukarı çıktım bakayım diye. Telefonla yine video çektim panjurun orda kuş yoktu. Ondan sonrada sesi gelmedi kuşun ya kendi imkanlarıyla çıktı yada düştü öldü. Ama en üst kattayım. Burdaki panjura kadar çıktıysa gerisini de çıkar gibi geliyo. Çünkü buraya kadar dar burdan sonra genişliyor.
  • Bilemem artık o kadarını inşallah çıkmıştır yapacak bir şey yok gibi artık
    Hocam hayvan ölmemiş az önce çırpınma sesi geldi üstteki mermeri çektim. Kuşu gördüm 2 metrelik mesafe var çıkamıyor 10 cm daha ilerlese alan genişliyor. O dar alana inip kendim çıkartıcam. Beceremezsem itfaiye çağırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 11 Temmuz 2015; 14:56:39 >
  • güzel haberlerini bekliyorum hocam

EDİT: editini görmemişim sonunda sağ salim uçtu demek işte güzel haber budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Commander -- 12 Temmuz 2015; 1:09:18 >
  • Helal kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.